3 retters menu

tilbydes fra 5/1 til 14/4 - 2022


3 retters menu

 

Der tilbydes ikke 3 retters menu fra den 22/11 til 19/12 - 2021

 

Forretter:

Forret 1: Bagerens hjemmebagte tarteletter med høns i asparges
 
Forret 2: Grillet laks, cæsar salat med variation af rejer, parmesan og croutons, samt hjemmebagt baguette + kr. 8,-
 
Forret 3: Torsk i sauce mousseline med grovkornet sennep, smørsauterede porrer samt hjemmebagt baguette + kr. 15,- 
 

Hovedretter

Hovedret 1: Kalvesteg stegt som vildt hertil surt, sødt, waldorfsalat, brunede/hvide kartofler, 1/2 æble med gelé, råsyltede bær og vildtflødesauce
 
Hovedret 2: Rosastegt kalveculotte, confiterede kartofler stegt med hvidløg og timian, akaciegrillet kål, savoy, pak choi, friske urter, Gammel Knas og pinjekerner samt jordskokke/svampe timbale, hertil Møllekroens whiskeysauce + kr. 10,-
 
Hovedret 3: Rosastegt oksemørbrad, confiterede kartofler stegt med hvidløg og timian, akaciegrillet kål, savoy, pak choi, friske urter, Gammel Knas og pinjekerner samt jordskokke/svampe timbale, hertil Møllekroens whiskeysauce + kr. 50,-
 

Desserter

Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund, hertil sæsonens frugt
 
Dessert 2: Mango- & ingefærparfait med bærcoulis på kokos/chokoladebund, hertil sæsonens frugt
 
Dessert 3: Mandelmarengs med passionscurd, florlet flødechokolademousse og spejl af passionsglace + kr. 8,- 

 

Tilkøb:

  • Oste med diverse tilbehør og hjemmebagte knækbrød kr. 58,-

 

Priser u/h

3 retter   260,-
2 retter  225,-
Hovedret190,-
 

 

Læs mere om:

 

Levering:
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.

  

Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.