Menuer

Pga. nye Covid19 restriktioner tilbyder vi nu afhentning af 3 retters menuer til minimum 6 couverter og buffeter til minimum 8 couverter

Sæsonmenu

Gældende fra den 9. oktober - 14. januar 2021

  • Torsk med jordskokker og porrer svøbt i urtebaseret beurre blanc. Hertil baguettes af grovvalset havre, courgette og lynghonning.
 
  • Oksemørbrad hertil sauce bordelaise. Knust, grov kartoffelmos vendt med smør fra Thise og sydesalt. Ratatouille med svampe, græskarkerner og økologisk timian. Timbale med porrer og zittauerløg, samt hjemmesyltede asier.

  • Tiramisuroulade med praline, syrlige henkogte Lucas pærer og et drys af Premium kakao, hertil hvid chokoladeparfait marmoreret med sirup af rålakrids samt cookie crumble
 

Pris pr. couvert ud af huset kr. 328,-

 

Læs mere om:

 

Årsmenu

Gældende fra 10. januar - 19. december 2020

 

Forret 1:

  • Grillet laks med urtebaseret smør, grønlandske rejer hertil cremet dressing med rogn. Serveres med hjemmebagte baguettes

Eller

Forret 2:

  • Hjemmelavet tarteletter med høns i asparges

 

Hovedret 1:

  • Kalvesteg stegt som vildt hertil surt, sødt, waldorfsalat, brunede/hvide kartofler, 1/2 æble med gelé, råsyltede bær og vildtflødesauce

Eller

Hovedret 2:

  • Braiseret kalvesteg, grøntsager som varierer efter de 4 årstider, gule faste kartofler fra lokal avler, hjemmesyltede asier og kalveskysauce

 

Dessert 1:

  • Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund, hertil sæsonens frugt

eller

Dessert 2:

  • Mandelkage med hvid chokolademousse og passions crémeaux, hertil salsa af moscovado grillet søde ananas med sæsonens frugter

eller

Dessert 3:

  • Triple belgisk chokoladeparfait med knas og blød chokoladeganache, hertil sæsonens frugt

  

Pris pr. couvert ud af huset kr. 248,-

 

Læs mere om:

  

Levering:
Afhentning minimum 6 couverter, levering min. 15 couverter,Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen.

  

Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.

 

Læs mere om: