3 retters menu

tilbydes i perioden 24/9 til 21/11 - 2021


3 retters menu

 

Der tilbydes ikke 3 retters menu fra den 22/11 til 19/12 - 2021

 

menu gældende fra 24. september til 21. november

 

Forretter:

Forret 1: Bagt laks med nøddetosca, appelsin gremolata og sauce tatar, hertil hjemmebagt baguettes
 
Forret 2: Bagerens hjemmebagte tarteletter med høns i asparges
 
Forret 3: Serranoskinke, rucola, grillede artiskokker og tørrede tranebær stænket med citronolie hertil hjemmebagt baguettes (tillæg for denne ret +kr.8,-)
 
Forret 4: Panko gratineret torsk i beurre blanc med porre og kål, hertil hjemmebagt baguettes (tillæg for denne ret +kr.15,-)
 

Hovedretter

Hovedret 1: Kalvesteg stegt som vildt hertil surt, sødt, waldorfsalat, brunede/hvide kartofler, 1/2 æble med gelé, råsyltede bær og vildtflødesauce
 
Hovedret 2: Glaseret kalvespidsbryst, kartoffelpie med rodfrugter og timian a la bourgogne, grøntsagssaute, salat, kalveskysauce
 
Hovedret 3: Amerikansk oksecoulotte, Grov kartoffelduchesse med bacon, skalotteløg og dild, grøntsagssaute,  salat med bagt græskar, grønkål, brombær, æble og saltede hasselnødder, hertil kraftig okseglace (tillæg for denne ret +kr.25,-)
 
Hovedret 4: Oksemørbrad, Grov kartoffelduchesse med bacon, skalotteløg og dild, grøntsagssaute,  salat med bagt græskar, grønkål, brombær, æble og saltede hasselnødder, hertil kraftig okseglace (tillæg for denne ret +kr.50,-)
 

Desserter

Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund, hertil sæsonens frugt
 
Dessert 2: Amaretto kirsebærtærte med creme anglaise og brændt italiensk marengs
 
Dessert 3: Hasselnøddebund med kanel herpå æblekompot og nougatfromage (tillæg for denne ret +kr.5,-)
 
Pris pr. couvert ud af huset kr. 265,-2 retters menu kr. 235,-
Hovedret kr. 190,-

 

Tilkøb: modne oste, kalamata oliven, hyldeblomstsirup, peber bagte rabarber og hjemmebagt knækbrød  + kr. 58,-

 

Læs mere om:

 

Levering:
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.

  

Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.