OBS: Ved 8 personer eller færre udleveres alt koldt ..se vejledning nederst på denne side
Forretter:
Forret 1: Bøgeflis koldrøget laks, skaldyrssalat med krebs og kørvel, samt coleslaw i citrusvinaigrette
Forret 2: Bagt torsk og ristede kammuslinger i beurre blanc med brunoise af grønt og hasselnødder fra Piemonte ristet i brunet smør (skal varmes) (tillæg for denne ret + kr. 12,-)
Forret 3: Gravad hjortekølle med enebær og rosmarin hertil svampepostej af bøgehatte og shiitake samt bærgastrik (tillæg for denne ret + kr. 8,-)
Forret 4: Bagerens
tarteletter med høns i asparges (skal varmes)
Forret 1, 2 og 3 serveres med hjemmebagte baguettes
Hovedretter:
Hovedret 1: Kalvesteg stegt som vildt hertil surt, sødt, waldorfsalat, brunede/hvide kartofler, halve æbler med gelé, råsyltede bær og vildtflødesauce
Hovedret 2: Boeuf Bourguignon
af Kildegårdens okse med cognac og svampe, hertil kartoffelduchesse med brunet
smør og kompot af bløde løg.
Grillet kålsalat med bacon og moderne
waldorf med cashewnødder (tillæg for denne ret + kr. 10,-)
Hovedret 3: Rosastegt Limousinekvæg
hertil kartoffelduchesse med brunet smør og
kompot af bløde løg. Grillet kålsalat med bacon og moderne waldorf med cashewnødder, samt
pebersauce med syltede peberkorn (tillæg for
denne ret + kr. 50,-)
Desserter:
Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil sæsonens frugt
Dessert 2: Pistaciekage med
solbærganache, hvid chokolademousse tilsmagt med lime og solbærgelé på toppen,
hertil vaniljeparfait (tillæg for denne ret + kr.12,-)
Dessert 3: Rådhuspandekager
med Grand Marnier creme og abrikoser, hertil
honningis med karamelliserede mandler og 70% chokolade (tillæg for denne ret +
kr.8,-)
Priser ud af huset
3 retter 275,-
2 retter 248,-
Hovedret218,-
Tilkøb:
- Oste med tilbehør + kr. 68,-
3
retters menu i perioden:
25/5 - 9/7
udkommer senere
2/8 - 20/9
udkommer senere
21/9 - 5/11 udkommer
senere
Generelt info om denne menu:
3-retters menu gældende 30. marts til 23. april
Forretter:
Forret 1: Bagt laks, trio af tortelli med spinat og ricotta vendt i tabouleh, grønlandske rejer og dilddressing (tillæg for denne ret + kr. 12,-)
Forret 2: Moderne cocktail af jumborejer i julienneurter
samt grønlandske rejer og sur/sød chili vinaigrette (tillæg for denne ret + kr. 8,-)
Forret 3: Kylling a la cæsar med romainesalat, variation af
ærter, parmesan, sprødstegt skind og ristet bacon
Forret 4: Bagerens tarteletter med høns i asparges
Forret 1, 2 og 3 serveres med
hjemmebagte baguettes
Hovedretter:
Hovedret 1: Braiseret kalv, smørkogte kartofler, skalle med ærtepuré og forårsgrønt, spinat-frittata med Rosa Mundo og muskat, hjemmesyltede asier og kraftig kalveskysauce (tillæg for denne ret + kr. 12,-)Hovedret 2: Rosastegt kalvculotte, pommes rissoles i salsa verde, skalle med ærtepuré og forårsgrønt, spinat-frittata med Rosa Mundo og muskat, plukket salat med mormordressing hertil sauce espagnole (tillæg for denne ret + kr. 8,-)
Hovedret 3: Glaseret unghanebryst, rissoles i salsa verde, skalle med ærtepuré og forårsgrønt, spinat-frittata med Rosa Mundo og muskat, plukket salat med mormordressing hertil sauce supreme
Hovedret 4: Rosastegt Limousinekvæg pommes rissoles i salsa verde, skalle med ærtepuré og forårsgrønt, spinat-frittata med Rosa Mundo og muskat, plukket salat med mormordressing hertil sauce espagnole (tillæg for denne ret + kr. 50,-)
Desserter:
Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil søde meloner, muscovado grillet ananas, havens bærDessert 2: Jordbærtærte med kransekage, herpå konditorcreme og glaserede jordbær samt vaniljeis med nøddekrokant (tillæg for denne ret + kr. 12,-)
Dessert 3: Letfrossen chokolademousse på mørk crispy chokobund samt mangotrøffel og curd hertil
søde meloner, muscovado grillet ananas og havens bær (tillæg for denne ret + kr. 8,-)
Priser ud af huset
3 retter 275,-
2 retter 248,-
Hovedret218,-
Tilkøb:
- Oste med tilbehør + kr. 68,-
Generelt info om denne menu:
3-retters menu gældende fra 25. maj til 9. juli
Forretter
Forret 1: Laks pocheret i chardonnay med dildgremolata og variation af asparges, hertil hollandaisecreme (tillæg for denne ret + kr. 10,-)
Forret 2: Bagt rødspætte med kapers/Dijon vinaigrette, grønlandske
rejer, grillede agurker og brændte citroner (tillæg for denne ret + kr.
8,-)
Forret 3: Langtidssimret okse rubbet med koriander hertil frittata med
spinat, Rosa Mundo og muskat
Forret 4: Bagerens tarteletter med høns i asparges, ærter og toppet
med persille
Forretter serveres med hjemmebagte baguettes
Hovedretter
Hovedret 1: Marineret rosa kalveculotte med nye smørkogte kartofler, grillet sommergrønt, blomkålsgratin med Høost og syltede sennepskorn, rabarberkompot og reduceret kalvesky (tillæg for denne ret + kr. 5,-)Hovedret 2: Kalvemørbrad med nye smørkogte kartofler, grillet
sommergrønt, blomkålsgratin med Høost og syltede sennepskorn, rabarberkompot og
reduceret kalvesky (tillæg for denne ret + kr. 40,-)
Hovedret 3: Glaseret majskylling med nye smørkogte kartofler, grillet
sommergrønt, blomkålsgratin med Høost og syltede sennepskorn, rabarberkompot og
reduceret kalvesky
Hovedret 4: Braiseret kalv med nye smørkogte kartofler, grillet
sommergrønt, blomkålsgratin med Høost og syltede sennepskorn, rabarberkompot og
reduceret kalvesky (tillæg for denne ret + kr. 10,-)
Desserter
Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil jordbær Romanoff med syltede kumquats og havens bærDessert 2: Royalkage af crunchet mandel/nougatbund, lag af karamelcurd
og jordbærkompot indkranset i hyldeblomstmousse og vaniljeglacet, hertil
Jordbær Romanoff med syltede kumquats og havens bær (tillæg for denne ret
+ kr.12,-)
Dessert 3: Jordbærtrifli med havens bær, konditorcreme, mandelknas,
makroner med marcipan og lind flødeskum
Dessert 4: Parfaitis med chokoladesauce, hindbærsorbet og
cantuccini(italienske småkager) hertil Jordbær Romanoff med syltede kumquats og
havens bær (tillæg for denne ret + kr.5,-)
Priser ud af huset
3 retter 278,-
2 retter 250,-
Hovedret220,-
Tilkøb:
- Oste med tilbehør + kr. 68,-
3 retters menu i perioden:
2/8 - 20/9 udkommer senere
21/9 - 5/11 udkommer senere
Læs mere om:
Levering:
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.
Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.