3 retters menu


3-retters menu gældende 4. januar til 29. marts

 OBS: Ved 8 personer eller færre udleveres alt koldt ..se vejledning nederst på denne side


Forretter:

Forret 1: Bøgeflis koldrøget laks, skaldyrssalat med krebs og kørvel, samt coleslaw i citrusvinaigrette 

 

Forret 2: Bagt torsk og ristede kammuslinger i beurre blanc med brunoise af grønt og hasselnødder fra Piemonte ristet i brunet smør (skal varmes) (tillæg for denne ret + kr. 12,-) 

 

Forret 3: Gravad hjortekølle med enebær og rosmarin hertil svampepostej af bøgehatte og shiitake samt bærgastrik (tillæg for denne ret + kr. 8,-) 

 

Forret 4: Bagerens tarteletter med høns i asparges (skal varmes)

Forret 1, 2 og 3 serveres med hjemmebagte baguettes

 

Hovedretter:

Hovedret 1: Kalvesteg stegt som vildt hertil surt, sødt, waldorfsalat, brunede/hvide kartofler, halve æbler med gelé, råsyltede bær og vildtflødesauce

 

Hovedret 2: Boeuf Bourguignon af Kildegårdens okse med cognac og svampe, hertil kartoffelduchesse med brunet smør og kompot af bløde løg.
Grillet kålsalat med bacon og moderne waldorf med cashewnødder (tillæg for denne ret + kr. 10,-)

 

Hovedret 3: Rosastegt Limousinekvæg hertil kartoffelduchesse med brunet smør og kompot af bløde løg. Grillet kålsalat med bacon og moderne waldorf med cashewnødder, samt pebersauce med syltede peberkorn (tillæg for denne ret + kr. 50,-)

 

Desserter:

Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil sæsonens frugt


Dessert 2: Pistaciekage med solbærganache, hvid chokolademousse tilsmagt med lime og solbærgelé på toppen, hertil vaniljeparfait (tillæg for denne ret + kr.12,-)


Dessert 3: Rådhuspandekager med Grand Marnier creme og abrikoser, hertil honningis med karamelliserede mandler og 70% chokolade (tillæg for denne ret + kr.8,-)


Priser ud af huset

3 retter   275,-
2 retter  248,-
Hovedret218,-

 

Tilkøb: 

  • Oste med tilbehør + kr. 68,-

 

3 retters menu i perioden:
25/5 - 9/7 udkommer senere
2/8 - 20/9 udkommer senere
21/9 - 5/11 udkommer senere

 

Generelt info om denne menu:

 

3-retters menu gældende 30. marts til 23. april

Forretter:

Forret 1: Bagt laks, trio af tortelli med spinat og ricotta vendt i tabouleh, grønlandske rejer og dilddressing (tillæg for denne ret + kr. 12,-)


Forret 2: Moderne cocktail af jumborejer i julienneurter samt grønlandske rejer og sur/sød chili vinaigrette (tillæg for denne ret + kr. 8,-)


Forret 3: Kylling a la cæsar med romainesalat, variation af ærter, parmesan, sprødstegt skind og ristet bacon


Forret 4: Bagerens tarteletter med høns i asparges

 
Forret 1, 2 og 3 serveres med hjemmebagte baguettes
 

Hovedretter:

Hovedret 1: Braiseret kalv, smørkogte kartofler, skalle med ærtepuré og forårsgrønt, spinat-frittata med Rosa Mundo og muskat, hjemmesyltede asier og kraftig kalveskysauce   (tillæg for denne ret + kr. 12,-)
 
Hovedret 2: Rosastegt kalvculotte, pommes rissoles i salsa verde, skalle med ærtepuré og forårsgrønt, spinat-frittata med Rosa Mundo og muskat, plukket salat med mormordressing hertil sauce espagnole (tillæg for denne ret + kr. 8,-)
 
Hovedret 3: Glaseret unghanebryst, rissoles i salsa verde, skalle med ærtepuré og forårsgrønt, spinat-frittata med Rosa Mundo og muskat, plukket salat med mormordressing hertil sauce supreme
 
Hovedret 4: Rosastegt Limousinekvæg pommes rissoles i salsa verde, skalle med ærtepuré og forårsgrønt, spinat-frittata med Rosa Mundo og muskat, plukket salat med mormordressing hertil sauce espagnole  (tillæg for denne ret + kr. 50,-)
 

Desserter:

Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil søde meloner, muscovado grillet ananas, havens bær
 
Dessert 2: Jordbærtærte med kransekage, herpå konditorcreme og glaserede jordbær samt vaniljeis med nøddekrokant (tillæg for denne ret + kr. 12,-)
 
Dessert 3: Letfrossen chokolademousse på mørk crispy chokobund samt mangotrøffel og curd hertil
søde meloner, muscovado grillet ananas og havens bær (tillæg for denne ret + kr. 8,-)

Priser ud af huset

3 retter   275,-
2 retter  248,-
Hovedret218,-

 

Tilkøb: 

  • Oste med tilbehør + kr. 68,-
 OBS: Ved 8 personer eller færre udleveres alt koldt ..se vejledning nederst på denne side

 

Generelt info om denne menu:

 

3-retters menu gældende fra 25. maj til 9. juli

Forretter

Forret 1: Laks pocheret i chardonnay med dildgremolata og variation af asparges, hertil hollandaisecreme (tillæg for denne ret + kr. 10,-) 


Forret 2: Bagt rødspætte med kapers/Dijon vinaigrette, grønlandske rejer, grillede agurker og brændte citroner (tillæg for denne ret + kr. 8,-) 


Forret 3: Langtidssimret okse rubbet med koriander hertil frittata med spinat, Rosa Mundo og muskat


Forret 4: Bagerens tarteletter med høns i asparges, ærter og toppet med persille
Forretter serveres med hjemmebagte baguettes

 

Hovedretter

Hovedret 1: Marineret rosa kalveculotte med nye smørkogte kartofler, grillet sommergrønt, blomkålsgratin med Høost og syltede sennepskorn, rabarberkompot og reduceret kalvesky (tillæg for denne ret + kr. 5,-)
 

Hovedret 2: Kalvemørbrad med nye smørkogte kartofler, grillet sommergrønt, blomkålsgratin med Høost og syltede sennepskorn, rabarberkompot og reduceret kalvesky (tillæg for denne ret + kr. 40,-)
 

Hovedret 3: Glaseret majskylling med nye smørkogte kartofler, grillet sommergrønt, blomkålsgratin med Høost og syltede sennepskorn, rabarberkompot og reduceret kalvesky
 

Hovedret 4: Braiseret kalv med nye smørkogte kartofler, grillet sommergrønt, blomkålsgratin med Høost og syltede sennepskorn, rabarberkompot og reduceret kalvesky (tillæg for denne ret + kr. 10,-)

 

Desserter

Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil jordbær Romanoff med syltede kumquats og havens bær
 

Dessert 2: Royalkage af crunchet mandel/nougatbund, lag af karamelcurd og jordbærkompot indkranset i hyldeblomstmousse og vaniljeglacet, hertil Jordbær Romanoff med syltede kumquats og havens bær (tillæg for denne ret + kr.12,-)
 

Dessert 3: Jordbærtrifli med havens bær, konditorcreme, mandelknas, makroner med marcipan og lind flødeskum
 

Dessert 4: Parfaitis med chokoladesauce, hindbærsorbet og cantuccini(italienske småkager) hertil Jordbær Romanoff med syltede kumquats og havens bær (tillæg for denne ret + kr.5,-)

 

Priser ud af huset

3 retter   278,-
2 retter  250,-
Hovedret220,-

 

Tilkøb: 

  • Oste med tilbehør + kr. 68,-

 

3 retters menu i perioden:
2/8 - 20/9 udkommer senere
21/9 - 5/11 udkommer senere

 

 

Læs mere om:

 

Levering: 
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.   
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.


Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.