Gældende fra 10/6 - 6/7 og 30/7 - 31/8
Forret:
Forret 1: Sæsonens hvide fisk bagt med lime og dild hertil ris pilaf og puylinser samt hollandaisecreme (tillæg for denne ret + kr.5,-)Forret 2: Laks bagt med krydder gremolata, hertil porrervinaigrette med dild (tillæg for denne ret + kr.8,-)
Forret 3: Lynstegt tun med wasibi og dijon, spidskål samt ristet sølvtang og friteret kapers (tillæg for denne ret + kr.10,-)
Forret 4: Parmaskinke med pocheret asparges, hjertesalat og lind rygeost
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød
Hovedretter:
Hovedret 1: Rosa kalv med oliven/persille tapanade hertil kalvesky tilsmagt ribsgastrikHovedret 2: Sprængt kalvespidsbryst glaseret med Dijon, muscovado og timian hertil kalvesky tilsmagt ribsgastrik (tillæg for denne ret + kr.5,-)
Hovedret 3: Kildegårdens limousinekvæg hertil sauce bordelaise (tillæg for denne ret + kr.30,-)
Tilbehør til alle hovedretter:
Nye kartofler kogt med løvstikke
Sommersaute med asparges, gulerødder og ærter
Tarte flambée med blomkål, skalotteløg, Dijonmascarpone
Romainesalat med jordbær, sort peber og balsamico
Desserter:
Dessert 1: Saltet karamel is med feuilletine, hertil friskskåret frugt med havens bær og passionssirup tilsmagt mynteDessert 2: Mandelbund med rabarberkompot og italiensk marengs, hertil vaniljeis (tillæg for denne ret + kr.5,-)
Dessert 3: Mandelmarengskager med pisket karamelganache, rom, mørk chokoladetrøffel overtrukket med flødechokolade, hertil friskskåret frugt med havens bær og passionssirup tilsmagt mynte (tillæg for denne ret + kr.8,-)
Dessert 4: Sommerens romantiske sommerflirt i mangokage af broken gel, mangofrugt, feuilletine, Amaretto, lime og hvid chokolade (tillæg for denne ret + kr.8,-)
Priserud af huset
3 retter 298,-
2 retter 268,-
Hovedret230,-
Tilkøb: Oste med tilbehør +kr.68,-
Generelt info om denne buffet:
- Vejledning & allergener for denne menu - varm selv
- Vejledning & allergener for denne menu - Møllekroen varmer
- Tilkøb Specielkost og børneretter
Møllekroen har 25 års jubilæum
Og det fejrer vi med denne flotte jubilæumsmenu
Gældende fra 10/6 - 6/7 og 30/7 - 31/8
· Tarteletter med høns i asparges
· Braiseret kalvesteg, hertil nye kartofler, nye grøntsager samt en kalveskysauce
· Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil friskskåret frugt
Jubilæums pris kr. 265,-
Læs mere om:
Bindende antal og detaljer skal meddeles senest 10 dage før
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.
Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.