Kontakt

Møllekroen er midlertidigt lukket (gælder både i huset og ud af huset). Vi åbner igen når forsamlingsforbuddet bliver hævet til minimum 10 personer, men du kan roligt bestille mad til jeres fest, da du kan annullere hele din bestilling op til 5 dage før uden det koster dig noget.

Kontakt opnås bedst pr. e-mail, som vi vil bestræbe os på at besvare dagligt 

 

 

Kære Kunde

 

HVIS DU HAR EN "MAD UD AF HUSET" BESTILLING HOS OS og er i tvivl, om du skal afbestille eller ej, så har Møllekroen ikke travlt med at høre fra dig. 
Du kan nemlig afbestille din ordre helt indtil 5 dage før uden det vil koste dig noget. Så vent gerne med, at kontakte os til du er helt sikker på din beslutning. 
Vi hjælper gerne med at finde en ny dato til din bestilling, hvis det ønskes.
 
HVIS DU HAR BESTILT ET FESTLOKALE HOS OS og er i tvivl om du ønsker at holde festen eller ej, så har Møllekroen ikke travlt med at høre fra dig. 
Normalt vil dit depositum være tabt, men her i corona usikkerhedstiden kan du ændre din festlokalebestilling til en anden dato inden for et år og dermed flytte dit depositum til den nye dato. Vent gerne med, at kontakte os til du er helt sikker på din beslutning om at flytte festen.
 
"Husk at støtte alle de virksomheder, som du også ønsker skal være her efter corona tiden"

 

Find os nemt

Møllekroen ligger 500 m fra Kertemindevej, (vej 165)ca. 8 km fra Odense centrum, med god parkeringsplads lige ved døren og tæt ved busstoppesed:
Bybus 51 stoppested 100 m fra Møllekroen
Bybus 52 stoppested 250 m fra Møllekroen.
E-mail: admin@moellekroen.dk
Brolandvej 7 – Bullerup – 5320 Agedrup

 

Telefonisk kontakt opnås i følgende tidsrum: 

Mandag - Fredag 08:30 til 16:00.

Lørdag og søndag 09:00 til 14:00

Telefon 65 93 87 07

Kontakt os