Buffet Kreativ

En nem buffet

Denne buffet er velegnet til en frokostbuffet, som gerne må være lidt anderledes. F.eks. til en damefrokost, barnedåb, eller arrangement hvor det bare skal være nemt at have gæster, da alle retterne er kolde og derfor er meget velegnet til dette.
Det eneste du selv skal gøre, er at lune brød i ovnen. Herfra er det tænkt, at hele menuen sættes på bordet fra starten af og ikke deles op, dog undtaget af kage
Buffeten er en let buffet, så hvis det er stor spisende gæster eller det skal spises som et aftensmåltid, anbefaler vi at man tilkøber 1-2 retter.

 

Gældende fra 16. maj til 7. juli

  • Bagt laks med variation af asparges i mungbønner, quinoa og cous cous hertil hollandaise creme
  • Møllekroens kølige rejer a la pil pil med grillet piment og masser af sommergrønt
    (pil pil = er ikke rejer man selv skal pille, -men en spansk inspireret ret, så rejerne er helt uden skal og spise klar)
  • Sprængt svinemørbrad med hjertesalat, ærtepuré med mynte, bælgærter hertil rygeostcreme
  • Rosa kalv på tarte flambée med forårsløg, courgette, basilikum og Gammelknas
  • Majskylling på salat med syltede rabarber, radiser, fetaost og rabarbervinaigrette tilsmagt med kørvel
  • Ristet blomkål og romanesco med rispasta i olivenolie, solsikkekerner, edamamebønner og grønne Nocellara oliven
  • Sommerens kage: Fromage af kærnemælk fra Øllingegaard på bund af konditorens mandelkammerjunker med et lag broken gel af jordbær og ribs 
  • Surdejsbrød med grahamsmel og ostebaguettes med durum og rucola 

 Pris pr. couvert for hele buffeten Kr. 295,-

(minus sommerkage kr.278,-)
 

Tilkøb:

  • Bruschetta med tomat, olivenolie og parmesan + kr.20,-
  • Moderne kartoffelsalat anno 2024 med sennepsdressing, tilsmagt med dild og ramsløg +kr.18,-
  • Tilkøb hovedret: Oksemedaljon af Limousine kvæg fra Kildegaarden med løg og sommergrønt (denne ret skal varmes) + kr.38,-
  • Tilkøb til dessert: 2 lækre oste med kumquats syltede nødder, oliven, kiks og hjemmebagt knækbrød + kr. 38,-

 

General info om denne buffet:

 

Specialkost til BUFFET KREATIV:

  • Glutenfri tilkøb: laks, tarte flambe, brød, sommerens kage + kr. 50,-
  • Mælkefrit tilkøb: Svinemørbrad og kalv, kylling med rabarber, sommerens kage + kr. 50,-
  • Gluten og mælkefrit tilkøb: Laks, svinemørbrad og kalv, kylling med rabarber, brød, sommerens kage + kr. 60,-

Se andre Specielkost tilkøb ..klik her 

 

Buffet kreativ gældende 31. juli til 18. september

  • Bagt lange med krebs i dild, spæd pak choi og mandelcreme med citron og estragon
  • Hvidløgsstegte kæmperejer medbagte porrer i vinaigrette med grovkornet sennep, parmesan og hvid balsamico
  • Lynstegt tun med wasabi og aspargessalsa hertil puffet ris
  • Stegt majskylling anrettet med spicy sensommerslaw med spidskål, agurk og fennikelcrudite
  • Rosmarinrøget Svendborg gourmet gris på burrata og solmodne tomater dryppet med olivenolie
  • Hjertesalat og frillice medsøde ferskner, stegte zucchini og salsa verde
  • Møllerkroens svar på othellokage med marcipan, brombærmousse og vanilje cremeux glaseret med brombærganache, quenelle og broken gel
  • Speltbrød bagt med surdej, herpå pistaciekerner og speltflager

 

Pris pr. couvert for hele buffeten Kr. 295,-(minus Møllerkroens svar på othellokage kr. 278,-)
 
TIlkøb:
1. Paneret kuller ”a la fish and chips” med friteret kapers, grillet grønt og tartarsauce (skal varmes) + kr. 25,-
2. Bagt laks i stedet for lange + kr.5,-
3. Koldrøget laks på salat Nicoise med asparges hertil rygeostcreme + kr. 24,-
4. 
Rosa kalv på quiche Lorraine med øko æg, variation af bønner og ristede solsikkekerner + kr. 24,-

5. Oksemedaljon fra Kildegaarden med variation af løg og grillet grønt (skal varmes) + kr.38,-
6. 2 lækre oste med syltede nødder, chutney, oliven, kiks og hjemmebagt knækbrød +kr.38,
7. Petit chokolade financier med nougat og ristede hasselnødder + kr. 14,-

 

 

 

Levering: Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  Betaling: Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen

 

Ovn er nødvendigt til denne buffet til at varme brød og evt. tilkøb. 

 

Husk: brødkurve - ta' bestik

 

Gode vine til denne buffet

Hvidvin: Hillgrove Creek ChardonnayPris v/1fl. kr. 100,- / tilbud 6fl. kr. 495,-
Rødvin: Les Bechets, Pris v/1fl. kr. 110,- / tilbud 6fl. kr. 510,-

 

Se andre gode tilbud: