3 retters menu gældende fra 19/9 til 14/12
(Hele menuen udleveres kold og man skal selv varme de dele der skal serveres varme, for at opnå det bedste resultat, vejledning medfølger. Ved større selskaber, vil det være muligt, at Møllekroen kan opvarme dele af menuen, spørg os.)
Forretter:
Forret 1: Bagt laks toppet med grønkålssalsa samt granatæble og ristet sesam, hertil en chili/appelsin vinaigrette tilsmagt tahin og sesamolie (+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)
Forret 2: Pocheret torsk med grillede rødbeder, peberrod, wasabicreme, friterede kapers og syrnet fransk sennepscreme (+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)
Forret 3: Tarteletter med høns i asparges
Forret 1 og 2 serveres med hjemmebagt baguettes
Hovedretter:
Hovedret 1:Rosastegt kalv med saltet hybenjam, hertil peberskysauce
Kartoffel mille-feuille med timian og brunet smør
Grillet kål med syltede grønne tomater, porrer og kirsebær i sirup
Rodfrugter på bund af græskarpuré med parmesan og ristet pancetta
Hovedret 2:
Enebærrubbet braiseret kalv hertil peberskysauce
Pommes rissolées med karamelliserede løg og mandler
Rodfrugter på bund af græskarpuré med parmesan og ristet pancetta
Æblechutney af Cox Orange og Elstar tilsmagt med laurbær, kanel og rosmarin (+
kr. 8,- i tillæg for denne ret)
Hovedret 3:
Oksemørbrad hertil sauce
bordelaise
Kartoffel mille-feuille med timian og brunet smør
Grillet kål med syltede grønne tomater, porrer og kirsebær i sirup
Rodfrugter på bund af græskarpuré med parmesan og ristet pancetta (+ kr. 50,- i
tillæg for denne ret)
Desserter:
Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil friskskåret frugt med syltede kumquats
Dessert 2: ”Dreams” is dessert med kokos, muscovadosukker og vaniljeis med knust nougat hertil friskskåret frugt med syltede kumquats
Dessert 3: Biscuit dacquoise med karamelcrunch, mousse med henkogte pærer toppet med karamelglace (+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)
Priserud af huset
3 retter 298,-
2 retter 268,-
Hovedret230,-
Tilkøb: Oste med tilbehør +kr.68,-
Læs mere om:
Levering:
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.
Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.