Vi tilbyder ikke 3 retters menu i perioden 6/11-2/1 der henviser vi til vores buffeter ..klik her
3 retters menu gældende fra 3/1 til 24/3
Udkommer medio oktober
Forretter
Forret 1: Bagt laks med mandeltosca tilsmagt sweet chili,
anrettet på tabouleh med bulgur og syrnet dildfløde (tillæg for denne ret
+ kr. 8,-)
Forret 2: Skaldyrssalat med citron og
kørvel, hertil syrlige bagte jordskokker og svenske håndpillede rejer
Forret 3: Bagerens tarteletter med plukket kylling i hønsevelouté
med svampe, på toppen friseésalat
..Der medfølger hjemmebagt baguettes til forret 1-2
Hovedretter:
Hovedret 1: Kalveculotte stegt med hvidløg og timian, Kartoffelkompot med persille og grønt, Tarte flambeé med karamelliseret løg. Grillet kål og langtidsbagt selleri. Salat med syltede græskar, hertil portvinssauce (tillæg for denne ret + kr. 8,-)Hovedret 2: Majskylling med citron, sennep og panchetta. Kartoffelkompot med persille og grønt, Tarte flambeé med karamelliseret løg. Grillet kål og langtidsbagt selleri. Salat med syltede græskar,, hertil supremesauce tilsmagt rosmarin.
Hovedret 3: Rubbet Pluma (speciel udskæring fra spansk gris), braiseret i hvidtøl og urter. Kartoffelkompot med persille og grønt, Tarte flambeé med karamelliseret løg. Grillet kål og langtidsbagt selleri. Salat med syltede græskar, hertil sauce af fonden. (tillæg for denne ret + kr. 15,-)
Desserter:
Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund, hertil bagte blommer og hyben i polynesisk vanilje stænket med Kahlua
Dessert 2: Marengskage med ristede hasselnødder, æblekompot, saltet karamel og
æble/kanelfromage (tillæg for denne ret + kr.
8,-)
Dessert 3: Kiksekage
med double chokoladeparfait (is) og limecurd, hertil bagte blommer og
hyben i polynesisk vanilje stænket med Kahlua (tillæg for denne ret + kr.
5,-)
Priser ud af huset
3 retter 285,-
2 retter 255,-
Hovedret220,-
Generelt info om denne buffet:
Læs mere om:
Levering:
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.
Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.