Gældende fra 3. august til 21. september
(Den 26/8 - 28/8 tilbydes der ikke 3-retters menu ..der henvise der til buffet kreativ og kornblomstbuffet
Forretter:
Forret 1: Supreme majskylling
med syltede asparges og søde stikkelsbær, hertil luftig, røget hollandaisecreme
Forret 2: Varmrøget laks med krebs og rejer,
grillet squash i cous cous, hertil lime og dild dressing
(+ kr. 10,- tillæg for denne ret)
Forret 3: Bagt kulmule med porregremolata,
samt variation af sensommerens tomater og italienske Leccino oliven (+ kr. 10,- tillæg for denne ret)
- Til alle forretter medfølger hjemmebagte baguettes
Hovedretter:
Hovedret 1: Rosmarinstegt kalveculotte, hertil løg galette med Høost. Grillet blomkål og romanesco med estragonsmør og rabarber fra sæsonen. Enebærgrillet knoldselleri i syrnet, sødet fløde. Pommes rissoleés med haricots verts og maldonsaltet majs, hertil Madeirasauce
Hovedret 2: Langtidsstegt Ibericokrone med balsamico og barbecue, hertil løg galette med Høost. Grillet blomkål og romanesco med estragonsmør og rabarber fra sæsonen. Enebærgrillet knoldselleri i syrnet, sødet fløde. Pommes rissoleés med haricots verts og maldonsaltet majs, hertil sky tilsmagt med æbleeddike, timian og grov sennep (+ kr. 58,- tillæg for denne ret)
Hovedret 3: Rosmarinstegt kalvemørbrad, hertil løg galette med Høost. Grillet blomkål og romanesco med estragonsmør og rabarber fra sæsonen. Enebærgrillet knoldselleri i syrnet, sødet fløde. Pommes rissoleés med haricots verts og maldonsaltet majs, hertil Madeirasauce (+ kr. 40,- tillæg for denne ret)
Desserter:
Dessert 1: Møllekroens
islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil sæsonens
frugt
Dessert 2: Blondieskage med
marcipan og ristede mandler, hvid callebaut samt godt af skovens bær, hertil vaniljeparfait (+ kr.10,- tillæg for
denne ret)
Dessert 3: Mousse af ruby chokolade på crunchet
mandelkage, herpå havens bær og glace (+ kr.8,- tillæg for denne ret)
Priser u/h
3 retter 285,-
2 retter 248,-
Hovedret208,-
Tilkøb:
- Oste med tilbehør + kr.58,-
Generelt info om denne buffet:
Læs mere om:
Levering:
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.
Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.