3 retters menu


3-retters menu gældende 22/9 til 6/11

I perioden 7/11 til 17/12 tilbydes denne menu ikke ..Der henvises til Pigeonbuffet eller Julebuffet

 

OBS: Ved 8 personer eller færre udleveres alt koldt ..se nedenstående vejledning


Forretter:

Forret 1: Bagt torsk med wasabiolie, grillet rødbede, kapersblomst og dijonvinaigrette (tillæg for denne ret + kr. 12,-)


Forret 2: Maskeret bagt laks med smørsauteret grønkål og spinat hertil dild beurre blanc (tillæg for denne ret + kr. 8,-)


Forret 3: Nordisk copposkinke med løvstikke, artiskokker, grillet grønt og citronolie


Forret 4: Bagerens tarteletter med høns i asparges

..Til forret 1, 2 og 3 medfølger hjemmebagte baguettes
 

Hovedretter:

Hovedret 1: Kalvesteg stegt som vildt hertil surt, sødt, waldorfsalat, brunede/hvide kartofler, halve æbler med gelé, råsyltede bær og vildtflødesauce


Hovedret 2: Rosastegt kalvemørbrad med æblerelish tilført spicykoriansk barbecue, pankogratineret kartoffelduchesse, Portobellosvampe med duxelles af lufttørret skinke, grillet rosenkål, græskar og selleri, rødkålssalat med balsamico og stikkelsbær. Hertil reduceret kalvesky (tillæg for denne ret + kr. 50,-)


Hovedret 3: Letsprængt andebryst glaseret med timian og lynghonning, pankogratineret kartoffelduchesse, Portobellosvampe med duxelles af lufttørret skinke, grillet rosenkål, græskar og selleri, rødkålssalat med balsamico og stikkelsbær hertil sauce supreme tilsmagt orange og madagaskarpeber
 

Desserter:

Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil sæsonens frugt


Dessert 2: Fragilitéroulade med marcipan, mangotrøffel og center af mango hertil vaniljeparfait (tillæg for denne ret + kr. 12,-)


Dessert 3: Chokoladekage med Amarena kirsebær, stænket med brændevin, mousse af 70% Callebaut, herpå kirsebærgelé (tillæg for denne ret + kr. 8,-)
 

Priser u/h

3 retter   288,-
2 retter  258,-
Hovedret220,-

 

Tilkøb: 

  • Oste med tilbehør + kr. 68,-

 

Generelt info om denne buffet:

 

 

 

 

 

Læs mere om:

 

Levering:
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.

  

Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.