Supremebuffet sælges kun fredag og lørdag
Gældende fra 6. januar til 22. april
Forret buffet
- Ristede kammuslinger i beurre blanc med brunoise af grønt og ristede hasselnødder fra Piemonte i brunet smør
- Tuntatar med sesam, wasabi og syltede havtorn
- Bagt torsk med ravigottesauce og selleri chips
- Gravad hjortekølle med enebær og rosmarin hertil svampepostej af bøgehatte og shiitake samt bærgastrik
- Skagensbrød med knækkede hvedekerner
Hovedret buffet
- Kildegårdens limousinekvæg hertil pebersauce med syltede peberkorn
- Langtidsstegt Ibericokrone (spansk sortfods gris) herpå æble/sennepsglasering
- Tarte Tatin med skalotteløg og gulerødder
- Pommes mille feuilles bagt med smør og timian
- Gratineret perleotto med pastinak og persille
- Grillet kålsalat med estragonvinaigrette, bacon og rødløg
- Småbladet salat med Lucas pærer, fetaost, granatæble,
rødbeder og pinjekerner
Dessert buffet
- Cappuccinokage med pistaciecrunch, karamelcreme med espressoshots herpå glace
- Sarah Bernard på nøddemakronbund, Callebaut chokolade og tørret rosenblade
- Petit rådhuspandekager heri Grand Marnier creme og abrikoser
- Vaniljeparfait med solbærganache
Tilkøb dessert: 4
lækre oste, frugt, kumquat syltede nødder, oliven, kompot og kiks + kr. 68,-
Pris pr couvert Kr. 438,-
Forret/hovedret kr. 388,- hovedret/dessert kr. 368,- hovedret kr. 288,-
Generelt info om denne buffet:
Supremebuffet 26. maj til 4. november
Forret buffet
- Vertikalskåret færøsk laks med wasabicreme og kuzu
- Sæsonens hvide fisk hertil hyben/tomat relish
- Charcuteri bræt med grillede artiskokker og comté, søde tomater med basilikum og smørristet bruchettabrød
- Spiret qiunoa og puylinser med hvide asparges fra sæsonen
- Baguettes med surdej og ølandshvedemel
Hovedret buffet
- Rosastegt oksemørbrad med madagaskar pebersauce
- Kylling supreme (majskylling) med citron, sennep og panchetta
- Lammeculotte med salsa verde
- Pankopaneret kartoffelkroketter med blomkål og brunet smør
- Tarte flambee med kartofler, skalotteløg og timian
- Spidskål og gulerødder med variation af svampe, stikkelsbær og cashewnødder
- Grillede stenfrugter på grøn salat, Rosa Mundo og balsamico glace
Dessert buffet
- Konfektchokokage af Callebaut, karamelfudge og ristede hasselnødder
- Blondieskage med havtornmousse samt havtorngelé
- Choux au Craqueline fyldt med hindbærkompot og nougattrøffel med knas
- Rektangulær bountyflødebolle med peanuts og marcipanbund samt ristet kokosflager
Tilkøb dessert: 4 lækre oste, frugt, kumquat syltede nødder, oliven, kompot og kiks + kr.68,-
Pris pr couvert Kr. 448,-Forret/hovedret kr. 398,- hovedret/dessert kr. 378,- hovedret kr. 308,-
Gode vine til denne buffet
Hvidvin: Weisser Burgunder – Reserve Trocken Pris v/1fl. kr. 120,- / tilbud 6fl. kr. 600,-
rødvin: Wente Vineyards, Southern Hills Pris v/1fl. kr. 150,- / tilbud 6fl. kr. 750,-
dessertvin: Warre's, Otima 10 year Tawny Pris v/1fl. kr. 155,- / tilbud 6fl. kr. 840,
Levering:
Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen
Se andre gode tilbud: