3 retters menu


Gældende fra 3. august til 21. september

 (Den 26/8 - 28/8 tilbydes der ikke 3-retters menu ..der henvise der til buffet kreativ og kornblomstbuffet

 

Forretter:

Forret 1: Supreme majskylling med syltede asparges og søde stikkelsbær, hertil luftig, røget hollandaisecreme

Forret 2: Varmrøget laks med krebs og rejer, grillet squash i cous cous, hertil lime og dild dressing

(+ kr. 10,- tillæg for denne ret)

Forret 3: Bagt kulmule med porregremolata, samt variation af sensommerens tomater og italienske Leccino oliven (+ kr. 10,- tillæg for denne ret)

 

  • Til alle forretter medfølger hjemmebagte baguettes

 

Hovedretter:

Hovedret 1: Rosmarinstegt kalveculotte, hertil løg galette med Høost. Grillet blomkål og romanesco med estragonsmør og rabarber fra sæsonen. Enebærgrillet knoldselleri i syrnet, sødet fløde. Pommes rissoleés med haricots verts og maldonsaltet majs, hertil Madeirasauce

 

Hovedret 2: Langtidsstegt Ibericokrone med balsamico og barbecue, hertil løg galette med Høost. Grillet blomkål og romanesco med estragonsmør og rabarber fra sæsonen. Enebærgrillet knoldselleri i syrnet, sødet fløde. Pommes rissoleés med haricots verts og maldonsaltet majs, hertil sky tilsmagt med æbleeddike, timian og grov sennep  (+ kr. 58,- tillæg for denne ret)

 

Hovedret 3: Rosmarinstegt kalvemørbrad, hertil løg galette med Høost. Grillet blomkål og romanesco med estragonsmør og rabarber fra sæsonen. Enebærgrillet knoldselleri i syrnet, sødet fløde. Pommes rissoleés med haricots verts og maldonsaltet majs, hertil Madeirasauce (+ kr. 40,- tillæg for denne ret)

 

Desserter:

Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil sæsonens frugt

Dessert 2: 
Blondieskage med marcipan og ristede mandler, hvid callebaut samt godt af skovens bær, hertil vaniljeparfait (+ kr.10,- tillæg for denne ret)

Dessert 3: Mousse af ruby chokolade på crunchet mandelkage, herpå havens bær og glace (+ kr.8,- tillæg for denne ret)

 

Priser u/h

3 retter   285,-
2 retter  248,-
Hovedret208,-

 

Tilkøb: 

  • Oste med tilbehør + kr.58,-

 

Generelt info om denne buffet:

 


 

 

Læs mere om:

 

Levering:
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.

  

Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.