3 retters menu


Gældende fra 31/3 til 1/6

 

Forretter:

Forret 1: Bagerens hjemmebagte tarteletter med høns i asparges

 

Forret 2: Sesamgrillet laks på plukket salat med syltede, marinerede og bagte tomater hertil chilitomatiseret chutney, samt hjemmebagt baguettes

 

Forret 3: Rejer i variation: Skaldyrsalat med kørvel og citron,samt hvidløgs/persillestegte kæmperejer vendt i forårsløg, hertil plukket salatog hjemmebagt baguettes

 

Hovedretter:

Hovedret 1: Braiseret kalvesteg, grøntsagssaute, nye kartofler og hjemmesyltede asier, hertil hjertesalat med sukkerærter og syrlig mormordressing og kalveskysauce
 
Hovedret 2: Rosastegt kalveculotte, quiche med sommerporrer og spinat, grøntsagssaute, spidskålstzatziki med mandel og havregranola, letristede kartofler vendt i salsa verde samt portvinssauce med ribs gastrik (+ kr. 10,- tillæg for denne ret)
 
Hovedret 3: Rosastegt oksemørbrad, quiche med sommerporrer og spinat, grøntsagssaute, spidskålstzatziki med mandel og havregranola, letristede kartofler vendt i salsa verde samt portvinssauce med ribs gastrik (+ kr. 50,- tillæg for denne ret)

Desserter:

Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund, hertil sæsonens frugt
 
Dessert 2: Vaniljeislagkage heri saltet karamel og hindbærcoulis på cookiebund, hertil sæsonens frugt
 
Dessert 3: Mazarinbund med 70% callebaut herpå hvid chokolademousse tilsmagt med lime og mynte, toppet med gelé og havens bær 

(+ kr. 8,- tillæg for denne ret) 

 

Priser u/h

3 retter   260,-
2 retter  225,-
Hovedret190,-

 


 

Gældende fra 2/6 til 10/7

(Den 23/6 - 26/6 tilbydes der ikke 3 retters menu, der henvise der til buffet kreativ og syrenbuffet)


Forretter:

Forret 1: Salat Nicoise af forel brandade med purløg samt friterede kapers 

Forret 2: Mandelflorentinergrillet laks med hollandaisecreme samt grillede og smørdampede asparges (+ kr. 10,- tillæg for denne ret)

Forret 3: Krydderristede bruchettabrød med solmodne tomater, italiensk skinke og luftig rygeostcreme

 

  • Til alle forretter medfølger hjemmebagte baguettes

 

Hovedretter:

Hovedret 1: Unghanebryst glaseret med balsamico og blomsterhonning, nye kartofler med smør og løvstikke, cocotte med ærter a la francaise med sommerkål og ærtepure. Saute af gulerødder, røde springløg og pebersyltede rabarber, hertil sauce supreme tilsmagt med ramsløg

 

Hovedret 2: Kalveculotte, nye kartofler med smør og løvstikke, Lille squash-quiches med springløg og Gammelknas, sommergrønt af bælgærter, gulerødder og pebersyltede rabarber samt hjertesalat med frilise, haricots verts, balcamicoglace og hyldeblomstsirup hertil lys rosa pebersauce (+ kr. 8,- tillæg for denne ret)

 

Hovedret 3: Kalvemørbrad, nye kartofler med smør og løvstikke, Squash-quiches med springløg og Gammelknas, sommergrønt af bælgærter, gulerødder og pebersyltede rabarber samt hjertesalat med frilise, haricots verts, balcamicoglace og hyldeblomstsirup hertil lys rosa pebersauce (+ kr. 50,- tillæg for denne ret)

 

Desserter:

Dessert1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil jordbær Romanoff tilsmagt med Grand Marnier og havens bær

Dessert 2: Nougatflan med mintparfait, chokoflager og saltet karamel is hertil jordbær Romanoff tilsmagt med Grand Marnier og havens bær

Dessert 3: Mousse af ruby chokolade på crunchet mandelkage, herpå havens bær og glace (+ kr.8,- tillæg for denne ret)

 

Priser u/h

3 retter   285,-
2 retter  248,-
Hovedret208,-

 


 


Læs mere om:

 

Levering:
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.

  

Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.