Buffet Kreativ

 

En nem buffetDenne buffet er velegnet til en frokostbuffet, som gerne må være lidt anderledes. F.eks. til en damefrokost, barnedåb eller arrangement hvor det bare skal være nemt at have gæster, da alle retterne er kolde og derfor er meget velegnet til dette.
Det eneste du selv skal gøre, er at lune brød i ovnen. Herfra er det tænkt, at hele menuen sættes på bordet fra starten af og ikke deles op, dog undtaget af kage

 

Gældende fra 4. januar til 29. marts

  • Bagt torsk med ravigottesauce og selleri chips
  • Bøgeflis koldrøget laks og grønlandske rejer med coleslaw i citrusvinaigrette
  • Skaldyrssalat med krebs og kørvel
  • Fransk postej af kalv, kylling og gris med brødkrummer hertil æble-pærer chutney med cider og hvid balsamico
  • Dijon og timianglaseret sprængt kalvespidsbryst, hertil moderne waldorf af vinterkål, pecan- og cashewnødder
  • Confiteret kylling i salat med bønner, linser og parmesan
  • Småbladet salat med Lucas pærer, fetaost, granatæble, rødbeder og pinjekerner
  • Pistaciekage med solbærganache og hvid chokolademousse tilsmagt med lime. Solbærgelé på toppen
  • Landbrød med surdej og rugmel
  • Grove durumbaguettes
 

Pris pr couvert kr. 288,- 

Minus Pistaciekage kr. 268,- 

 

Tilkøb:

  • Tuntatar med sesam, wasabi og syltede havtorn + kr. 22,-
  • Ristede kammuslinger i beurre blanc med brunoise af grønt og ristede hasselnødder fra Piemonte i brunet smør (skal varmes) + kr. 28,-
  • Gravad hjortekølle med enebær og rosmarin hertil svampepostej af bøgehatte og shiitake samt bærgastrik + kr. 28,-
  • Steak af oksemørbrad med variation af løg og grillet grønt (skal varmes) + kr. 48,-
  • VEGANSK Spinatpandekage med koreansk barbecue, linser, bulgur og urter + kr. 22,-
  • VEGANSK Chili sin carne med poppet ris og mandel fraiche (skal varmes) + kr. 20,-
  • 2 lækre oste hertil kompot, oliven og hjemmebagt knækbrød + kr. 45,-

General info om denne buffet:

 

Gældende fra 30. marts til 24. maj  

(sælges dog ikke dagene 6/4 - 10/4)

  • Bagt laks, trio af tortelli med spinat og ricotta vendt i tabouleh, hertil dilddressing
  • Krydderstegte jumborejer i julienneurter samt grønlandske rejer og sur/sød chili vinaigrette
  • Kylling a la cæsar med romainesalat, variation af ærter, parmesan, sprødstegt skind og ristet bacon
  • Sesamglaseret Svendborg skinke hertil spidskål, søde tomater, grillet fetaost samt nicoise oliven, dryppet med koldpresset olivenolie
  • Tarte flambée med springløg, Gammelknas og ristede solsikkekerner, hertil bearnaisecreme og sliced rosa kalv
  • Rispasta og bulgur vendt med blomkål, edamamebønner og grønne linser. På toppen saltede mandler i granola
  • Plukket salat, syltede rødløg, nektariner og mormordressing
  • Mazarintærte herpå jordbærmousse med tahiti vanilje, toppet med glaserede jordbær
  • Kartoffelbrød med poppede durumkerner

 

Pris pr. couvert kr. 295,-Minus mazarintærte kr. 275,-
 
Tilkøb:
  • Paneret kuller, fritter af røde kartofler og grønt, hertil picklesravigotte (skal varmes) + kr. 22,-
  • Kildegaardens oksemedaljon med bløde løg og forårsgrønt, hertil syltede asier (skal varmes) + kr. 38,-
  • VEGANSK Spinatpandekage med koreansk barbecue, linser, bulgur og urter + kr. 22,-
  • VEGANSK Chili sin carne med poppet ris og mandel fraiche (skal varmes) + kr. 20,-
  • 2 lækre oste hertil kompot, oliven og hjemmebagt knækbrød + kr. 38,-

 

General info om denne buffet:

 

Gældende fra 25. maj til 9. juli 

  • Laks pocheret i chardonnay med dildgremolata og variation af asparges, hertil hollandaisecreme
  • Bagt rødspætte med kapers/Dijon vinaigrette, grillede agurker og brændte citroner
  • Langtidssimret okse rubbet med koriander hertil frittata med spinat, Rosa Mundo og muskat
  • Glaseret majskylling med grillet sommergrønt og rabarberkompot
  • Petit kartofler med ristet blomkål, fetaost, taggiasca oliven og syltede sennepskorn samt ristet panchetta / italiensk skinke
  • Feldsalat med fennikel crudité, nektariner, kærnemælksdressing og saltede kammerjunkere
  • Jordbærtrifli med konditorcreme, mandelknas, makroner med marcipan og lind flødeskum
  • Surdejsbrød med grahamsmel / Ostebaguettes med parmesan, kornblomst og rucola

 

Pris pr couvert kr. 285,- 

Minus jordbærtrifli kr. 265,-  

 

Tilkøb:
  • Chilistegte kæmperejer, grønlandske rejer i ingefær, ærter, søde meloner og mojitosirup + kr.22,-
  • Spidskål og gulerødder med variation af svampe, stikkelsbær og cashewnødder + kr.18,-
  • Kildegaardens oksemedaljon med bløde løg og forårsgrønt, hertil syltede asier (skal varmes) + kr. 38,-
  • VEGANSK Spinatpandekage med koreansk barbecue, linser, bulgur og urter + kr. 22,-
  • VEGANSK Chili sin carne med poppet ris og mandel fraiche (skal varmes) + kr. 20,-
  • Tripel chokoladebrownies med ristede hasselnødder og espressotrøffel + kr.18,-
  • 2 lækre oste hertil kompot, oliven og hjemmebagt knækbrød + kr. 38,-

 

Gode vine til denne buffet

Hvidvin: Novacorte Chardonnay, Pris v/1fl. kr. 85,- / tilbud 6fl. kr. 425,-
Rødvin: Novacorte Sangiovese, Pris v/1fl. kr. 85,- / tilbud 6fl. kr. 425,-

 

Buffet kreativ i perioden:
2/8 - 20/9 udkommer senere
21/9 - 19/11 udkommer senere

 

Levering: Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  Betaling: Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen

 

Ovn er nødvendigt til denne buffet til at varme brød og evt. tilkøb. 

 

Husk: brødkurve - ta' bestik

 

Se andre gode tilbud: