3 retters menu

tilbydes i perioden 24/9 til 21/11 - 2021


3 retters menu

Gældende fra 9. april til 11. juli 2021

 

Forretter

Forret 1: Urtebaseret laks med skaldyrssalat tilsmagt dild, kørvel og citron anrettet på spinat og hjertesalat, hertil hjemmebagte baguettes


Forret 2: Bagerens hjemmebagte tarteletter med høns i asparges


Forret 3: Svinemørbrad garneret med koreansk barbecue, ristet sesamolie og lime anrettes med lynstegt forårsgrønt, hertil hjemmebagte baguettes


Forret 4: Bøgeflis røget laks, grønlandske rejer, grillede og dampede asparges samt mousselinecreme, hertil hjemmebagte baguettes. (tillæg for denne ret +kr.15,-)

 

Hovedretter

Hovedret 1: Kalvesteg stegt som vildt hertil surt, sødt, waldorfsalat, brunede/hvide kartofler, 1/2 æble med gelé, råsyltede bær og vildtflødesauce


Hovedret 2: Unghanebryst i ramsløgrub, små ristede kartofler med forårsløg og flagesalt. Grillede gulerødder, hvidroer og ærter med salsa verde. Løgtærte med spinat og balsamico. Sprød blomkålssalat i mormordressing hertil sauce supreme

 

Hovedret 3: Braiseret kalveculotte, smør rystede nye kartofler, saute af gulerødder, asparges og forårsløg. Hjertesalat med råsyltet bær, ærter, ristet mandler og mormor dressing. Hjemmesyltet asier og kalveskysauce. (tillæg for denne ret +kr.15,-)


Hovedret 4: Rosastegt kalvemørbrad med ramsløgpanade og sprængt glaseret kalvespidsbryst, små ristede nye kartofler med forårsløg og flagesalt. Grillede gulerødder, hvidroer og ærter med salsa verde. Løgtærte med spinat og balsamico. Sprød blomkålssalat i mormordressing hertil kraftig kalveglace. (tillæg for denne ret +kr.40,-)

 

Desserter

Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund, hertil sæsonens frugt

 

Dessert 2: Hvid chokoladeis med fransk nougat, Vanilje og bærsirup, hertil syrlig melon med råmarinerede rabarber


Dessert 3: Mazarinkage, nougatpraline, jordbærkompot samt rabarbermousse tilsmagt med hyldeblomst, herpå puffet sukker og masser af bær.


Dessert 4: Cheesecake på brownies med hvid chokolade, lime og jordbærkompot samt havens søde bær

 

Pris pr. couvert ud af huset kr. 265,-

2 retters menu kr. 235,-

Hovedret kr. 190,-

Børn under 12år reduceret pris.

 

Tilkøb: modne oste, kalamata oliven, hyldeblomstsirup, peber bagte rabarber og hjemmebagt knækbrød  + kr. 58,-


Der tilbydes ikke 3 retters menu fra den 4/8 til 23/9 og  22/11 til 12/12 - 2021

 

menu gældende fra 24. september til 21. november

 

Forretter:

Forret 1: Bagt laks med nøddetosca, appelsin gremolata og sauce tatar, hertil hjemmebagt baguettes
 
Forret 2: Bagerens hjemmebagte tarteletter med høns i asparges
 
Forret 3: Serranoskinke, rucola, grillede artiskokker og tørrede tranebær stænket med citronolie hertil hjemmebagt baguettes (tillæg for denne ret +kr.8,-)
 
Forret 4: Panko gratineret torsk i beurre blanc med porre og kål, hertil hjemmebagt baguettes (tillæg for denne ret +kr.15,-)
 

Hovedretter

Hovedret 1: Kalvesteg stegt som vildt hertil surt, sødt, waldorfsalat, brunede/hvide kartofler, 1/2 æble med gelé, råsyltede bær og vildtflødesauce
 
Hovedret 2: Glaseret kalvespidsbryst, kartoffelpie med rodfrugter og timian a la bourgogne, grøntsagssaute, salat, kalveskysauce
 
Hovedret 3: Amerikansk oksecoulotte, Grov kartoffelduchesse med bacon, skalotteløg og dild, grøntsagssaute,  salat med bagt græskar, grønkål, brombær, æble og saltede hasselnødder, hertil kraftig okseglace (tillæg for denne ret +kr.25,-)
 
Hovedret 4: Oksemørbrad, Grov kartoffelduchesse med bacon, skalotteløg og dild, grøntsagssaute,  salat med bagt græskar, grønkål, brombær, æble og saltede hasselnødder, hertil kraftig okseglace (tillæg for denne ret +kr.50,-)
 

Desserter

Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund, hertil sæsonens frugt
 
Dessert 2: Amaretto kirsebærtærte med creme anglaise og brændt italiensk marengs
 
Dessert 3: Hasselnøddebund med kanel herpå æblekompot og nougatfromage (tillæg for denne ret +kr.5,-)
 
Pris pr. couvert ud af huset kr. 265,-2 retters menu kr. 235,-
Hovedret kr. 190,-

 

Tilkøb: modne oste, kalamata oliven, hyldeblomstsirup, peber bagte rabarber og hjemmebagt knækbrød  + kr. 58,-

 

Læs mere om:

 

Levering:
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.

  

Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.