3 retters menu


3 retters menu

Gældende fra 9. april til 11. juli 2021

 

Forretter

Forret 1: Urtebaseret laks med skaldyrssalat tilsmagt dild, kørvel og citron anrettet på spinat og hjertesalat, hertil hjemmebagte baguettes


Forret 2: Bagerens hjemmebagte tarteletter med høns i asparges


Forret 3: Svinemørbrad garneret med koreansk barbecue, ristet sesamolie og lime anrettes med lynstegt forårsgrønt, hertil hjemmebagte baguettes


Forret 4: Bøgeflis røget laks, grønlandske rejer, grillede og dampede asparges samt mousselinecreme, hertil hjemmebagte baguettes. (tillæg for denne ret +kr.15,-)

 

Hovedretter

Hovedret 1: Kalvesteg stegt som vildt hertil surt, sødt, waldorfsalat, brunede/hvide kartofler, 1/2 æble med gelé, råsyltede bær og vildtflødesauce


Hovedret 2: Unghanebryst i ramsløgrub, små ristede kartofler med forårsløg og flagesalt. Grillede gulerødder, hvidroer og ærter med salsa verde. Løgtærte med spinat og balsamico. Sprød blomkålssalat i mormordressing hertil sauce supreme

 

Hovedret 3: Braiseret kalveculotte, smør rystede nye kartofler, saute af gulerødder, asparges og forårsløg. Hjertesalat med råsyltet bær, ærter, ristet mandler og mormor dressing. Hjemmesyltet asier og kalveskysauce. (tillæg for denne ret +kr.15,-)


Hovedret 4: Rosastegt kalvemørbrad med ramsløgpanade og sprængt glaseret kalvespidsbryst, små ristede nye kartofler med forårsløg og flagesalt. Grillede gulerødder, hvidroer og ærter med salsa verde. Løgtærte med spinat og balsamico. Sprød blomkålssalat i mormordressing hertil kraftig kalveglace. (tillæg for denne ret +kr.40,-)

 

Desserter

Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund, hertil sæsonens frugt

 

Dessert 2: Hvid chokoladeis med fransk nougat, Vanilje og bærsirup, hertil syrlig melon med råmarinerede rabarber


Dessert 3: Mazarinkage, nougatpraline, jordbærkompot samt rabarbermousse tilsmagt med hyldeblomst, herpå puffet sukker og masser af bær.


Dessert 4: Cheesecake på brownies med hvid chokolade, lime og jordbærkompot samt havens søde bær

 

Pris pr. couvert ud af huset kr. 250,-

2 retters menu kr. 220,-

Hovedret kr. 175,-

Børn under 12år reduceret pris.

 

Tilkøb: modne oste, kalamata oliven, hyldeblomstsirup, peber bagte rabarber og hjemmebagt knækbrød  + kr. 58,-

 

Gældende fra 4. august til 23. september 2021

 

Forretter

Forret 1: Dildpocheret laks hertil røget makrelbrandade anrettet med grillet citron og grøn mizuna, hertil hjemmebagt baguettes


Forret 2: Bagerens hjemmebagte tarteletter med høns i asparges


Forret 3: Lynstegt oksecarpaccio med parmesan og variation af søde tomater, hertil hjemmebagt baguettes. (tillæg for denne ret +kr.5,-)

 

Forret 4: Ovnbagt multe, grøn mizuna, dryppet med brøndkarse olie og mousselinecreme, hertil hjemmebagt baguettes. (tillæg for denne ret +kr.8,-)

 

Hovedretter

Hovedret 1: Kalvesteg stegt som vildt, hertil surt, sødt, waldorfsalat, brunede/hvide kartofler, 1/2æble med gelé, råsyltede bær og vildtflødesauce


Hovedret 2: Kylling supreme med gremolata, springløg og bacon, ristede sensommerkartofler med majs, haricots verts og havsalt. Tærte med løgchutney og toamter, hjertesalat med romanesco og blomkål, hertil sauce supreme tilsamgt med timian.

 

Hovedret 3:  Grillet kalveculotte med spicy rub, ristede sensommer kartofler, gratin af blomkål og romanesco med låg af høost. Bagt spidskål og rødbeder i brunet smør. Salat af stegte haricots verts og chili syltet rødløg, hertil tomatiseret lys kalvesky. (tillæg for denne ret +kr.15,-)


Hovedret 4: . Kalvemørbrad med spicy rub, ristede sensommer kartofler, gratin af bolmkål og romanesco med låg af høost. Bagt spidskål og rødbeder i brunet smør. Salat af stegte haricots verts og chili syltet rødløg, hertil tomatiseret lys kalvesky. (tillæg for denne ret +kr.40,-)

 

Desserter

Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund, hertil sæsonens frugt

 

Dessert 2: Islagkage med chokolade, karamelsauce og Snickers pyntet med karamelliseret marshmallow, hertil syrlig melon med bagte blommer

 

Dessert 3: Mazarinkage, nougatpraline, skovbærkompot og hindbærmousse, herpå puffet sukker

 

Dessert 4: Stikkelsbær crumble med marcipan og chantilly creme tilsmagt med bourbon vanilje

 

Pris pr. couvert ud af huset kr. 250,-

2 retters menu kr. 220,-

Hovedret kr. 175,-

Børn under 12år reduceret pris.

 

Tilkøb: modne oste, kalamata oliven, hyldeblomstsirup, peber bagte rabarber og hjemmebagt knækbrød  + kr. 58,-

 

 

Læs mere om:

 

Levering:
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.

  

Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.