Barnedåb

Den allerførste fest

En barnedåb er en stor dag – den første fest for det nyfødte barn. En dag, som skal nydes med det lille barn og gæsterne.

 

Imens I hygger jer, tager vi os af maden. Uanset om det drejer sig om mad ud af huset eller I vil holde barnedåben i et af vores selskabslokaler, laver vi det setup som passer til jer.

 

I har både mulighed for at sammensætte en menu, brunch eller vælge en af vores buffetter. Er der børn med til festen, har vi mulighed for at lave en børnemenu, og er der brug for specialkost, hjælper vi gerne med et alternativt menuforslag.

 

Når vi leverer mad ud af huset, er den altid lavet fra bunden og anrettet lækkert på nye og moderne fade i sølv eller porcelæn. Vi bestræber os på, at der er et minimum af arbejde for jer. Der er mulighed for at få maden leveret, hvis I er mere end 15 personer.

 

Vi kan også levere stofduge og stofservietter, samt drikkevarer.

 

Har I brug for lokaler, har vi hos Møllekroen 3 lokaler med plads til 15-150 personer.

 

Kontakt os gerne på tlf.: 65 93 87 07 eller admin@moellekroen.dk, og lad os hjælpe jer med at planlægge en dag, hvor I kan være tilstede og nyde jeres nyfødte barn og jeres gæster.

Dåbsmenu

Her findes menuforslag på mad til dåbsfesten. Måske du har specielle ønsker til maden og det er vi selvfølgelig åbne over for.

Læs mere om: