Gæstebog


Vi er altid glade for en hilsen fra vores gæster. Så du er velkommen til at skrive i vores gæstebog.

 

Skrive i gæstebog
 • Dato: 12.6.2024 23:47 Lisbeth og Jens Jacob Dynesen siger:Tusind tak for en skøn dag på Møllekroen, hvor vi lige har fejret guldbryllup. Jeres buffet blev rost til skyerne af vores gæster og vi havde den bedste oplevelse, vi kunne ønske os på sådan en dag - ikke mindst takket være det dejlige personale.
 • Dato: 9.6.2024 12:45 Merete Madsen siger:Kreativ buffet.
  Gæsterne var meget tilfredse.
  Jeg har selv et par kommentarer; laksen lidt for bagt ( efter min mening) i retten med svinemørbraden savnede jeg ærtepureen,, der var blot nogle få teskefulde godt gemt under kødet, til gengæld var rygeostcremen meget lækker.
  Retten med kalvekødet var ikke helt så god som forventet.. mit kød var sejt, og tærten desværre en flad oplevelse.

  Jeg har mange gange fået super lækre retter fra Møllekroen, og vil fremhæve det (normalt) høje niveau….disse svipser håber jeg er en enlig svale.
  God sommer til Møllekroen!
 • Dato: 25.5.2024 20:15 Lise Christophersen siger:Fik leveret 3-retters menu d 24/5 2024.
  Det HELE var aldeles fremragende, spændende, kreativt og fuld af smag.
  Kan kun anbefales

  De bedste hilsner Lise
 • Dato: 20.5.2024 11:55 Conni Dahlstrøm siger:D 18/5 fik vi leveret Syrenbuffet til vores gæster!
  Vi og gæsterne har kun roser til denne flotte, velsmagende, kreative og meget lækre mad!
  Asparges til lansen fuldstændig perfekt sprøde, en meget lækker rygeost creme og perfekt kogte nye kartofler! Jeg kan blive ved! Dessert fyldt m smag! Og en hilsen fra vegetaren- herligt når der gøres noget ud af den menu! Tusind tak
  Kan stærkt anbefales!
 • Dato: 19.5.2024 12:10 Henriette Nielsen siger:Fik i går Syren Buffet til min 65 år fødselsdag, det var simpelthen det mest fantastiske og helt uforglemmelig mad den ene smagsoplevelse efter den anden alle gæster var vilde med jeres mad så tusinde tak for det???? .
  Henriette
 • Dato: 28.4.2024 19:51 Lotte Hørlyck siger:Nok mad, flot anrettet, velsmagende og nemt at gå til via gode vejledninger.
  Selv kødet leveret i termokasse var stegt til perfektion - høj kvalitet.
  Ros fra gæsterne????
  Kan bestemt anbefales????
 • Dato: 26.4.2024 19:21 Mette Hansen siger:Kære alle på Møllekroen.
  Har lige holdt min 60 års fødselsdag i et af de skønne lokaler.
  Det var en skøn fest, den blev ex god med jeres kompetente personale, som bare var der, havde fuldstændig styr på det: borddækning, lækker mad, søde tjenere og hjælpsomhed med vores små børnebørn.
  Maden smagte fantastisk, præcis som forventet.
  Vi har været til fest før på Møllekroen, og fået jeres mad til fest ud af huset.
  Altid veltilberedt og masser af smag.
  Tak for jer, glæder mig til næste gang.
  Kh Mette
 • Dato: 10.4.2024 15:19 Pia Skjold Madsen siger:Kære Møllekroen
  Vi holdt vores sølvbryllup hos jer fredag d. 29 marts 2024. Alt forløb fuldstændigt som aftalt fra start til slut. Lokalet var hyggeligt og bordene smukke, og vi blev betjent af to yderst professionelle og imødekommende tjenere. Maden var spændende og virkelig veltillavet. Alle vores gæster roste både på dagen og efterfølgende Møllekroen for både mad og betjening.
  Vi har ved flere lejligheder deltaget i fester, hvor Møllekroen har leveret maden, og vi har også selv fået leveret til en fest hjemme. Derudover har vi været gæster til et bryllup på Møllekroen, og har nu også selv haft fornøjelsen af at holde fest her. I får vores bedste anbefalinger både til mad leveret ud, og til fester afholdt hos jer.
  De bedste hilsner
  Frank & Pia
 • Dato: 6.4.2024 13:03 Kaj Byron Rasmussen siger:Vi bestilte tre retters menu ud af huset til 90 års fødselsdag. Al mad blev leveret som aftalt i varmekasser, varmt og klar til servering i skåle og på fade med udførlig vejledning. Alle gæster komplimenterede maden, og at ingen havde fået så lækker mad leveret udefra før. Så komplimenter og kun gode anbefalinger herfra. Møllekroen bliver fremover hvor vi bestiller mad udefra eller holder fest.
 • Dato: 20.3.2024 14:45 Jette Kay siger:Kære møllekroen
  Jeg havde den 16.3.2024 en uforglemmelig dejlig dag på møllekroen. Vi indtog den lækreste brunch. Vores stue blev passet af Ingrid, som hele tiden sørgede for vi havde rigeligt mad. Vi havde ikke noget at sætte en finger på. Tak for det.
  Venlig hilsen Jette Kay
 • Dato: 4.3.2024 11:32 Henrik Meulengracht siger:Endnu en gang en god oplevelse med Møllekroen. Denne gang, som den der bestilte maden. Vi fik mange kommentarer omkring maden. Vores gæster syntes, det var et fantastisk måltid.
  Jeg kan stadig ikke forstå, at det ikke er muligt at differentiere antallet af kuverter fra hovedmenuen og til natmaden. Vi bestemte os relativt sent til også at bestille natmad og af erfaring ved vi, at mindst 1/3 af gæsterne er gået hjem, på det tidspunkt, hvor natmaden serveres. Vi kunne ikke bestille mindre antal natmads kuverter en antallet til hovedretten. Dette kunne godt være en “deal breaker” for os i fremtiden. Pga af det sene tidspunkt for bestillingen, ville det være for uoverskueligt, at skifte leverandør pga dette dilemma og vil valgte at fortsætte med Møllekroen. Det vil være mest ærgerligt for os at fravælge Møllekroen pga dette i fremtiden.
 • Dato: 25.2.2024 18:47 Kirsten og Knud toft siger:Igen en rigtig god oplevelse at få mad fra Møllekroen . Vi fik kreativ buffet + kammuslinger. Alle gæster var begejstrede.
 • Dato: 10.2.2024 8:40 Jytte Sørensen siger:Tusind tak for en en dejlig 3 retters menu, som bestod af.
  Vertikalskåret færøsk laks m.m
  Kalvemørbrad med kartoffelkompot m.m
  Cheesecake på bund af blondies
  Jeg kan varmt anbefale Møllekroen, de laver fantastisk mad og har flotte arrangementer.
  Også mad ud af huset, har vi fået flere gange, som også har været meget vellykket
  Venlig hilsen
  Peter og Jytte Sørensen
 • Dato: 30.1.2024 18:11 Lars Henriksen siger:Havde bestilt krokus menuen og vi var ikke tilfredse, som vi ellers har været igennem en del år.
  Forretten med rubbet pluma var ret kedelig og der blev ikke spist meget af den
  Torsken og laksen var fin.
  Kødet til hovedretten var lige i skabet, dog var sovsen unden meget smag.
  Kartoffelkompotten var meget tung og for kold (den skulle ikke varmes)
  Tilbehøret med sylte og nøddeting hang ikke rigtig med resten af hovedrettten.
  Desserterne levede fuldt op til vores forventninger.
 • Dato: 28.1.2024 14:37 Hanne Oxvang siger:Kære Møllekroen

  Fik supremebuffet .

  Som altid virkelig lækkert og i rigelige mængder.

  Føler man giver gæsterne en oplevelse og ikke bare et måltid mad.
 • Dato: 18.1.2024 8:42 Ulla og Povl Andersen siger:Tusind tak for det fine arragement til min fødselsdag 13/1 altid lækker mad og god betjening og flot pyntede borde Hilsen Ulla og Povl Andersen.
 • Dato: 14.1.2024 17:23 Kirsten Schalman siger:Kære Møllekroen,

  Tusind, tusind tak for jeres dejlige nytårsmenu, som vi har bestilt år efter år.
  Det er fantastisk, hvad I kan finde på og altid så veltillavet og afstemt med nye ideer hvert år.

  Vi er også rigtig glade for jeres grill buffet om sommeren og Krokus buffeten vi lige har spist var perfekt! Tak - vi kommer igen og igen.

  De bedste anbefalinger herfra.

  Med venlig hilsen
  Kirsten Schalman
 • Dato: 8.1.2024 18:18 Anette Blond Hansen siger:Kære Møllekroen

  Vi siger tusind tak for en fantastisk Krokus menu, den er så super lækker og smagte så dejlig.
  Som altid fra jer, er det flot og lækkert, stor ros til jer fra os og vores gæster.
 • Dato: 4.12.2023 14:53 Lene siger:Vi fik julebuffet`en som take away til en julefrokost for 12 gæster.
  Maden var flot anrettet, der var præcise anvisninger på opvarmning og et fint menukort, så dejligt nemt at være vært.
  Alle var begejstrede for maden, så skulle hilse fra mine gæster og sige tusind tak for virkelig lækker mad.
 • Dato: 21.11.2023 20:00 Helle Ingwersen siger:Jeg har lige holdt min 60 års fødselsdag med mad - Pigeon buffeten - fra jer, det var så super lækkert og stor ros fra gæsterne.
  Tusind tak.
  Varme anbefalinger fra mig ????
 • Dato: 12.11.2023 12:52 Inge-Merete og Erik Stein Frandsen Susanne og Jakob siger:Eriks 75 års fødselsdag 11/11 Så lækker en menu blev rost til skyerne af
  vores gæster. Tak
 • Dato: 14.10.2023 12:06 Else Christiansen siger:Kære Møllekroen
  Tusind tak for jeres altid fantastiske buffeter,
  har lige fået buffet Kreativ, lækker lækker og meget flot anrettet, bliver rost meget af alle gæster. Føler os altid i trygge hænder når vi bestiller maden hos jer, tak for det, vi gør det bestemt igen.
  Kærlige hilsner fra Else Christiansen
 • Dato: 13.9.2023 11:58 Conny og Poul siger:tak. Vi havde en helt fantastisk aften med lækker mad og gode vine. Alt klappede og der var helt styr på arrangementet. Personalet mødte vore ønsker med et “det klarer vi”, så vi kunne koncentrere os om at hygge med gæsterne. I får de varmeste anbefalinger herfra????.
 • Dato: 26.8.2023 12:32 Karen Marie B. Poulsgaard siger:Kære Møllekroen
  Jeg fejrede en fantastisk 60 års fødselsdag i jeres lokaler d. 19.08.2023 og vil gerne sige tak for jeres flotte pyntning og den fantastisk veltillavede og smagfulde suprême buffet, som var tilrettet efter alle kunstens regler med de hensyn, jeg havde ønsket. Og til slut men ikke mindst en fremragende betjening både på dagen, men også før og efter festen.
  De bedste hilsener Karen Marie B. Poulsgaard
 • Dato: 21.8.2023 14:04 DorteRugholt siger:Vi fik suprême buffet som take away til 24 personer og det var helt helt fantastisk. Vi har aldrig fået så flot take away mad før. Alle gæster roste maden. Vi kan bestemt anbefale den ????
 • Dato: 14.8.2023 11:42 Jytte Petersen siger:Vil gerne sige mange tak for en super Kornblomstmenu, alt var perfekt, dejlig veltillavet mad, flot pyntet og på/i pæne spændende fade/skåle.

  MVH
  Jytte Petersen
 • Dato: 9.8.2023 8:35 Jørgen Kjær Jensen siger:Vi fik leveret kornblomst menu til min 60 års fødselsdag, det var en stor succes :)
  Alt var bare i orden, super flot pyntet og vores gæster roste maden i høje vendinger. Vi kan varmt anbefale Møllekroen.

  De bedste hilsner
  Linda og Jørgen Kjær Jensen
 • Dato: 31.7.2023 8:16 Inge og Ib Kieler siger:Kære Møllekro,
  Vi vil sige tusinde tak for jeres buffet leveringer til os.
  Vores gæster og os selv nød i fulde drag maden.
  Så godt tilberedt, utroligt flot pyntet.
  Vi vil til enhver tid anbefale jeres mad.
  God ferie og tak endnu engang.
 • Dato: 10.7.2023 22:03 Jette Svejstrup siger:Kære Møllekroen
  Lørdag den 8/7-23 holdte jeg min 60 års fødselsdag .
  Mine gæster og jeg vil gerne takke for super super lækkert mad og en fantastisk betjening . Vil helt sikkert komme igen , god sommer ????????
 • Dato: 1.6.2023 11:15 Pia Poulsen siger:70 års fødselsdagsfest afholdt i lejet hus i Millinge / Damsbo Strand

  Vi fik forret nr. 2 og hovedret nr. 2 fra "3 retters Menúen" ( Maj-Juli 2023)
  og dessert fra "Syrenbuffet" med tilkøb af Oste m. tilbehør
  Til natmad Frikadeller m. kartoffelsalat.

  Maden var helt perfekt, og alle gæster var imponeret over at "mad ud af huset" kunne være så lækkert. Lækker forret, super velsmagende kalvemørbrad - kødet var som smør - perfekt tilberedt, reduceret kalvesky, som man havde lyst til at spise med ske! De dejligste desserter og oste m. lækkert tilbehør.

  Og det sødeste personale, så vi har kun roser at uddele. Mange tak for at I var med til at festen blev så vellykket.
 • Dato: 19.5.2023 12:37 Ulla siger:Super lækker mad og god leveringsservice.
  Noget af det bedste catering vi har prøvet. Stor, stor ros.
 • Dato: 28.4.2023 16:56 Jan Cort Hansen siger:Tak for et velafviklet arrangement den 21-04-2023, og en lækker buffe, der blev rost af alle mine gæster.
 • Dato: 17.4.2023 8:57 Dorte Nannestad siger:Tak for en utrolig lækker buffet, vi fik leveret til vores drenges konfirmation d 15.04.23.
  Maden var indbydende at se på, smagte fantastisk og der var rigeligt af det.
  Alle gæster roste maden til skyerne????
 • Dato: 4.4.2023 12:32 Anni Enslev siger:Kære Møllekro
  Tak for et super lækkert Luncharrangemet, alle roste den kolde buffet, det hele så lækkert. Smukt dækkede borde - søde hjælpsomme tjenere og ikke mindst et flot børnebord, hvor der blev serveret og hældt valgfri sodavand op, de følte sig så godt tilpas.
  Tak til jer for at gøre min dag skøn, afslappet og minderig.
 • Dato: 20.3.2023 10:10 Kirsten Konge siger:Vi fik leveret Krokusbuffet d.18-3 . Maden var meget lækker, virkelig flot anrettet , og der var rigeligt af alt. Jeres service både ved bestilling og levering var perfekt. Absolut anbefalelsesværdigt .
 • Dato: 15.3.2023 11:31 Kirsten og Knud Toft siger:En skøn og velsmagende kreativ buffet.Leveret lige ril døren.Dejlig oplevelse. Kræver bestemt gentagelse. Et ekstra plus var kammuslingerne som blev tilkøbt- de bedste vi har smagt
 • Dato: 13.3.2023 23:30 Gyda Møllvang siger:Min 80 års fødselsdagsfest den 13.3.2023 :
  Alt fungerede helt perfekt.
  God modtagelse da vi kom sammen med vores gæster, virkelig flot borddækning og særdeles super lækker 3 rettes menu med gode vine.
  Stor ros til betjeningen som var særdeles venlige og kompetente
 • Dato: 7.3.2023 20:01 Anette Blond Hansen siger:Vi siger tusind tak for en dejlig 3 rettes menu, så lækkert, flot anrettet og smagte så godt, I kan bare lave lækker mad???????? og det er nemt at anrette, tusind tak for jer.

  MVH
  Anette Blond Hansen
 • Dato: 5.3.2023 23:32 Simon Jensen siger:Der var lækker mad til kobberbryllup. Flot anrettet på fade og blev leveret til tiden. Det smagte virkeligt dejligt og virkelig meget mad.
  Det hele var virkelig super flot. Stor ros.

  Vi vil bruge jer næste gang, vi skal holde frokost fra os i firmaet.
  Tusind tusind tak.

  Mvh.
  Simon Jensen

  https://festivalteltet.dk/
 • Dato: 22.2.2023 16:33 Anette Guldborg siger:Fødselsdagsfejring 11/2-23
  Stor tak til ALLE på Møllekroen for en dejlig dag i hyggelige omgivelser med superlækker mad og venlig og rar betjening hele vejen igennem fra den første kontakt ved bestilling.????
  ALLE gæster har efterfølgende kommenteret på den gode,spændende og meget velsmagende mad samt den fine betjening.
 • Dato: 6.2.2023 17:18 Jonas Kristensen siger:Vi fik leveret mad til vores kobberbryllup.
  Maden blev leveret til tiden og var flot anrettet på fade.
  Der var også overaskende meget mad og det hele var lækkert.
  Maden var fantastisk og fik meget ros af vores gæster.
 • Dato: 30.1.2023 17:13 Grete Wang Poulsen siger:Fik leveret take away mad til en rund fødselsdag. Fremragende mad, gode råvarer, veltillavet, og i rigelige mængder. Så alt var til 5 stjerner (ud af 5). Gæsterne var ellevilde og de levnede ikke ret meget.
  Vh
  Grete
 • Dato: 25.12.2022 14:20 Birgit Ørum siger:Vi holdt vores sølvbryllup på Møllekroen, 13/12 2022:
  Alt fungerede helt perfekt.
  God modtagelse da vi kom sammen med vores gæster, virkelig flot borddækning, super lækker mad .
  Alle var mætte og tilfredse da vi gik derfra.
  Alle gæster har efter festen givet udtryk for den lækre menu og veltilberedte mad .
  Det var dejligt at sætte sig til bords og føle sig helt tryg med kompetent personale ...det var bare at læne sig tilbage og nyde festen
  Mvh Birgit Ørum
 • Dato: 11.12.2022 20:00 Lise Tofthøj siger:Kære Søren og Helle samt alle jeres søde medarbejdere.
  Tak for en fantastisk menu til min 65 års fødselsdag.
  Utroligt velsmagende og sjældent har jeg oplevet så fint pyntede fade. Alle gæsterne var glade og roste maden som jeg har anbefalet til alle 14 veninder, hvis de skal feste i det nye år.
  Glædelig jul og godt nytår fra Lise
 • Dato: 22.10.2022 13:40 Jan Nielsen siger:Vi holdt "205 års" fødselsdag" (85 + 2*60) den 15. oktober
  Alt var som det skulle være, god mad og venlig betjening.
  Der var fuldstændig styr på dem der skulle have specialkost.
  Alt i alt en dejlig uforglemmelig oplevelse.

  Jørgen, Ann og Jan Nielsen
 • Dato: 17.10.2022 8:04 Grethe Enemærke Pedersen siger:Tak for en dejlig 80 års fødselsdag den 8. oktober.
  Maden var som sædvanlig enorm lækker og er blevet rost.
  Smukt pyntede borde og en venlig og rolig modtagelse, selvom der endnu engang skulle flyttes kuverter p.g.r. af afbud på dagen.
 • Dato: 12.10.2022 16:30 Jytte Kirstine Hansen siger:Jeg holdt min 70 års fødselsdag hos jer den 1. oktober.
  Vi fik en skøn buffet med super lækker mad hvor alt var veltilberedt og lækkert.
  Alt var bare perfekt - lige fra de flot pyntede borde til den søde betjening.
  Alt er også blevet rost i høje toner af mine gæster.
  Tusinde tak for en dejlig og vellykket dag.
 • Dato: 29.9.2022 15:31 Villy Dølby siger:Den 10. september holdt jeg min 90 års fødselsdag hos jer, jeg har kun ros til hele arrangementet. Jeg har fået mange tilbagemeldinger fra gæsterne, de er alle med stor ros til maden og den fine betjening.

  Med venlig hilsen
  Villy Dølby
 • Dato: 20.9.2022 16:51 Inge Radza siger:Kære Møllekroen

  I har gjort det igen???????? vi fik leveret den lækreste brunch søndag d. 18 sep. Det hele spiller bare, maden smager himmelsk, det er serveret på den mest indbydende måde og der er nok af den lækre mad. Af hjertet tak for jer ???? på gensyn Inge Radza
 • Dato: 18.9.2022 8:33 ejvind knudsen siger:mad leveret til min fødselsdag 17.9
  Maden var bare i topklasse. Alt så virkelig dejlig ud.
  Ibericokrone var et godt valg,
  .Med en vidunderlig smag.
  Tak for leveringen.
  Med venlig hilsen
  Ejvind.
 • Dato: 12.9.2022 9:41 Birgit Jensen siger:Kære Mølle Kroen
  Fik maden leveret til min 60 års fødselsdag d10/9 2022, maden var super perfekt og fantastisk pyntet og let at gå til for køkken personalet.
  Leveringen var som aftalt.
  Der var STOR ros fra alle gæster, hvor mange var fra Jylland.
  Tusind tak til de dygtige folk I har ansat. Kan varmt anbefales

  Vh
  Birgit Jensen
 • Dato: 19.8.2022 12:45 Kirsten og Per Witek siger:Kære Møllekroen.
  Vi har holdt vores Guldbryllup hos jer den 13. august 2022.
  Vi havde besluttet os for Kreativ Buffet og alt incl.,og det var en god beslutning. Maden var pragtfuld, veltillavet og frisk. En rigtig sommerbuffet, som både vi og alle vores gæster nød.
  Flotte pyntede borde i dejligt lokale med terrasse, som vi alle nød i det flotte vejr.
  Også stor tak til det søde personale, som hele tiden var omkring os.
  Tak for dejlig mad og super betjening. Alt i alt en flot fest som vi til enhver tid vil anbefale andre.

  Mvh

  Kirsten og Per Witek
 • Dato: 18.8.2022 6:46 Karsten Jørgensen siger:Til Møllekroen
  Vedrørende festmiddag d. 6. august 2022
  Vi vil gerne Takke jer alle for en stor oplevelse. Vi giver jer ufortrødent 5 stjerne. Alt var simpelthen i orden:
  Bordopsætningen med blomster m.m. var flot, flot; betjeningen og madinfo var helt som det skal være og maden-Kornblomsten- var en oplevelse.
  Det var for os alle en kulinarisk oplevelse af de helt store.
  Derfor lyder der fra alle vore gæster og Birgit og mig en stor, stor tak!
  Venlige hilsener
  Birgit og Karsten Jørgensen
  Utzons Allé 15B
  5230 Odense NØ
 • Dato: 15.8.2022 16:28 Kirsten og Carl Ejvind Larsen siger:Kære Møllekroen
  Vi holdt vores guldbryllup den 6. August 2022 på Møllekroen. Det var en uforglemmelig dag på alle måder.
  Maden var gourmetmad af højeste klasse (Kornblomstbuffet), rost af os og samtlige gæster. Lokalerne var virkeligt hyggelige.
  Personalet var meget dygtigt, imødekommende og serviceminded, så det blev i den grad en dag, som vi vil mindes med glæde fremover.
  Vi vil gerne give Møllekroen de varmeste anbefalinger til andre og gerne komme igen.
  Mvh
  Kirsten og Carl Ejvind Larsen
 • Dato: 14.8.2022 18:45 E. Bork siger:Kære Møllekroen
  I går, lørdag den. 13.8.2022, havde vi familie træf ("efterguldbryllup") i Faaborg og vil I den anledning vil vi gerne takke for den udsøgte mad (Kornblomstmenu), som vi fik leveret.
  Alt var perfekt perfekt og maden var velsmagende og vi kan kun på det varmeste anbefale jeres koncept.
  Vi vender helt sikkert tilbage ved en anden lejlighed.
  Mvh
  E.Bork
 • Dato: 10.7.2022 16:37 Hanne Fuglsang siger:Tak for en dejlig dag hos jer i fredags til min mors fødselsdag:
  Virkelig lækker mad, dejlige lokaler og ikke mindst et utrolig imødekommende og serviceminded personale.
  Det blev en helt uforglemmelig dag for 100-års fødselaren og et dejligt minde for alle.
 • Dato: 10.7.2022 13:32 Bodil Nielsen siger:Kære Møllekroen
  Vi havde bestilt Syren-Buffet til fødselsdagsfest 9/7-2022, det hele var så lækkert og veltillavet, og der er altid rigeligt. Alle vores gæster roste maden, så karakteren er helt i top,
  Vi har bestilt mad hos jer flere gange, og det er bestemt ikke sidste gang.
  Mvh
  Bodil og Jørgen Nielsen
 • Dato: 9.7.2022 15:13 Tove og Steen Jensen siger:kære Helle og kære Søren,
  vi har den 8. juli 2022 fejret vores guldbryllup på Møllekroen, og sikke en dejlig dag, vi havde. Dejligt lokale, udsøgt betjening med Ingrid i spidsen, og ikke mindst: Tak for mad !! vi, og alle vores gæster, kan ikke rose menuen nok, forret, hovedret og dessert, det hele som buffet. Det var uovertruffen. Ikke en finger at sætte på hele arrangementet, så I får de varmeste anbefalinger herfra.
  mange hilsner fra
  Tove og Steen
 • Dato: 4.7.2022 5:44 Ragna Holt siger:Tusind tak for et meget smukt anrettet og dejligt varieret buffet.
  Det hele var meget lækkert, frisk, veltilberedt og så smagte det utroligt godt.
  Jeg er yderst med det hele, og har kun hørt ros og begejstring fra alle mine gæster for såvel smagsoplevelsen som udseendet - stor succes.
  I lever bestemt op til jeres kvalitets krav - så de bedste anbefalinger herfra.
  Hilsen Ragna
   
 • Dato: 10.6.2022 16:40 Dorte Andersen siger:Vi holdt vores sølvbryllup på Møllekroen den 4. juni 2022.
  Fantastisk oplevelse :-)
  Vi fik Buffet Kreativ med et par tillæg - fantastisk mad, dejlig vin og professionel betjening. Alle gæster udtrykte deres begejstring. Og det gode vejr havde I også sørget for. Vi kan ikke sætte en finger på noget - super fantastisk dag, som vi vil huske længe.
  Tak!
 • Dato: 9.6.2022 13:25 Iver Christiansen siger:Søndag den 5-6 holdt vi fødselsdag på Møllekroen, vi fik lunch og alt var perfekt ,meget ros til personale både i køkken og dem der serverede. Alle gæster har efterfølgende ros mad og vin meget.
  Vi glæder os til at vende tilbage en anden gang.
  Med venlig hilsen Hanne og Iver Christiansen
 • Dato: 1.6.2022 12:17 Hanne Koblauch Christensen siger:Kære Møllekroen.

  Jeg fik ikke skrevet i jeres gæstebog, så I får min tak i denne mail.

  Da vi endeligt kom over coronaen kunne jeg sammen med jer endelig aftale nærmere om min 60 års fødselsdag, og allerede ved det første møde mødte jeg venlighed og stor service ifm med småændringer i menuen og ønsker til at pynte salen så den matchede festens tema Den store Gatsby.

  I lørdags den 28/5 2022, oprandt dagen. Da vi kom for at pynte op, var gæsterne fra forrige fest knapt nået ud ad døren og alligevel mødte vi det super søde, venlige og hjælpsomme personale, tak for det.

  Der var så smukt dækket op, jeg havde fået den sal jeg ønskede, så da gæster festklædte ankom, var alting perfekt. Gæsterne var imponeret over rammerne og stedet for festen.

  Maden var helt perfekt og alle roste den til skyerne. De to tjenere var de stille skygger, der helt naturligt servicerede os alle. Stor ros til dem, også da jeg ønskede at forlænge festen med en time. Tak for det.

  Jeg holdt min 50 års og nu min 60 års fødselsdagsfest hos jer, og vil helt sikker vende retur igen, når jeg runder de 70 år.

  Det har været en stor fornøjelse at holde min fest hos jer.
 • Dato: 19.5.2022 11:06 Elke Sønderby siger:Vi har holdt vores datters konfirmation hos jer den 23.4.22 og vi kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Utroligt flotte og lyse lokaler med tilhørende terrasse, pænt dækkede borde med lys og flotte blomsterdekorationer, det sødeste personale og den mest fantastiske konfirmationsbuffet.
  De allerbedste rammer til den store dag.
  Alt var bare helt perfekt.
  Tusind tak for hele vejen igennem god service og oplevelse.

  Vi har også brugt jeres dinner transportable ad flere omgang og altid fået leveret det mest fantastiske mad.
  I har fået STOR ros af vores gæster hver gang.
 • Dato: 15.5.2022 18:51 Liselotte Johansen siger:Utrolig lækker og velsmagende mad I leverede til vores søns konfirmation. Alle gæsterne roste maden og der var rigeligt af det hele.
 • Dato: 11.5.2022 20:24 Maja Skibdal siger:Virkelig lækker, velsmagende mad - der var ikke en finger at sætte på det. Flot og indbydende anrettet, rigelig med mad og bare helt igennem GOD MAD!
  Havde vi spørgsmål, blev disse besvaret hurtigt og leveringen spillede også bare.
 • Dato: 9.5.2022 17:50 Lisa Jørgensen siger:Virkelig dejlig mad, præcis levering som aftalt og alt klappede bare i forhold til jeres mad ud af huset.
  Virkelig en god oplevelse.
  Hvis jeg skulle komme med et enkelt forbedringsforslag så er det at skrive til os at der leveres et menukort til at sætte i buffeten. Så havde jeg ikke selv behøvet at lave en. Men det er virkelig bare en detalje ????
  Vi bruger gerne jeres levering af mad en anden gang. Tak for mad.
 • Dato: 18.4.2022 17:29 Torben Larsen siger:Tak for super dejlig og velanrettet menu til min 70 års fødselsdag ???? alt var super godt , gæsterne roste virkelig maden !
  Vi håber på lige så dejlig mad næste lørdag hvor vi igen har bestilt mad fra jer !
  Leveringen var helt i top!
 • Dato: 30.3.2022 10:33 Britt Ryder siger:Endnu engang har vi fået fantastisk mad fra jer, det var simpelthen SÅ lækkert :-)
  Skønt at kunne imponere sine gæster med velsmagende og flot anrettet mad...
 • Dato: 28.2.2022 17:14 Tina Rosager siger:Tak for super lækker mad til min mands 60 års fødselsdag i lørdags. Alt smagte dejligt og var flot anrettet - stor ros fra alle gæsterne. Sympatisk ansat, der leverede maden ????
 • Dato: 7.2.2022 15:13 Karen rix hansen siger:Tak for jeres fantastiske mad som fuldendte vores fest
  Jeres gode/lækre med var perfekt og flot/perfekt anrettet
  Jeres levering/udbringning /aflevering Også i top
  ???????????? UG med kryds og slange
  Mange hilsner
  Karen.
  Og alle gæsterne der har ringet hele dage og afleveret store STJERNER til jer
 • Dato: 15.1.2022 15:50 Hardy Käehne siger:Jeg vil gerne sige tak for endnu et godt arrangement.
  Alt foregik som aftalt.
  Maden blev virkelig rost af gæsterne, hvilket var beretiget, og betjeningen var helt i top. Der manglede ikke noget, og der var en vældig kommunikation mellem tjener og mig.


  Venlig hilsen
  Hardy Käehne
 • Dato: 9.12.2021 12:29 Gregers siger:Hej Helle og Søren. Tak for en utrolig dejlig og flot “Julebuffet ud af huset”. Alle mine gæster ( 12 Per.) roste og roste maden . Det gør en jubilar utrolig glad ( jeg viste at det ville være godt og flot ovre fra jer). Jeg kan kun anbefale jer rundt omkring. Glædelig Jul & godt Nytår. Med venlig hilsen Gregers
 • Dato: 10.11.2021 16:40 Allan Søndervang siger:Vi fik en fantastisk 155 år fest, hvor alt blot var perfekt. Flot lokale, venligt personale, og super buffet og fine vine.
  Vi er taknemmelige og fortæller gerne alle om vores og vores gæsters gode oplevelser.
  Tak
 • Dato: 1.11.2021 16:17 Rikke siger:Jeg fik leveret mad i anledning af min 50 års fødselsdag. Det var en fornøjelse. Alt er forløbet upåklageligt lige fra fra bestilling, levering og maden var i top. Det smagte fantastisk og kom flot anrettet på fade lige til at stille på bordet.
  Tak for mad☺️
 • Dato: 13.10.2021 19:55 Gyda Møllvang siger:Vi holdt min mands 80 års fødselsdag sø. 10.10.21,

  Vi blev venligt modtaget da vi kom.
  vi kom ind til et smukt dækket bord med lys og skønne blomster.

  Maden og betjeningen var perfekt dejlig skøn velkomstdrik,
  skønne vine .

  Vores gæster var meget begejstret og roste jer.

  Tak for en dejlig eftermiddag vi vil gerne give jer 5 stjerner.

  Vi vil gerne anbefale jer til andre også.

  Med venlig hilsen
  Gyda.
 • Dato: 1.10.2021 15:33 Nicolai Nielsen siger:Min kone og jeg holdt vores 70 års fødselsdagkomsammen med brunch hos jer.
  Vi følte os taget godt imod hele vejen igennem dagen - vi kunne slappe fuldstændig af og nyde den gode mad, den søde og venlige betjening.
  Alt var til vores store tilfredshed.
  12- tal med pil opad.
  Vh.
  Inge Lise og Nicolai
 • Dato: 26.9.2021 15:22 Charlotte Fabricius Nielsen siger:Jeg holdt min 50 års fødselsdag for min familie fredag den 17.09.21 i et skønt lokale på Møllekroen.

  Det var fantastisk ???? ALLE mine gæster roste alt hos jer i skyerne, og jeg var MEGET tilfreds selv også ????

  Mad, drikkelse og betjening ALT var tip top i orden og meget vellykket, skønne lokaler med smuk udsmykning, super fine grønne planter og blomsterdekorationer ????

  Ja jeg kan ikke rose det hele nok ???? Kort og godt: PERFEKT ❤️

  Jeg kan kun anbefale jer til alle ????

  Tusind tusind tak ❤️

  PS. Mine forældre har bestilt hos jer til deres Diamantbryllup efterfølgende, så det er super skønt ????
 • Dato: 26.9.2021 7:24 Lita Jølving og Poul Riis Svendsen siger:Fantastisk lækker mad!
  Leveret til døren, smukt anrettet på fade - lige til at sætte på bordet!
  Alle gæster roste de spændende retter både for velsmag og udseende.
  Det er ingen sag at være værter, når Møllekroen står for menuen.
  Med venlig hilsen fra
  Lita og Poul
 • Dato: 9.9.2021 8:59 Rene Hansen siger:Til min 60 årsdag den 27/08 2021. Hade jeg og mine gæster en super god oplevelse med god mad og betjæning der var ingen mangler tag og god dag til jer alle med vænlig hilsen Hanne og Rene Hansen.
 • Dato: 24.8.2021 10:53 Bodil og Christian Wang siger:Vi fik leveret mad til fest 21.08.2021.
  ’Buffet Kreativ’ til 31 personer.
  Alt var helt i TOP!
  Maden var anrettet virkelig pænt og meget velsmagende.
  God kommunikation om ordren.
 • Dato: 20.8.2021 9:44 Birgit og Kurt Nielsen siger:Hej Møllekroen

  Fest den 14/8-2021 på Møllekroen.

  Mange tak for en dejlig sensommerbuffet, alle vore gæster har sendt positiv tilbagemelding for dejlig mad og god behandling. Vi er meget tilfredse og anbefaler Møllekroen til alle, stor ros til Jer.

  Med venlig hilsen
  Birgit og Kurt
 • Dato: 18.8.2021 12:39 Helle Mørk siger:Hej Møllekro
  Det var da bare en helt fantastisk sensommerbuffet I leverede til min sommer fest den. 14.8 . Stor ros til jer fra alle mine gæster og jeg. Det blev leveret til tiden, perfekt anrettet og nemt at servere. I får 5 store stjerner herfra.
  Der var bare alt alt for mad tilovers desværre .
  Med venlig hilsen Helle Mørk
 • Dato: 9.8.2021 10:23 Hanne Lindberg-Larsen siger:Kære Møllekro!
  Faktura 124723
  Fantastisk mad! Gæsterne var fulde af lovord! Kyllingerne var stegt perfekt! Intet rødt ved benene.
  Et godt råd til jer: I skulle skære kyllingestykkerne ud i mindre stykker! Måske også fjerne benene, så stykkerne er mere tilgængelige for gæsterne.
  Sensommerhilsener
  Hanne og Ove
  Lindberg-Larsen
 • Dato: 6.8.2021 12:07 Marco Sebastian Hansen siger:Kornblomstbuffeten var vildt lækker og man får meget for pengene. Stor anbefaling fra mig.
 • Dato: 2.8.2021 13:23 Mette Eis-Hansen siger:Jeg anbefaler helt klart Møllekroen, som leverede Syrenbuffet til min fødselsdagsfest i juli. Møllekroen får 5 ud af 5 stjerner herfra.
 • Dato: 14.7.2021 14:13 Hanne og Henrik Solmer siger:Tak for et lækkert arrangement til vor havefest. Vi valgte en af jeres foreslåede menuer med succes. Især kombinationen af mørbrad og sprængt kalvespidsbryst blev rost meget af os og gæsterne.
  Også leveringen var perfekt.
  Serveringen kendte jer fra andre steder, hvor de havde været og havde kun ros til jer.

  Med venlig hilsen
  Hanne og Henrik
 • Dato: 8.7.2021 15:25 Annelise Bæk siger:Hej Helle & Søren ????.
  Tusind tak for en rigtig lækker “Syrenbuffet” og porresuppe.
  Alle vores gæster var vildt imponeret over denne lækker buffet mm., som var utrolig velsmagende. Vi kan trygt anbefale Møllekroen, og der er altid god service ????.
  Vi har også fået Nytårsmenu fra jer som har været helt fantastisk, og det vil vi benytte os af igen til Nytår ????.
 • Dato: 4.7.2021 21:35 Iben Dam siger:Helt fantastisk lækkert og delikat mad til studentergilde - TAK for det. Alt er tilberedt og tilrettelagt ned til mindste lille detalje. Meget begejstrede gæster til en lækker årstids-menu!
 • Dato: 2.7.2021 12:26 Minna og Tommy Jeppesen siger:Den 26. juni fejrede vi vores guldbryllup ude hos jer. Alt kørte bare på skinner og personalet var meget opmærksomme på at følge op på vore ønsker under hele forløbet. Maden var fin og vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra deltagerne. Selv om I fik to afbud ret sent har vi kun betalt for det faktiske antal deltagere.

  Med venlig hilsen
  Minna og Tommy
 • Dato: 2.7.2021 11:33 Ruth Jørgensen siger:Tak for rigtig lækker mad og god betjening i dejlige omgivelser ved vores 70 års
  fødselsdage d. 27-6- 2021. Vi havde bestilt syrenbuffet ( et 4,5 timers arrangement) hvor alt var perfekt. Kun positive tilbagemeldinger fra vores gæster.

  Med venlig hilsen og på gensyn

  Ruth og Benny
 • Dato: 29.6.2021 15:43 Jonna og Allan Hejnfelt siger:Vi har ikke været gæster på Møllekroen, men vi har fået leveret en helt fantastisk lækker Buffet - Kreativ, til fejring af vores fødselsdage og både vi og gæsterne syntes at alt var utroligt lækkert, smukt pyntet og vel tilberedt.
  Kommer gerne og bestiller gerne maden en anden gang hos jer.
  Tak til personalet
  mvh Jonna og Allan
 • Dato: 13.6.2021 13:56 Henny Andersen siger:Jeg havde bestilt Syrenbuffet til min 80 års fødselsdag. Den var fantastisk god. Specielt laks med ananassalsa og Især ibericoskinken.

  Jeg vil gerne købe buffet hos jer igen.

  Med venlig hilsen

  Henny Andersen
 • Dato: 26.5.2021 12:59 Kirsten Reckeweg siger:Søndag den 9 maj hentede vi Brunch til 8 personer.
  Det var SÅ lækkert, og alle roste maden.
  Tusind tak :-)
 • Dato: 21.5.2021 19:04 Ole rasmussen siger:Vi har i dag d.21-5 hentet 3 gange paprikasnitsler for at gøre det lidt nemt når vores datter blev hentet fra efterskole,det er nok det bedste take away vi har hentet til dato.tak for dejlig mad mvh Ole????????
 • Dato: 18.5.2021 8:51 R K Poulsen siger:God, venlig og hurtig betjening. Indbydende, veltillavede og velsmagende anretninger med friske råvarer
 • Dato: 17.5.2021 13:22 Lene Schmidt siger:Vi vil gerne sige tusind tak for en rigtig dejlig brunch buffet, som vi fik i går. Det var superlækker mad, som det altid er, når det kommer fra jer.
  Vi var alle sammen meget begejstrede for både mad og anretning.
  Vi glæder os allerede til at skulle nyde jeres dejlige mad til oktober.
 • Dato: 10.5.2021 11:37 Kjeld Madsen siger:Vi fik i går Jeres take-away “hverdags mad” som var sprængt kalvespidsbryst med tilbehør.
  Tusind tak for mad - det var virkelig godt ????????

  Med venlig hilsen
  Kjeld Madsen
 • Dato: 8.5.2021 19:51 Lene Abildgaard siger:Tusind tak for en dejlig Kreativ buffet til min mors 90 års fødselsdag. Alt smagte dejligt, var flot anrettet og der var nok til alle.
  En enkelt lille kommentar - der står fint beskrevet hvad der er i de enkelte retter, hvilket er dejligt når en af deltagerne ikke kan tåle bla løg/hvidløg. Desværre var der i tomatsalaten små rødløgstykker, hvilket ikke var angivet. Det er jo fint nok, bare det står der, for straks kommer tvivlen....Hvad er der ellers fx løg/hvidløg i ?
  Alle blev mætte og glæde, og vi vender helt sikkert tilbage.
 • Dato: 4.1.2021 8:48 Ida Steffensen siger:Tusind tak for en nytårsmenu i særklasse! Maden var utrolig velsmagende og vejledningen som medfulgte, var nem både at forstå og følge. Portionerne havde en god størrelse og vi var alle mætte. En stor anbefaling herfra. Vi bestiller helt sikkert igen :-)
 • Dato: 17.12.2020 14:35 Pia Jørgensen siger:Tak for fin og velsmagende juleplatte. Så smagfuld karrysalat, som jeg ville ønske, jeg selv kunne lave. Og risalamanden var lige efter min smag. Tak for god mad.
 • Dato: 8.12.2020 12:39 Thomas Bay Refslund siger:Tak!
  Tak er nærmest for lidt. Vi fik fantastisk mad i lørdags til vores bryllup. Simpelthen totalt gennemført. Lige fra anretningen som virkelig fik maden til at se super lækker ud, til det skilt der var med til buffeten. Det spillede bare
 • Dato: 30.11.2020 7:28 Hanne Sjødahl siger:Tusind tak, for en skøn julebuffet!

  På trods af corona og et lille antal deltagere, i årets private julefrokost, så havde vi en vidunderlig lørdag. Ikke mindst på grund af den lækre mad. Flot anrettet og meget smagfuldt. Fantastisk, at I tilbyder man kan bestille til et mindre antal gæster og tak for en super proff. håndtering af bestilling og gennemgang ved afhentning.

  Det er bestemt ikke sidste gang vi har fået mad fra Møllekroen - vores varmeste anbefalinger herfra.

  God jul!
  Tom og Hanne, Dalum
 • Dato: 7.11.2020 20:53 Bjarke Lohmann siger:Så blev den sidste fest, i anledning af min 70 års fødselsdag afholdt, fredag den 6. november 2020.
  3 retters menu til 7 personer, blev afhentet kl. 17..
  Det samme som vi fik den 30. oktober, bortset for desserten, som blev ændret til anden islagkage..

  Vi og vores gæster nød maden fuldt ud..

  Vi kan varmt anbefale Møllekroen.

  Ida & Bjarke
 • Dato: 2.11.2020 23:38 Bjarke Lohmann siger:I anledning af min 70 års fødselsdag. (Bjarke)
  Hentede jeg fredag den 30. oktober kl. 17 --- 6 stk. 3 retters menu 1488 kr..

  Kom hjem, med det hele,
  minimalt der skulle varmes, flutes og sauce (god kraftig ), var alt.. nemt..

  Det der var i varmekassen , kød, grøntsager lige klar til servering, og varmt..

  isen måtte vi lægge i fryseren, det var vi blevet informeret om..

  Så en ren fornøjelse at serverer så lækker, veltillavet mad for vores gæster....

  Har bestilt igen, til 7 personer på fredag den 6 november 2020, det glæder vi os til at serverer for vores gæster..
  Ida & Bjarke
 • Dato: 23.10.2020 17:28 Bente Mogensen siger:Hej Møllekroen

  Tak for en velsmagende, veltilberedt og indbydende brunchbuffet den 11.10.2020.
  Også tak til “vores” tjener samt køkkenet som havde check på alt.
 • Dato: 29.9.2020 16:30 Britta Balslev siger:Kære Møllekroen
  Vi holdte vores datters konfirmation d. 27.9.2020.
  Tusind tak for fantastisk mad og helt suveræn personale. Personalet var opmærksomme hele tiden om der var fyldt op både af mad og drikke. Bordet var dækket nøjagtigt som vi havde aftalt. Alle 40 gæster har rost jer til skyerne, og vi kan kun give dem ret. Tusind tak, nu ved vi, hvor næste fest skal holdes henne. 10 stjerner herfra.
  Mvh
  Frederikke, Britta og Lars
 • Dato: 13.9.2020 18:25 Charlotte Jakobsen siger:Tusind tak for fantastisk dejlig buffet. Vi fik den kreative gourmetbuffet, som var både en fryd for øjet og en fryd for ganen.
  Der var mange positive tilbagemeldinger fra gæsterne, som nød maden i fulde drag;-)
  Vi bestiller helt sikkert igen, når vi skal holde julefrokost.
 • Dato: 13.9.2020 15:16 Helene siger:Tak for fantastisk mad og god service. Lige fra vi ringede til Møllekroen første gang, har vi følt os trygge ved, at de skulle stå for maden til vores søns konfirmation.
  Maden blev rost til skyerne af alle gæsterne, og der var rigeligt af det hele.
  Vi kan varmt anbefale Møllekroen til andre og vil gerne benytte os af dem igen en anden gang.
  Mvh fam. Lohmann Poulsen
 • Dato: 1.9.2020 14:58 Frederiksen siger:Tak for en velsmagende, veltilberedt og indbydende udseende Kornblomst-buffet.
  Det er anden gang vi prøver én af jeres buffet'er 'ud af huset' og det var også denne gang en rigtig god oplevelse. En meget engageret chauffør leverede maden og forklarede til køkkenpersonalet. Nydeligt anrettet dessert. Mums.
  Alle pengene værd!
  Vi glæder os til at prøve endnu en buffet, til næste barns konfirmation :-)

  Mvh Familien Frederiksen
 • Dato: 26.8.2020 12:02 Lone Mogensen siger:Kære Værter.
  Tak for en anderledes og vidunderlig smags oplevelse med Den Kreative
  Gourmetbuffet. Alle vores gæster var endnu engang lykkelige over at vi havde bestilt mad hos jer. Til sidst tak for jeres store hjælpsomhed.

  Med venlig hilsen fra
  Johnny og Lone Mogensen.

  PS. Vi kommer igen og igen.
 • Dato: 25.8.2020 18:51 Mette Risager siger:1.000 tak for virkelig lækker mad!
  Vi bestilte Kornblomst-buffet ud af huset til vores datters konfirmation.
  Vi fik leveret spændende og velsmagende mad i rigelige mængder. Maden var en fryd for både øje og smagsløg.
  Stor ros og tak fra både os og alle vores gæster.

  Kærlig hilsen Kamille, Thomas & Mette
 • Dato: 14.8.2020 11:33 Kurt Kristensen siger:Vi hentede selv jeres kanapepakke 3. Det var meget vellykket. Gæsterne syntes, det var meget velsmagende. En anden gang vil vi dog fravælge "Stegt blomkål "Hot buffalo" med cashewdressing" - den var for stærk for flere af gæsterne.
  Der var 9 fade med forskellige kanapeer. For at kende forskel på kanapeerne vil det være en stor hjælp at sætte et nr. på hvert fad som svarer til nummeret på retten. Så risikerer man f.eks. ikke i farten at tage fejl af en af retterne med fisk , som man gerne vil servere først.
 • Dato: 5.7.2020 13:02 Charlotte Beese Nielsen siger:Lørdag den 27. Juni 2020 holdt vi vores sølvbryllup hos jer.
  Tak for en fantastisk service og dejlig, dejlig mad. Syrenbuffet, kan varmt anbefales.
  Vi havde valgt at lave 80’er tema og det var en utrolig varm dag, men når man imellem retterne kunne gå ud i den dejlige gårdhave var det til at holde ud og personalet fik plads til at arbejde.
  Mad, lokaler og personale får TOPKARAKTER HERFRA.
  Vores gæster har kun vendt tilbage med meget positive og rosende ord.
  Vi har flere gange fået mad herfra, vi har også før lejet personale med, alle dele fungere perfekt.
  Venlig hilsen
  Ole og Lotte Beese⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 • Dato: 16.6.2020 21:50 Vibeke Skovgaard siger:13. juni 2020
  Vi fik mad til min 70 års fødselsdag, Møllekroen stod for arrangementet samt en kok til at anrette og servere maden.
  Det var bare helt i top, kan varmt anbefale Møllekroen.
  Vores gæster var særdeles tilfredse og det var vi også selv.
  Tusind tak for en god mad-oplevelse.
 • Dato: 15.3.2020 20:03 Lise Schmidt siger:Den 14.03.2020
  Vi fik mad til min 70 års fødselsdag.
  Det var noget af det lækreste vi længe har fået.
  Flot anrettet på dejlige fade.
  Det er jo ikke kun smagen der er i orden, men også det øjet ser.
  Tusind Tak
  .
 • Dato: 13.3.2020 16:04 Birthe og Bjarne Hansen siger:Vi holdt vores guldbryllup hos Jer den 7.marts 2020.
  Det var en fantastisk fest med skøn mad og særdeles fin betjening, tusind tak for det. Også tak fra vores gæster, som roste maden rigtig meget
 • Dato: 26.2.2020 10:39 Kirsten Reckeweg siger:Bedre sent end aldrig.
  Lørdag den 14.12.2019 holdt jeg fødselsdag, hvor I leverede Pigeon-buffet.
  Det var SÅ lækkert og flot anrettet, flotte fade, skåle og god detalje med menukortet, og fin vejledning til anretning.
  Alle mine gæster roste maden.
  Bestemt ikke sidste gang vi bestiller mad fra Møllekroen
 • Dato: 7.2.2020 15:40 Kim Thyssen siger:Vi afholdt et arrangement på Møllekroen og det blev en fantastisk aften lige fra start til slut. Yderst velsmagende retter, som tog sig meget indbydende ud - gode velsmagende vine - en god og en betjening, som var om os hele tiden på en positiv måde.
  Tak for en god aften.
 • Dato: 5.2.2020 17:03 Lone Haar siger:Jeg fik en dejlig Buffet 2020 leveret til min fødselsdagsfest 1. februar 2020. Maden var lækker - især den pocherede torsk - og gæsterne roste maden. Fint anrettet og med udførlig anvisninger på det, der skulle varmes. Jeg kan kun anbefale Møllekroen.
 • Dato: 1.2.2020 10:33 Elo Hansen siger:I en skala fra 1 til 10 fra os og gæsterne 20
 • Dato: 27.1.2020 8:55 Thomas Winkler siger:Velkomponeret, særdeles velsmagende, smukt arrangeret, leveret til tiden. På kort form: PERFEKT. Møllenkroen kan varmt anbefales. TAK.
 • Dato: 21.1.2020 13:56 Bente Mogensen siger:Tusind tak for en super lækker buffet (Kreative Gourmetbuffet) den11.1.2020. Alle gæsterne havde kun rosende ord tilovers.
  Stor tak til Helle og Søren samt ikke mindst
  alle i køkkenet.

  Hilsen
  Bente og Allan Mogensen
 • Dato: 6.1.2020 20:16 Lene Schnoor siger:1000 tak for en fantastisk nytårsmenu.
  Vi har fået mad udefra i flere år, men denne menu var absolut en af de bedste. Super dejligt med en varm forret ( som ikke var hummer suppe) hovedretten super lækker og en meget elegant dessert. Og så var alting så nemt at varme og anrette. Vi har fået mad leveret fra jer flere gange, og hver gang har det bare været i top. Tak for det.
 • Dato: 6.1.2020 12:11 Jens Jensen siger:Hej.
  Godt Nytår.
  I skal have meget stor ros vedr. vores bestilling af nytårsmenuen hos jer.
  For vores vedkommende var det 1. gang vi bestilte nytårsmenu hos jer.
  Vi var meget imponeret over jeres “set-up” hvor alt fungerede perfekt.
  Maden var fantastisk og der var en meget udførlig “brugsanvisning” med, som gjorde det nemt at anrette maden, så det så ud som (næsten) på jeres billede.
  NB. Vores gæster var også meget benovet over maden.
 • Dato: 6.1.2020 12:01 Susanne Vind og alle gæsterne siger:Til alle på Møllekroen,
  Rigtig godt Nytår og tusinde tak for den meget lækre mad I havde lavet til os.
  Det var bare så lækkert, velsmagende og indbydende at se på, og så var det nemt at anrette.
 • Dato: 6.1.2020 12:00 Asta Iversen siger:Vil gerne sige mange TAK for en super lækker Nytårsmenu,
  alt smagte så godt, mange forskellige smage og farver. Kødet var og så virkelig mørt og lækkert.
  Meget fin vejledning, der gik sport i at få tallerkenen lige så fin anrettet, som jeres.
  Mange roser til Jer, vi glæder os til næste Nytårsmenu 
  Til sidst ønskes I et rigtig Godt Nytår.
 • Dato: 3.1.2020 19:36 Pia Ryberg siger:Tak for en fantastisk nytårsmenu 2019. Maden var helt i top, virkelig lækker og meget nemt at gå til med den udførlige beskrivelse. Det er ikke sidste gang vi vælger Møllekroen til vores nytårsmenu.
  I øvrigt et meget fint traktement ifm afhentning af maden - der var ro på og styr på tingene - meget professionelt.
 • Dato: 3.1.2020 17:37 Bettina hansen siger:Kæreste Møllekroen, TUSIND TAK FOR HELT FANTASTISK NYTÅRSMAD
 • Dato: 1.1.2020 13:22 Lisbeth siger:Endnu engang en helt fantastisk ,meget velsmagende og lækker nytårs menu
  1000 tak mad .... vender helt bestemt tilbage til næste nytår
 • Dato: 13.12.2019 11:38 Bente Jensen siger:Vi vil gerne sige tak for en fantastisk service ved vores guldbryllup 6.12.2019.

  Dejlige omgivelser, dejlig mad og fantastisk servide før, under og efter festen.

  Ikke sidste gang vi benytter jer.

  Venlig hilsen Benny og Bente Jensen
 • Dato: 9.12.2019 12:23 Klaus Wedel Berthelsen siger:1000 tak for en dejlig menu til min hustrus fødselsdag den 07.12.2019.
  Vi fil Pigeon-buffet med lidt tilkøb og dansk/italiensk pålægsbræt til natmad. Alt veltilberedt og flot anrettet. Vore gæster roste maden meget og vi er meget tilfredse. 
  Ros i forbindelse med levering af maden, god og grundig instruktion og fint med skilt til bordet med menukort.
  ALT har bare været en positiv oplevelsee.
  Takker.
  Med venlig hilsen Klaus
 • Dato: 8.12.2019 17:25 Anni Hansen siger:Vi siger mange tak for en dejlig JULEBUFFET ud af huset 4.december 2019.
  Det var super lige fra bestilling - afhentning - maden - aflevering af service.
  TUSIND TUSIND tak -- vores gæster roste jer også.
  En varm anbefaling herfra-- i gør det godt.
  GOD JUL og GODT NYTÅR

  Hilsen
  Anni og Erik
 • Dato: 7.12.2019 22:29 Helle Halmø siger:Tusind tak for en dejlig buffet til min fødselsdag den 23.11.2019.
  Alle gæster roste maden meget og jeg selv var super tilfreds 
  Også stor ros i forbindelse med levering af maden og god og grundig instruktion til køkkenpersonalet.
  Jeg har oplevet en virkelig professionel behandling hele vejen igennem fra bestilling af maden til aflevering af servicen.
 • Dato: 22.11.2019 14:58 Birte & Helge Petersen siger:Helge fejrede sin 70 års fødselsdag den 15.11.19, han havde en fantastisk god dag, stor tak til personalet, I sørgede godt for vores gæster, alle var imponerede dels over lokalet, personalet og selvfølgelig maden, som var helt perfekt, som en af gæsterne sagde " det er irriterende, at der slet ikke var noget at klage over".

  venlig hilsen
  Helge og Birte Petersen
 • Dato: 5.11.2019 7:29 kirsten kunddal siger:kirsten: Jeg fejrede min 60 års fødselsdag hos jer den 26/10 2019. Alt var perfekt fra start til slut. Super lækker brunch,meget kompetente, veloplagt personale,som sørgede godt for gæsterne og specielt tak, fordi der blev lavet speciel anretning til mit barnebarn på 10, som netop havde fået konstateret laktoseintolerance. Han var meget glad, fordi han stort set kunne få det samme som de andre gæster
 • Dato: 7.10.2019 10:28 Leo Hansen siger:70 års fødseldag 28 september 2019. Vi siger tak for en fantastisk dag med en super Brunch ikke en finger at sætte på noget. Alt fungerede lige fra vi kom til vi tog afsted, super mad og super servering af et meget venligt og veloplagt personale. Vi ser frem til at hører fra jer når Nytårs menu er klar.

  Med venlig hilsen
  Jytte og Leo Hansen
 • Dato: 23.9.2019 12:24 Lisanette Hansen siger:70 års fødselsdag hvor der blev serveret Den kreative gourmetbuffet. Den var meget lækker og fik mange roser fra gæsterne. Den eneste der blev spist op var Gourmet kagen :-)
  Hilsen Lisanette
 • Dato: 16.9.2019 17:04 Vibeke Nielsen siger:60 års fødselsdags fest 7.sept. 2019 , hvor vi fik en fantastisk lækker kornblomstbuffet med dejlige vine til , velkomstdrink så lækker , hensyntagen til allergikere mm og hele arrangementet igennem en super betjening.
  Møllekroen var i den grad med til at give fødselaren en fantastisk dejlig minderig fest .

  Venlig hilsen
  Vibeke Nielsen en glad og tilfreds fødselar .
 • Dato: 17.8.2019 18:40 Hanne og Ole Andersen siger:Sølvbryllup i 2002. Vores gæster taler stadig om de lækre buffeer vi fik serveret. Forret-hovederet og dessert buffet.
  Siden har vi hentet mad hjem til os selv
  Alt er vellykket
  Hilsen Hanne
 • Dato: 7.7.2019 10:50 Anne-Lise Lindegaard siger:Tusind tak for et helt igennem 100 % gennemført guldbryllups engagement den 05.07.2019.
  En dag vi ikke glemmer.

  Hilsen
  Guldbrudeparret
  Anne-Lise og Albert Lindegaard
 • Dato: 30.6.2019 16:31 Margit Vestbjerg siger:Vi fejrede fødselsdag med 28 gæster på det enestående Gelskov Gods. Syrenbuffetten havde den mangfoldighed, der betød, at vi ikke skulle overveje hensyn til vegetarer og veganere. Det er saftsuseme flot! ALLE nød det smagfulde, æstetisk smukke og dejligt mættende måltid, som strakte sig over cirka 4 timer.
 • Dato: 17.6.2019 16:13 Inge Radza siger:Hejsa Møllekroen

  Jeg havde den store fornøjelse at servere jeres Brunch for min 50 gæster søndag d. 16 juni. Jeg er så glad for jeg fik jer til det, det smagte vidunderligt og det var en fryd for øjet. Også stor ros fra mine gæster. Der var ikke en finger at sætte på noget som helst. Kan varmt anbefale andre til at vælge Møllekroen.

  Hilsen Inge
 • Dato: 11.6.2019 18:47 Michael Schmidt siger:Sølvbryllupsfest 18. maj 2019

  Vi holdt en uforglemmelig fest på Møllekroen i anledning af vores sølvbryllup. Helt igennem et perfekt arrangement, med masser af god mad og drikke. Venlige tjenere stod for at opvarte os hele aften. Jeg er helt sikker på at alle hyggede sig og nød den super gode musik leveret af Steen ”Copyman”. Vi kunne kun nyde, mens andre måtte yde. Vi kan varmt anbefale andre at bruge Møllekroen som deres næste festarrangør. Fem stjerner ud af fem herfra.

  Hilsen sølvbrudeparret Bettina og Michael
 • Dato: 27.5.2019 21:59 Anja Holmgaard siger:Vi holdt konfirmation den 18 maj 2019.
  En speciel fest med "Ørkenens sønner" som Tema.
  I favnede vores ønsker og var meget professionelle og søde.
  Maden var udsøgt.....
  Ville gerne have vedhæftet nogle gode billeder af jeres personale.
 • Dato: 19.5.2019 8:52 Nora Roe siger:Guldbryllup d. 10. Maj 2019
  En uforglemmelig fest på Møllekroen. Kæmpe røs for tilrettelæggelse fra først til sidst.
 • Dato: 1.5.2019 21:28 Rikke Madsen siger:Kære Møllekroen
  Vi fik leveret konfirmationemenuen søndag d. 28. april.
  Forretten var ganske enkelt fantastisk og fik meget ros! Gæster, der ikke er så glade for fisk, spise flere gange af jeres fantastiske fiskeretter.
  Hovedretten var i orden, dog havde I under transporten glemt at få et fad flødekartofler i varmekassen. Det nåede vores serveringspersonale dog at varme i egen ovn. Mørt kød og læke salater (som altid).
  Desserten var fantastisk - den lækreste is, chokoladekage og den bedste ostelagkage vi har smagt.
  Alt i alt en udsøgt oplevelse igen - vi vender uden tvivl tilbage :-)
  Vh Rikke Madsen
 • Dato: 7.4.2019 15:47 Conny siger:Kort og godt.... igen en succes med mad fra Møllekroen.
  Kan kun anbefales.
  Venlig hilsen Conny
 • Dato: 21.3.2019 12:42 Kai J Hansen siger:Hej Møllekro

  jeg holdt min 70 års fødselsdag den 15.marts og det var alle tiders middag , fine lokaler og meget fin betjening, søde tjenere, ikke noget at klage over .
  Så vi vender tilbage næste år til vores barnebarns konfirmation i april måned.

  Med venlig hilsen

  Kai jørgen
 • Dato: 20.3.2019 16:30 Jørn siger:Hej vi var ude hos Jer til en sammenkomst d. 08. marts.

  Vi fik selvfølgelig meldinger fra gæsterne i løbet af aftenen - og har fået en del sidenhen.

  Overskriften har været:

  Pæne lokaler
  God - frisk, høflig og uformel betjening.
  Maden - en klasse for sig. Rigtig god og velsmagende og rigtig pænt rettet an.

  Et ekstra plus: Min søster der diabetiker - og når hun ellers er til fest, plejer hun at få noget serveret, som er fremstillet "med venstre hånd og i en fart" - og serveret lang tid efter at desserten er serveret for de øvrige gæster.
  Hos Jer fik hun serveret samtidig med de øvrige gæster, og det var rigtig lækkert og veltillavet - og pyntet som det skulle være. Hun var meget tilfreds.

  Vi har ikke fået en eneste negativ eller bare neutral bemærkning - alle har rost arrangementet til skyerne.

  Vi selv er af samme mening.

  …….. det synes vi lige vi ville dele med Jer.

  Med venlig hilsen Jørn
 • Dato: 11.2.2019 9:31 Henrik Holm Nybo siger:Super krokus buffet.
  Det er altid et hit hos vores gæster når maden kommer fra Møllekroen.
  Dejlig sammensat buffet, en fryd for øjet og lækkert at maden kommer på fade, som kan sættes på bordet.
  Møllekroen gør det nemt at være vært :-)

  MVH. Henrik Nybo
 • Dato: 10.2.2019 8:22 Birgit Vingborg siger:Vi fik krokus buffet, så dejligt tilberedt,alt smagte fantastisk.
  Fin levering og varmeanvisning.
  Tak for det.
 • Dato: 2.2.2019 14:15 Poul Hansen siger:Tusind tak for Brunch Det kunne vist ikke gøres bedre.
  MVH. Poul Hansen.
 • Dato: 25.1.2019 15:46 Kirsten siger:Vi var yderst tilfredse med vores brunch-arrangement på Møllekroen for nyligt. Fint lokale med pænt pyntede borde, dejlig mad (rigeligt, velsmagende og pænt anrettet) og meget sød og effektiv betjening. Tak for en rigtigt god oplevelse!
 • Dato: 7.1.2019 19:10 lsbeth siger:Endnu en gang fik vi nytårmenu fra Møllerkoen... Der er totalt styr på udleveringen ... alt er nøje pakke i alubakker ... alt er som det skal være PERFEKT

  Jeg må blot komme en lille ting... Kødet var meget tørt, men der var til gengæld rigeligt at det...
  Alt er var perfekt, smagte dejligt

  1000 tak for mad
 • Dato: 3.1.2019 10:44 Lars Nielsen siger:Vil bare lige rose Møllekroen (ejere og personale) for deres nytårsmenu ud af huset. Rosen gælder lige fra bestilling til afhentning og fortæring.
  Der var en fin beskrivelse af menuen på nettet. Bestillingen gik meget nemt, med hurtigt feed back.
  Jeg blev vildt overrasket over, hvor mange biler, der var, men parkeringen gik forbavsende nemt, takket være en ung mand som dirigerede os frem til ledige pladser.
  Modtagelsen ved skranken gik hurtigt, og jeg blev nærmest blæst bagover da jeg trådte ind i "venteværelser", alle de mennesker, som sad rundt ved bordene og nød af de ting som var sat frem på bordet i midten, kaffe, bobler, rødvin og øl. Snakken gik, så det var svært for personalet, at trænge gennem larmen, når de råbte navne op på de som kunne få udleveret deres kasse.
  Jeg ventede højst et kvarter, så var min kasse klar, så jeg måtte sluge den sidste sjat kaffe.
  Der var lidt køligere, da jeg skulle forlade parkeringspladsen, nok mest fordi vejen var skal, og nogle bilister er meget forsigtige fordi de ikke rigtig har styr på deres bils dimensioner.
  Ved hjemkomsten tjekkede jeg selvfølgelig op på indholdet af kassen. Alt var pakket i tydeligt afmærkede alu-bakker og plast bøtter. Meget udførlige tilberedningsvejledning og beskrivelse af anretning.
  ALT var lækkert og velsmagende. Stor ros fra gæsterne.
  Ingen returemballage var også et plus.
  Alt var gennemtænkt på professionelt plan.
  Kan ABSOLUT anbefale Møllekroen til andre.
  PS. Det kunne være interessant at vide, hvor mange kasser, der blev udleveret den dag?
 • Dato: 1.1.2019 18:29 Peter Hansen siger:Tak til personalet på Møllekroen
  Vi har nytårsaften nydt Jeres nytårsmenu...
  Det var endnu engang en perfekt oplevelse.
  Alle tre retter var nemme at tilberede og så flotte ud få festbordet. Retterne var godt afstemt og smagte lækkert
  På gensyn til næste nytår
 • Dato: 1.1.2019 14:03 Kirsten Waade siger:Tak for en meget lækker nytårsmenu. Den var nemt at varme og anrette ved hjælp af den fine vejledning. Lige et par småting, jeg bemærkede. Der var MEGET kød i forhold til tilbehør, så enten skal man levere mere tilbehør eller skære ned på kødet. Desserten smagte godt, men var noget tung. Det havde været godt med noget lettere, evt. is og frugt. Men vi gør det helt sikkert igen næste nytår. :)
 • Dato: 1.1.2019 11:51 Charlotte Mørkholm siger:Tusinde tak for en fantastisk nytårsmenu
  Meget lækker, men at tilberede og det hele så utroligt godt ud og smagte fantastisk
 • Dato: 28.12.2018 9:41 Inger Jensen siger:Tak til Møllekroens ejere og personale for en super dejlig dag lørdag 15 december i anledning af min forestående 80 års fødselsdag.
  Da I desværre har lukket i morgen på dagen, fik vores børn heldigvis den gode ide at rykke den 1 uge.
  Vi har simpelthen fået så mange rosende ord fra vores gæster,det gælder både maden og betjeningen.
  Tusind tak I levede endnu engang op til vores forventninger.
  Jeg har prøvet at finde ud at give jer stjerner på hjemmesiden, men jeg kunne ikke få det sendt, så I må nøjes med de 5 stjerner herfra.
  En rigtig glædelig jul og et godt nytår, ønskes I og jeres personale fra
  Inger Kruuse Jensen
  Ps. En lille kritik skal der være,vi ville gerne have jeres nytårs menu,men fik at vide det ikke kunne lade sig gøre kun til 2.
 • Dato: 17.11.2018 9:58 Birte Ottosen siger:Kære Møllekro
  Jeg var igår gæst til jeres julefrokostarangement. En super god oplevelse. Sådan noget virkelig lækkert mad og betjeningen var der ikke en finger at sætte på, så tusinde tak for en dejlig aften. En stor hilsen til hele teamet af ansatte også . Vi kommer helt sikkert igen.
  Mvh
  Birte Ottosen
  Afd. 311 Solbakken, Civica
 • Dato: 7.10.2018 14:41 Bodil Dalgaard siger:Vi var til fødselsdag på Fyns Hoved og fik mad fra Møllekroen.
  Virkelig flot anrettet og lækker mad. Tydeligt at man havde anstrengt sig for at alt skulle se indbydende ud.. og det gjorde det
 • Dato: 7.10.2018 13:12 Birgitte Brohave siger:Tak for en rigtig dejlig Buffet 2018 ud af huset, alt var rigtig lækkert!
  Kan varmt anbefales!
  Mange tak til alle på Møllekroen :)
 • Dato: 21.9.2018 19:16 Karen Høegh siger:Holdt brunch til fødselsdag den 15.09. Rigtig dejlig mad og fin betjening, mine gæster har rost det meget - en rigtig god oplevelse ..
  Venlig hilsen Karen Høegh
 • Dato: 27.8.2018 10:22 Hanne Højgaard siger:Hej Møllekroen

  Til min mands 70 års fødselsdag bestilte vi mad fra Møllekroen.

  Desværre var der den pågældende dag ikke så mange valgmuligheder fra menuen.

  Vi valgte stjerneskud som forret, og kalvemørbrad til hovedret.
  Forretten var vi ikke helt tilfreds med.
  Brødet til stjerneskuddet var stegt helt tørt og hårdt.
  Desuden var portionen alt for stor til en forret.
  Vores gæster sad bare og kæmpede med at spise alt det.

  Så hellere en mindre forret, gæsten har ikke selv har mulighed for at øse op.

  Hovedretten var ok, (men sikke en masse ærtepure der var til).
 • Dato: 20.8.2018 16:45 Mette siger:Vi fik buffet 2018. Det var super lækkert og alle gæster roste maden. Stor tak til Møllekroen.
 • Dato: 5.8.2018 21:12 Finn Schmidt siger:Hej Møllekroen

  Tak for dejlig og lækker mad til vores fest.
  Vi og vores gæster har kun rosende ord overfor jeres Kornblomstmenu som vi havde valgt.
  Vi kan varmt anbefale jer til andre.
 • Dato: 28.6.2018 22:26 BenteChristiansen siger:Hej Møllekroen.

  Vi fik jeres buffet 2018 ud af huset, da vores datter blev student.

  Det var UTROLIGT lækker mad, flot anrettet på flotte fade.

  Det var en smags oplevelse og en fryd for øjet.

  Hurtig og professionel levering af mad.

  Det kan klart anbefales
 • Dato: 7.5.2018 15:02 Anne-Mette Hansen siger:Kære Møllekroen,

  Mange tak for en dejlig dag I sørgede for at vores drenge (Viktor og Niklas), vi og ikke mindst vores gæster havde til konfirmation hos jer lørdag d. 28. april 2018.

  Dejlige lokaler, lækker, lækker mad. Skønt personale (ros dem gerne) og dejlig stemning, også for de mange børn, der i den grad også følte sig velkonme.

  Der var check på ALT - når selv moderen slapper af, så er der styr på det :-)

  Hvis vi ikke holder vores næste fest på Møllekroen, så kommer maden helt sikker derfra :-)

  Venlig hilsen
  Lars og Anne-Mette
 • Dato: 2.5.2018 10:33 Henrik Dydbahl siger:Tusinde tak for en super lækker buffet som vi fik til min datters konfirmation den 28. April 2018, en helt igennem fantastisk oplevelse.

  Mange hilsner

  Henrik Dybdahl
 • Dato: 29.4.2018 7:00 Tina Lomborg siger:Vi fik mad d. 27/4, forretbuffet, hovedretbuffet og dessertbuffet, til min datters konfirmation og ALT var super lækkert og alle gæsterne roste det. Vi vender helt sikkert tilbage.
  Mvh Tina
 • Dato: 28.4.2018 14:25 Bente Mogensen siger:Hej Søren og Helle

  Tusind tak for den helt igennem lækre buffet, som vi fik til Andreas' konfirmation. Det hele var bare så lækkert som sædvanlig. Hils køkkenet. De kan bare deres håndværk.

  Mange hilsner fra

  Bente og Allan Mogensen
 • Dato: 10.4.2018 22:16 Britt Harbøll siger:Vi fik buffet 2018 forret og hovedret samt børnemenu torsdag den 29/3. Alt var super lækkert, meget indbydende og spændende. Alle gæster, børn og voksne, roste maden til skyerne.

  Med venlig hilsen

  Britt og Jesper
 • Dato: 1.4.2018 21:38 Elisabeth Lindegaard Åpulsen siger:Tusind tak for en herlig brunch leveret her på matriklen påskedag. Det var ypperligt!
 • Dato: 1.4.2018 14:24 Jette Lyngdal siger:Vi fik Forårsbuffet onsdag den 28/3.
  Det var super lækkert det hele. Meget tilfredshed hele bordet rundt, det var meget smagfuldt og smukt anrettet, Super.

  Med venlig hilsen Jette Lyngdal
 • Dato: 22.2.2018 12:29 Lone og Johnny Mogensen. siger:Vi fik en krokusbuffet i går. Vi og vores gæster må sige at det findes ikke bedre. Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller mad hos jer. Tak for en vidunderlig smags oplevelse.

  Vore venner var ikke i tvilv om hvor de ville bestille næste gang.

  Med venlig hilsen Johnny og Lone Mogensen.
 • Dato: 12.2.2018 17:06 Laila Christensen siger:Vi fik 9/2 leveret Vintermenu 1 til 12 personer.

  Vi har kun et ord for det - Fantastisk!!

  Det er ikke sidste gang vi prøver det!!

  mvh
  Laila og Helge Christensen
 • Dato: 8.2.2018 21:36 Alice Andersen siger:Jeg holdt min 70 års fødselsdag på Møllekroen den 4. februar 2018.
  Jeg vil gerne takke for den praktfulde mad vi fik. Alle mine gæster har kommenteret, hvor fantastisk lækker maden var - og jeg kan kun give dem ret. Også tak for en super behagelig betjening.

  Jeg kan kun give Møllekroen min bedste anbefaling.
 • Dato: 18.1.2018 15:57 Lis Truelsen siger:Vi fik leveret en 2018 buffet til 26 personer. Der var rigeligt til 3 x portioner og endda til overs. Maden MEGET velsmagende, især salaterne var superfriske og meget kreative, for første gang har jeg smagt en salat med kogt selleri, og den var superlækker. Skaldyrssalaten var meget velsmagende og holdt sig i fire dage.
  Desserten med flotte kager og isbomben var et smukt punktum for os alle. I får fem (5) kokkehuer herfra.
  Ærgerligt I ikke leverer til Sjælland!
  Mvh Lis Truelsen
 • Dato: 8.1.2018 14:35 Hanne B. siger:Jeg holdt stor rund fødselsdag hjemme med mange gæster og fik jeres Buffet kreativ bragt.
  Mine gæster og jeg er ovenud tilfredse.
  Selvom forventningerne var høje, fordi vi kender Møllekroen, overgik maden og anretningen i den grad vores forventninger.
  Nuanceret og spændende smagsoplevelse, salater mv som netop høstet og blandet, indbydende og flot anrettet på fade. Lige til at lægge tag-bestik på.
  Alt fra det første til kagerne til sidst var ovenud perfekt.
  Der var beregnet nok så alle fik nok.
  Jeg kunne nyde min dag uden at skulle være på i køkkenet.

  Desuden vil jeg anbefale at tage ud og snakke med dem. Jeg fik rigtig god vejledning undervejs, hvad, hvor meget hvordan, hele forløbet, man mærker de har prøvet det før og slapper af.
  venlig hilsen Hanne B.
 • Dato: 2.1.2018 16:04 Lone siger:Godt Nytår !

  Vi vil gerne takke for den fantastiske mad, som I leverede til vores nytårsaften.
  Først for den festlige og gæstfrie modtagelse vi fik, da vi afhentede maden - og dernæst for den overskuelige og nemme tilgang til forberedelserne af maden senere på dagen. Det var i den grad med til at give os en dejlig aften :-)
 • Dato: 2.1.2018 16:04 Birte og Jørgen siger:Efter i mange år at have fåret nytårsmenuen fra den lokale slagteren, fik vi i år jeres menu.
  Vi føler trang til at udtrykke vores udelte begejstring for den. Den opfyldte alle vore forventninger. Den var velsmagende, raffineret sammensat og i det hele taget meget indbydende at pakke ud og lave færdig. Det var ligesom at sidde ved jeres bord, når vi har holdt fest hos jer.
  Vi ønsker jeg alle et rigtigt godt nytår og glæder os til at gentage succesen næste nytårsaften.
 • Dato: 2.1.2018 16:03 Mogens siger:Hej Møllekroen.
  Hermed en stor tak for jeres meget lækre menu, som vi nød i fulde drag. Det er ikke sidste gang, vi vil benytte os af jeres tilbud. Desuden virkede udleveringen af menuerne meget professionelt, hurtig afvikling og et yderst venligt personale. Det skal også fremhæves at jeres velkomst med kaffe, vin mm. i ventetiden virker yderst sympatisk og nærværende overfor kunderne. Jeg ankom 1015 og sad i bilen igen 1025 – flot da der nok befandt sig et sted mellem 30-50 mennesker i lokalet.
  I ønskes et godt nytår herfra - fortsæt med jeres kvalitetskoncept – prisen er mindre væsentlig.
 • Dato: 10.12.2017 22:40 Inge Kyster Jørgensen siger:Tusind tak for en meget hyggelig julefrokost, med fantastisk lækker mad, og en super flot betjening af dygtigt personale.
  Rigtig glædelig jul til Søren, familie og personalet.
  Mvh
  Inge K. Jørgensen
 • Dato: 9.12.2017 17:57 Birte Ottosen siger:Kære Møllekro
  Den 8. Dec 2017 deltog vi i jeres julefrokost arrangement. Det var en stor fornøjelse, lækkert, lækkert mad,super god betjening og dejlige omgivelser og super venligt personale så der skal lyde en kæmpe tak fra os for en dejlig aften, vi kommer helt sikkert en anden gang igen
  Mvh. på vegne af :
  Afdelingsbestyrelsen afd. 311 Solbakken/ Civica
  Birte Ottosen
 • Dato: 22.10.2017 16:47 Inge Kyster Jørgensen siger:Den 14. oktober 2017, holdt vi min mands 70 års fødselsdag. En helt igennem vidunderlig dag, med fantastisk lækker mad, dejlige vine, og en super behagelig betjening. Stor ros til jer alle på Møllekroen fra os og vore gæster.
  Vi glæder os allerede, til vi skal til julefrokost ude hos jer i december.

  Med venlig hilsen
  Inge og Henning Jørgensen
 • Dato: 15.10.2017 20:15 Lene Gregorius siger:Holdt mit 40 års jubilæum d 7/10-17, og mad ,vin og betjening var bare perfekt. Alle gæster syntes det smagte fantastisk.
  Det eneste minus var musikken fra et andet selskab, hvor der blev spillet for åbne døre. Det betød at vi havde lidt svært ved at kommunikere indimellem.
 • Dato: 19.9.2017 7:27 Sonja og Søren Ole Sørensen siger:Mange tusind tak for en dejlig guldbryllupsdag d.17/09.2017
  Helt igennem en dejlig dag, med helt fantastisk god mad.
  Virkelig behagelig og kompetent betjening hele vejen igennem.
  Vi har holdt fest her før, og det er heller ikke sidste gang vi holder fest hos Jer.
  Stor ros til Jer fra os og vore gæster.

  Med venlig hilsen
  Sonja og Søren Ole Sørensen
 • Dato: 6.9.2017 14:05 Susan og Jan Thykjær siger:TUSIND, TUSIND TAK! For en helt igennem fantastisk fest i lørdags.
  Vi er stadig helt høje over succesen - ALT var bare så toplækkert. Virkelig lækker mad og vin som også efterfølgende er blevet skamrost af vores gæster og så selvfølgelig en outstanding fantastisk betjening! Vi er så glade for at vi valgte at holde festen hos jer :-)
  Med taknemmelige hilsner
  Jan & Susan Thykjær
 • Dato: 6.9.2017 11:12 Tove og Jørgen Jacobsen siger:Søndag d. 27/8- 17 holdt min mand og jeg Guldbryllup hos jer efter mange anbefalinger fra andre . Super skøn mad , vine og betjening . Gæsterne var vildt betaget , ikke sidste gang vi besøger jer. Tak for en dejlig dag og ros fra gæsterne .

  MVH Tove og Jørgen Jacobsen
 • Dato: 4.9.2017 11:54 Birthe Simonsen siger:Jeg fik "Buffet Kreativ" leveret til min 70 års fødselsdag.
  Vi var 17 "piger" i alderen 25 - 80 år.
  Det var en fantastisk buffet - rigtig "pigemad" lækkert anrettet
  og smagsoplevelser som slår alt.
  Stor ros fra mine gæster og jeg til køkkenet.
  Ros til Møllekroen for præcis levering af en flink chauffør.
 • Dato: 3.9.2017 12:51 poul erik andreasen siger:Alt var perfekt SUPER,SUPER.Tak for det
 • Dato: 7.8.2017 8:45 Lene Sørensen siger:Fik kornblomstmenu med de anbefalede vine til til min fødselsdag. Alt smagte fantastisk, mange forskellige , men harmoniske smagsoplevelser, vinene var gode og matchede maden fint. Vi købte vin i de anbefalede mængder og det passede godt.
  Stor ros fra både os og alle gæsterne.
  Mange hilsner Lene og Kai
 • Dato: 4.8.2017 10:56 Liss R. Nordenbæk siger:dato: 4.7.2017
  Tak for en meget lækker syren-buffet vi nød de dejlige retter og gæsterne roste maden.
  Hilsen fra Liss R. Nordenbæk og gæsterne.
 • Dato: 9.7.2017 11:35 Birthe/Eli Jørgensen siger:Tak for et forrygende guldbryllup d. 1. juli.

  God mad og fin betjening.

  Også tak fra alle gæsterne.

  Mange hilsne Birthe/Eli Jørgensen.
 • Dato: 5.7.2017 13:44 Karin og Christian Lund siger:Tak for en lækker buffet, god betjening og en hyggelig eftermiddag.
  Stor ros fra alle vores gæster.

  M.V.H

  K. & C. Lund
 • Dato: 5.7.2017 12:11 Kaja Frederiksen siger:Holdt min 60 års fødselsdag d 1/7-17 rigtig god mad og sød betjening kan varmt anbefales
 • Dato: 3.7.2017 15:49 Winnie Ahlmann siger:Første gang vi fik mad fra jer og absolut ikke sidste.
  Alt var lækkert og ikke mindst en frisk chauffør som var hurtigt
  Og frisk selvom det regne max .
  Flot anrettet og total lækkert
 • Dato: 19.6.2017 10:22 Leif Jørgensen siger:Tusind tak for en fantastisk lækker buffet 2017.
  Anretningerne er et panorama af farver, så indbydende at se på. Efterfølgende får man en herlig smagoplevelse.
  Velfortjent ros fra gæsterne.
  Leveringen var som aftalt og en nem og enkel tilberedning. Opbevaringen i varme kasse virkede perfekt.

  God sommer.

  Med venlig hilsen

  Leif Jørgensen
 • Dato: 16.6.2017 20:19 Rose og Erik Sørensen siger:Vil lige sige tak for en super dejlig oplevelse på Møllekroen. Vi holdt vores sølvbryllup d. 10. juni 2017 og er enormt tilfredse. Dejlig mad, superflot anretet, super dejlig betjening, smukke lokaler. Alt i alt en fantastisk dejlig oplevelse. Kan klart anbefales
 • Dato: 6.6.2017 12:33 Grete og Bjarne Hempler siger:Anledning guldbryllup den 3. juni 2017.

  Tak for et helt igennem flot arrangement. Flot borddækning, lækker mad dygtige tjenere med godt humør og styr på festen.

  Ros fra alle gæsterne. Det kan ikke gøres bedre.
  Vi kommer gerne igen, og anbefaler jer gerne.

  Mvh.
  Grete og Bjarne Hempler
 • Dato: 29.5.2017 13:15 Annette Geertsen siger:Tusind tak for dejlig mad, flot anrettet alt meget lækkert alle gæster roste det.
 • Dato: 15.5.2017 18:16 RIkke Steffensen siger:Tak for en helt igennem fantastisk oplevelse. Dejlig med, velanrettet, velsmagende og en fryd for øjet.
  Stor ros fra alle gæster.
  Absolut ikke sidste gang.
 • Dato: 14.5.2017 20:54 Annika Larsen siger:Endnu engang var det bare en fornøjelse at bestille mad hos jer. Super service med hurtige svar hver gang og mad som bare var så lækkert og velanrettet. Det er en fryd at se hvordan de anretninger i laver er en fryd for øjne og mund.
  Tusind tak for mad som vi og alle gæsterne roste og nød til fulde.
  Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller hos jer
 • Dato: 14.5.2017 19:20 Karin Thomsen siger:Fik leveret mad til konfirmation. Smagte godt og der var rigeligt bortset fra at der var for lidt brød til natmaden "Italiensk pølsebord"

  mvh.
  Karin Thomsen
 • Dato: 24.4.2017 11:51 Mette siger:Fødselsdagsfest
  Vi hentede igår 3 retters Meny til 10 personer - super oplevelse-det hele var,velsmagende,veltillavet,velanrettet.
  Det er første gang,men absolut ikke sidste .
  Varm anbefaling herfra.
  Venlig Hilsen
  Mette Knoblauch
 • Dato: 24.4.2017 8:10 Dorthe siger:Vi vil også gerne sige mange tak for en udsøgt service.
  Vi selv og alle vore gæster synes at maden var flot anrettet og virkelig lækker.
  Det var en fornøjelse at spise den, og det var dejligt at der var rigeligt af den.
 • Dato: 23.4.2017 16:06 Helmuth Andersen siger:Fødselsdagsfest -

  Vi fik i går leveret mad til 15 personer - alt var 100 % i orden - veltillavet og velsmagende og virkelig pænt anrettet.
  Varm anbefaling herfra - vi er kunder igen til den næste fest.

  Venlig hilsen

  Helmuth Andersen
 • Dato: 15.4.2017 18:26 Ane og Lars Varnild siger:Tusind tak for at i var med til at gøre min 50 års fødselsdag endnu mere fantastisk, rigtig dejlig veltillavet mad og så fin servering , det var så fint det hele
  Kærlig hilsen
  Ane Varnild
 • Dato: 30.3.2017 19:57 Arne Johansen siger:Anthons 100 års fødselsdag.
  Planlægning sammen med Claus var særdeles positivt. Her fik vi svar på, hvordan en 100 års dag kan fejres.
  Borde står sådan, dækkes op med hvide duge. Det blev et flot lokale - stor ros herfor.
  Flot velkomst af ( den mørkhårede dame - desværre glemt hendes navn ) nu følte vi os hjemme.
  Menu efter Anthons valg blev godt fortalt af Gitte, nu glæde vi os til middagen. Alt smagte godt og i rigelige mængder, helt igennem perfekt.
  Som Anthon sagde: Der vil jeg holde min næste fest!!!!!
  Det er den største ros man kan få fra en 100 års fødselar.
  Stor ros til hele personalet.
  Med venlig hilsen
  Arne Johansen
  Nevø
 • Dato: 14.3.2017 10:00 Helle Rasmussen siger:Tusind tak for et rigtigt fint arrangement til min mor´s 75 årsfødselsdag.

  Dejlige lokaler, flotte dækkede borde og meget lækker buffet, som smagte helt fantastisk.
  Serveringen og betjeningen var helt perfekt,, ingen manglede noget, meget søde og imødekommende.
  Vi kommer helt sikkert igen..
  Stor ros til jer alle.
 • Dato: 6.3.2017 17:23 Ulla jensen siger:I lørdags d.4.marts 2017 fik vi leveret mad til 17 personer fra Møllekroen. Det var fantastisk godt. Alt var frisk, velsmagende og delikat anrettet. Det var nemt at overskue og servere. Kan varmt anbefales og vi er ikke i tvivl om,hvor vi skal vi skal bestille mad næste gang, vi har brug for det. Mvh Ulla Jensen
 • Dato: 21.2.2017 17:28 Bodil L. Hansen siger:Tusind tak for et rigtig flot arrangement til min 60 års fødselsdag den 11.02.2017.
  Jeg modtog kun rosende ord fra samtlige gæster, alt klappede bare perfekt, maden var superb og betjeningen hurtig og 100% professionel.
  Kan kun anbefales.
  Bodil L. Hansen
 • Dato: 10.2.2017 14:09 Bente Hansen siger:Tak til ejer og personale
  For dejlig og velsmagende mad vi fik til 10 prs torsdag d 9/2 2017 alt var sat flot op og fryd for øjet tak
  MVH Bente Hansen
 • Dato: 10.1.2017 13:10 Ulla og Lasse siger:Vi vil gerne fra Senior klubben ved Odense Brandvæsen sige tak for
  god betjening og rigtig dejlig mad, det var skønt.
  En rigtig God Jul samt et godt Nytår.
 • Dato: 4.1.2017 18:13 John Esager Hansen siger:Vi bestilte jeres Nytårsmenu til 6 personer. Alt fungeret perfekt, hyggelig velkomst på afhentningsdagen, god service samt fin gennemgang af kassens indhold.
  Super god vejledning af retterne. Fantastisk lækkert mad.
  Godt nytår til jer
 • Dato: 4.1.2017 10:49 Kristian Korgaard siger:Jeg vil gerne benytte lejligheden til at overbringe min varmeste ros til jer. Det var en fantastisk fest. Her er et par bullets hvad vi synes gjorde Møllekroen til noget helt særligt:
  * Der var god og hurtig servering ved alle bordene. INGEN sad med tomme glas
  * Der blev taget godt hånd om vores gæster med specielle spise-vaner, så de også fik en fantastisk aften
  * Maden smagte rigtig godt, og der var rigeligt af den (det er noget vi jyder kan lide!)
  * Bruden havde forinden været lidt træt af at hun skulle sidde gravid og ikke kunne få vin til hendes bryllup - men også det havde I tænkt på! Bruden var rigtig glad for at der var alkohol-fri vin og øl til hende, så hun ikke skulle skåle i vand hele aftenen :) :)

  Vi er så godt tilfreds med hele festen - at vi har besluttet at holde vores kommende barnedåb hos jer - så I hører nærmere :)
 • Dato: 4.1.2017 10:47 Charlotte Sølvbjerg siger:Vi var nytårsaften 6 voksne, som fik den skønneste mad fra Jer.
  Det er første gang vi bestiller mad nytårs aften hos jer, men bestemt ikke den sidste gang.
  Vellykket hele vejen igennem, afhentning fungerer fint, nem instruks, lækker mad og ikke mindst passende portioner.
  Godt nytår også til Jer.
 • Dato: 4.1.2017 9:28 Anja Andersen siger:jeres nytårsmenu, som vi valgte, var helt fantastisk, så super lækker. nem anvisning i henhold til at forberede osv. Virkelig lækkert.
 • Dato: 2.1.2017 14:32 Hanne og Hans Faltum siger:Tak for en fantastisk fest.
  Forretten Ovnbagt laksefilet med rejer var velsmagende og anrettet nydeligt.
  Kødet, Irsk herefordfilet var helt optimalt. Det var store flotte skiver, skåret i passende tykkelse, mørt så englen sang, og der var masser af det, og dertil en pragtfuld okseglace.

  Mølle Kroens hjemmelavede islagkage med nougatknas var fantastisk.

  Børnemenuen havde jeg ikke rigtig styr på, men de var meget glade ved maden, det var noget alle kunne lide og spise sig mætte. Alle børnene var meget glade ved maden og der var noget for alles smag.

  En gæst var vegetar, og hans kommentar var, at han aldrig har været nogen steder med så god vegetar mad, og hans kommentar var, at selv saucen var fantastisk, noget han aldrig har oplevet.

  En af gæsterne havde spist rigeligt oksefilet, og var nødt til at afslå islagkagen, og tjeneren meddelte straks at Mølle Kroen have mange andre muligheder for dessert i køkkenet.

  Tjenerne var dygtige og mange gæster talte om at de midt i deres travlhed også havde tid til at tale lidt med børnene.

  Kokken eller kokkene så vi ikke noget til, men de er dygtig håndværkere, og uden dem havde maden ikke været den succes, det var.
 • Dato: 2.1.2017 12:07 Heidi Fosvig siger:Fantastisk nytårsmenu! Alt var perfekt - tusind tak!
  Rigtig godt nytår!
 • Dato: 2.1.2017 9:25 Inge Lise Frederiksen siger:Jeg vil blot lige sige tak for en fantastisk fin nytårsmenu. Alt var så perfekt, kvaliteten af maden og smagen. Emballeringen var god og vejledningen helt i top.
  Alt i alt en førsteklasses menu, som hos os bidrog til en festlig aften. Tak for det.
 • Dato: 2.1.2017 9:24 Henrik siger:nytårsmenu: Jeg vil bare sige "tak for mad"... det var fantastisk!
 • Dato: 2.1.2017 9:23 Palle siger:Godmorgen Møllekroen og alle medarbejdere
  Vi manglede intet - og nu lejligheden byder sig - kan Vi 6 kun rose jeres menu som helt fantastisk.
  Godt nytår til alle - tak til for jeres udsøgte service ved afhentning. Det kan kun anbefales videre.
 • Dato: 13.11.2016 20:59 Louise pg Martin Nitze siger:Vi fik mad den 12.11.2016 til vores 2*40års fødselsdag (Løvfaldsbuffet). Helt igennem FANTASTISK mad, der uden tvivl bringer "mad ud af huset" op til en helt anden dimension end man ellers er vant til fra andre udbydere på market.
  En super spændende sammensat menu, med lækre friske råvarer og mørt kød.
  Alt sammen meget let tilgængeligt ved ankomsten.
  Absolut ikke sidste gang vi skal have mad fra Møllekroen.

  Hilsen Louise og Martin Nitze
 • Dato: 7.11.2016 10:19 Helmuth Nielsen siger:Ved vores Guldbryllup fik vi leveret mad fra Møllekroen,og vi har sjældent været så begejsteret for maden, som den vi fik leveret fra jer, det var en smagsoplevelse uden sammenligning, alt var bare vel tilberet
  både vi selv og ikke mindst vore gæster udtrykte deres glæde ved denne oplevelse.Møllekroen kan helt klart anbefales

  Aase og Helmuth Nielsen
 • Dato: 18.10.2016 22:52 Steen Nim siger:Har holdt 60 års fødselsdag i jeres lækre lokaler, med fantastisk
  mad (buffet 2016) og betjening helt i top. Vi og alle vores gæster havde en god fest og vil varmt andre at holde fest på Møllekroen.
 • Dato: 3.10.2016 16:36 Ulrik Fich Jespersen siger:Af en Familie bestående af 50/50 kræsne og 50/50 lettere mad glade ..... Hvor maden sjældent roses af mere end halvdelen.
  Men Hvor ALLE udtrykte glæde og nydelse
 • Dato: 19.9.2016 22:09 Thomas Foged siger:Vi fik holdt en fantastisk barnedåb i flotte lokaler, lækker mad (buffet 2016) og rigtig god betjening!

  Vi havde mange børn med til festen, og de var meget begejstrede for at kunne lege på børnehavens store legeplads i kroens baghave :-)
 • Dato: 7.9.2016 15:32 Bente Dørr siger:Vedr. levering af kornblomstbuffet d. 3september 2016.
  Maden var rigtig god og der var nok af det.
  Alle gæster roste det meget. Så det vil vi gerne anbefale.
  Er ikke sidste gang vi bruger Møllekroen
  Venlig Hilsen
  Bente og Erling Dørr
 • Dato: 9.8.2016 15:07 Gudrun og Dan Toldam siger:Vi holdt vores 2x 70 års fødselsdag for venner og familie. Det var virkelig god mad, der var rigeligt af det, og det var ekstremt velsmagende. Tjeneren var dygtig og behagelig at samarbejde med.
 • Dato: 16.7.2016 15:53 Gurli og Torben Christensen siger:Vedr. fest d. 6 juli 2016.
  Arrangement og betjeningen var fuldt ud tilfredsstillende. Alle gæster har rost maden.
  Men dog med et lille minus. Gæsten, der skulle have specialkost kun blev budt en gang. Vedkommende kunne godt have spist lidt mere af det hele.
  Med venlig hilsen
  Gurli og Torben Christensen
 • Dato: 4.7.2016 19:12 Charlotte Beese Nielsen siger:Mad ud af huset kan helt sikkert anbefales.
  Vi holdt 50 års fødselsdag for min mand, i firmaet fredag og fest lørdag, både receptionsdagen og den dejlige festbuffet lørdag var ovenud fantastisk, det var virkelig lækkert, alle roste maden virkelig meget og vi havde booket 3 tjenere hos jer og de var bare super dygtige og kompetente, selv under de noget dårligt køkkenforhold,
  i må endelig rette en stor tak til dem, de gjorde det fantastisk og vi kunne slappe af og nyde festen hele aftenen.
  Tusind tusind tak.
  Jeg vil anbefale jer, til alle jeg kender.

  Men endnu engang tusind tak.
 • Dato: 4.7.2016 9:24 Ebbe og Gerda siger:VI vil gerne sige tusind tak for en uforglemmelig aften. ALT var perfekt, ligesom vi ønskede os, det skulle være. Maden sublim, betjening og service i top. Musikken, som I havde sørget for, var helt fantastisk.
  Vi er så glade og tilfredse.
  Alle vores gæster har meldt det samme tilbage til os.
  Tak til jer alle, fordi I var med til at skabe en fantastisk fest for os, som vi aldrig glemmer.
 • Dato: 29.6.2016 13:56 Familien Bjørnsbo siger:Til Møllekroen.
  Det hele var fantastisk lækkert og natmaden passede perfekt – tusind tak
 • Dato: 28.6.2016 10:46 Elna og Lykke Kristensen siger:18.6.2016

  Vi havde den 18. juni 2016 en dobbelt fødseldagsfest på Møllekroen. Det var et flot arrangement kroen afviklede for os.Maden var utrolig lækker med gode vine. Personalet var meget venlige og servicemined, hvorved alt fungerede perfekt. Vores gæster roste maden og traktementet i det hele taget.
  Meget tilfredse kunder. Vil varmt anbefale Møllekroen.
 • Dato: 19.6.2016 17:30 Tonni & Helle Nielsen siger:Vi kan varmt anbefale Møllekroen som leverandør. Holdt fest med "syrenbuffet" og samtlige gæster roste maden. - Alt var perfekt anrettet og let at gå til.
 • Dato: 6.6.2016 11:58 Steffen og Christina siger:Hej.
  Vi ville lige skrive at vi var virkelig virkelig glade for at vi valgte at holde vores bryllupsfest hos jer d. 4. Juni 2016!
  Det var rigtig dejligt at blive mødt af et så sødt, behageligt, serviceminded og hjælpsomt personale med masser af smil på læben og gode råd til os dagen igennem. Vores gæster og vi selv manglede ikke det mindste dagen igennem og vi synes virkelig jeres betjening af os var helt i top! Og alle var imponerede over den vildt lækre mad! Det smagte bare så lækkert det hele! Så tusind tak fordi I var med til at gøre dagen så dejlig og vellykket!
 • Dato: 4.6.2016 12:14 Jens Lindskov siger:Tak til Møllekroen for en fantastisk 2016 buffet. Alt var perfekt. Møllekroen er forrygende til at lave mad ud af huset. Ikke sidste gang vi har fået derfra.
 • Dato: 4.6.2016 12:13 Kristina Krogh siger:Bedste mad ud af huset.
  Endnu engang en fantastisk menu fra Møllekroen (konfirmation). Jeg har prøvet mad fra Møllekroen en 5-6 gange nu (både mad i og uden for huset), og jeg er aldrig blevet skuffet. Så lækkert, spændende og smagfuldt. Alle vores gæster roste maden til skyerne i går. Der var rigeligt med mad, så vi kan nyde igen i dag.
  Jeg har aldrig hørt nogle tale dårligt om jer.
 • Dato: 1.6.2016 19:40 Gurli og Torben Møller-Nielsen siger:Tusinde tak for en rigtig dejlig dag. Super lækker brunch. Dejlige omgivelser. Alle vores gæster har rost arrangementet og den dejlige mad. Vi vil meget gerne komme igen og vil helt sikkert anbefale Møllekroen til andre.
  Mvh. Gurli og Torben
 • Dato: 1.6.2016 14:41 Merri siger:Hej Møllekroen,
  Tak for en fantastisk god dag. Dejlig mad og vin samt betjening.
  mvh Merri
 • Dato: 1.6.2016 14:30 Birgit Jensen siger:Kære Møllekroen.
  Tusinde tak fordi I gjorde min 70 års fødselsdag så fantastisk. Alt var totalt super -mad, -borddækning, -vine og tjenere ..så perfekt det hele. Det er bare i verdensklasse. Vær stolt af jeres arbejde. Alle mine gæster har rost det og jeg vil altid anbefale Møllekroen.
  mvh Birgit
 • Dato: 1.6.2016 14:22 Lars siger:Super mad og super service!!
  Kan klart anbefales :-)