3 retters menu

 

3 retters menu gældende fra 16/5 til 7/7

(Hele menuen udleveres kold og man skal selv varme de dele der skal serveres varme, for at opnå det bedste resultat, vejledning medfølger. Ved større selskaber, vil det være muligt, at Møllekroen kan opvarme dele af menuen, spørg os.)


Forretter:

Forret 1: Bagt laks med variation af asparges i mungbønner, quinoa og cous cous hertil hollandaisecreme og surdejsbrød med grahamsmel (tillæg for denne ret + kr.5,-)
Forret 2: Møllekroens kølige rejer a la pil pil med grillet piment og masser af sommergrønt, hertil surdejsbrød med grahamsmel 
Forret 3: Sprængt svinemørbrad med hjertesalat, ærtepuré med mynte og bælgærter hertil rygeostcreme og surdejsbrød med grahamsmel

 

Hovedretter:

Hovedret 1: Citronmajskylling paneret i gremolata med et hav af urter, hertil løvstikkekogte nye kartofler, tarte flambée med forårsløg, courgette, basilikum og Gammelknas, sommersaute af nye gulerødder, blomkål og romanesco og salat med syltede rabarber og vinaigrette med kørvel samt sauce supreme
Hovedret 2: Kalveculotte glaseret med fennikelfrø, koriander og barbecue, hertil løvstikkekogte nye kartofler, tarte flambée med forårsløg, courgette, basilikum og Gammelknas, sommersaute af nye gulerødder, blomkål og romanesco og salat med syltede rabarber og vinaigrette med kørvel samt tomatiseret kalvesky med balsamico (tillæg for denne ret + kr.5,-)
Hovedret 3: Limousine kvæg fra Kildegaarden, hertil løvstikkekogte nye kartofler, tarte flambée med forårsløg, courgette, basilikum og Gammelknas, sommersaute af nye gulerødder, blomkål og romanesco og salat med syltede rabarber og vinaigrette med kørvel samt tomatiseret kalvesky med balsamico (tillæg for denne ret + kr.28,-)

 

Desserter:

Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil friskskåret frugt
Dessert 2: Hyldeblomstparfait (is) med rødgrødskompot, hertil karamelliserede sesammandler, hvid chokolade samt små marengskys
Dessert 3: Sommerens kage: Fromage af kærnemælk fra Øllingegaard på bund af konditorens mandelkammerjunker med et lag broken gel af jordbær og ribs (tillæg for denne ret + kr.8,-)  

 

Tilkøb: oste med tilbehør kr. 68,-

 

Priser ud af huset

3 retter   298,-
2 retter  268,-
Hovedret230,-

 

General info om denne menu:

 

3 retters menu gældende fra 31/7 til 18/9

(Hele menuen udleveres kold og man skal selv varme de dele der skal serveres varme, for at opnå det bedste resultat, vejledning medfølger. Ved større selskaber, vil det være muligt, at Møllekroen kan opvarme dele af menuen, spørg os.)

Forretter:

Forret 1: Bagt lange med krebs i dild, spæd pak choi og mandelcreme med citron og estragon (+ kr. 5,- i tillæg for denne ret)
 
Forret 2: Lynstegt tun med wasabi og aspargessalsa hertil puffet ris (+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)
 

Forret 3: Charcuteri: Rosmarinrøget Svendborg gourmet gris, bresaola, Mammenost ”Henrykt”, Oliven, balsamico syltede løg (+ kr. 10,- i tillæg for denne ret)
 
Forret 4: Tarteletter med høns i asparges
 
Forret 1, 2 og 3 serveres med hjemmebagt baguettes
 

Hovedretter:

Hovedret 1:
Lys coq au vin af majskylling med gulerødder, bælgærter og bredbladet persille,
Smørristede løvstikkekogte kartofler drysset med saltflager,
Grillede spidskål, blomkål og porrer i sennepsvinaigrette,
Quiche Lorraine med variation af bønner og ristede solsikkekerner,
Hjertesalat og frillice med søde ferskner, stegte zucchini og salsa verde
 
Hovedret 2:
Rosastegt kalveculotte med krydderrub og græskarkerner, hertil reduceret kalveglace,
Smørristede løvstikkekogte kartofler drysset med saltflager,
Grillede spidskål, blomkål og porrer i sennepsvinaigrette,
Quiche Lorraine med variation af bønner og ristede solsikkekerner,
Hjertesalat og frillice med søde ferskner, stegte zucchini og salsa verde  (+ kr. 5,- i tillæg for denne ret)
 
Hovedret 3:
Braiseret kalvesteg, hertil kalvesteg sauce,
Smørristede løvstikkekogte kartofler drysset med saltflager,
Grillede spidskål, blomkål og porrer i sennepsvinaigrette,
Quiche Lorraine med variation af bønner og ristede solsikkekerner,
Hjertesalat og frillice med søde ferskner, stegte zucchini og salsa verde (+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)
 
Hovedret 4:
Limousine kvæg fra Kildegaarden, hertil sauce bordelaise,
Smørristede løvstikkekogte kartofler drysset med saltflager,
Grillede spidskål, blomkål og porrer i sennepsvinaigrette,
Quiche Lorraine med variation af bønner og ristede solsikkekerner,
Hjertesalat og frillice med søde ferskner, stegte zucchini og salsa verde (+ kr. 25,- i tillæg for denne ret)
 

Desserter:

Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil friskskåret frugt med bagte blommer og sensommerbær
 
Dessert 2: Møllekroens svar på othellokage med marcipan, brombærmousse og vanilje cremeux glaseret med brombærganache, quenelle og broken gel  (+ kr. 8,- i tillæg for denne ret)
 
Dessert 3: Isfragilitéroulade med pistaciecurd og mangoparfait, samt petit chokolade financier med nougat og ristede hasselnødder (+ kr. 5,- i tillæg for denne ret)


Priser ud af huset

3 retter   298,-
2 retter  268,-
Hovedret230,-

 

 

Læs mere om:

 

Levering: 
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.   
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.


Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.