3 retters menu

 

Gældende fra 10/6 - 6/7 og 30/7 - 31/8


Forret:

Forret 1: Sæsonens hvide fisk bagt med lime og dild hertil ris pilaf og puylinser samt hollandaisecreme (tillæg for denne ret + kr.5,-)
Forret 2: Laks bagt med krydder gremolata, hertil porrervinaigrette med dild (tillæg for denne ret + kr.8,-)
Forret 3: Lynstegt tun med wasibi og dijon, spidskål samt ristet sølvtang og friteret kapers (tillæg for denne ret + kr.10,-)
Forret 4: Parmaskinke med pocheret asparges, hjertesalat og lind rygeost
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød
 

Hovedretter:

Hovedret 1: Rosa kalv med oliven/persille tapanade hertil kalvesky tilsmagt ribsgastrik
Hovedret 2: Sprængt kalvespidsbryst glaseret med Dijon, muscovado og timian hertil kalvesky tilsmagt ribsgastrik (tillæg for denne ret + kr.5,-)
Hovedret 3: Kildegårdens limousinekvæg hertil sauce bordelaise (tillæg for denne ret + kr.30,-)

 

Tilbehør til alle hovedretter:

Nye kartofler kogt med løvstikke

Sommersaute med asparges, gulerødder og ærter

Tarte flambée med blomkål, skalotteløg, Dijonmascarpone

Romainesalat med jordbær, sort peber og balsamico

 

Desserter:

Dessert 1: Saltet karamel is med feuilletine, hertil friskskåret frugt med havens bær og passionssirup tilsmagt mynte
Dessert 2: Mandelbund med rabarberkompot og italiensk marengs, hertil vaniljeis (tillæg for denne ret + kr.5,-)
Dessert 3: Mandelmarengskager med pisket karamelganache, rom, mørk chokoladetrøffel overtrukket med flødechokolade, hertil friskskåret frugt med havens bær og passionssirup tilsmagt mynte (tillæg for denne ret + kr.8,-)
Dessert 4: Sommerens romantiske sommerflirt i mangokage af broken gel, mangofrugt, feuilletine, Amaretto, lime og hvid chokolade (tillæg for denne ret + kr.8,-)

 

Priserud af huset

 

3 retter   298,-
2 retter  268,-
Hovedret230,-

Tilkøb: Oste med tilbehør +kr.68,-

 

Generelt info om denne buffet:

 

Møllekroen har 25 års jubilæum

Og det fejrer vi med denne flotte jubilæumsmenu

Gældende fra 10/6 - 6/7 og 30/7 - 31/8

·         Tarteletter med høns i asparges

·         Braiseret kalvesteg, hertil nye kartofler, nye grøntsager samt en kalveskysauce

·         Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil friskskåret frugt

 

Jubilæums pris kr. 265,-

 

 

Læs mere om:


Bindende antal og detaljer skal meddeles senest 10 dage før 


Levering: 
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.   
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.

 

Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.