Buffet Kreativ

En nem buffet

Denne buffet er velegnet til en frokostbuffet, som gerne må være lidt anderledes. F.eks. til en damefrokost, barnedåb, eller arrangement hvor det bare skal være nemt at have gæster, da alle retterne er kolde og derfor er meget velegnet til dette.
Det eneste du selv skal gøre, er at lune brød i ovnen. Herfra er det tænkt, at hele menuen sættes på bordet fra starten af og ikke deles op, dog undtaget af kage
Buffeten er en let buffet, så hvis det er stor spisende gæster eller det skal spises som et aftensmåltid, anbefaler vi at man tilkøber 1-2 retter.

 

Gældende fra 3. januar til 24. marts

  • Vertikalskåret færøsk laks, hertil salsa af mango, agurk, chili, grønt, lime og sesamolie
  • Bagt torsk, hertil rødbedetatar med citron og peberrodscreme
  • Rubbet pluma i borlotti og mungbønner samt yoghurt med mynte og koriander
  • Enebærstegt kalv anrettet på syltet winther sweet græskar, skalotteløg og bagte rødløg
  • Grillet fennikel med spidskål, palmekål, parmesan og kapers/Dijon vinaigrette
  • Cheesecake på bund af blondies med marcipan, citron og birkes, herpå lemoncurd og citrontrøffel
  • Foccaciabrød med oliven og gourmetsalt og maltbrød med hirsegrød og mandler 
  • Incl. 1 valgfri tilvalgsret (2 tilvalg + kr. 22,- / 3 tilvalg + kr. 40,-)

 

Pris pr. couvert kr. 295,-

Minus cheesecake kr. 278,-

 

Tilvalgsret, vælg 1 valgfri:
1. Skaldyrsalat med dild, kørvel og citron 
2. Sæsonens salat = Crisp salat og frisee med rød Jonagold æbler, cremet feta, taggiasca oliven og røgmandler
3. Pinsastykke med hvidløgscreme, herpå tomatsalsa (skal varmes)
4. Oksemedaljon fra Kildegaarden med variation af løg og grillet grønt (skal varmes) +kr.18,-
5. Rustik pommes vendt i aubergineragout med tomat og timian, gratineret med mozzarella (skal varmes)

6. Kammusling ceviche med æble, chili og dild mayo + kr.5,-

 

General info om denne buffet:

 

Gældende fra 3. april til 15. maj

  • Bagt laks hertil eksotiske frugter i rissalat med agurk og forårsløg samt mango/ananaschutney
  • Skaldyrssalat med kørvel og citron hertil dildkartoffel med grillede kæmperejer
  • Stegt kylling vendt i syrnet sauce verte med parmesan, brødcroutons og ristet bacon
  • Sprængt barbecuelaseret kalvespidsbryst med syltede og sprøde blomkålsflager, asparges og sennepsvinaigrette
  • Paupietter af kalv med ramsløgspesto hertil variation af gulerødder med sugarsnaps, fetaost og oliven
  • Spidskålssalat med crisp blade, røgmandler og syrlig mormordressing
  • Jordbærstang med kransekage, konditorcreme og glaserede jordbær
  • Lyse baguettes med poppede majs
 

Pris pr. couvert kr. 295,-

Minus jordbærstang kr. 278,-

Tilvalgsretter

1.     Paneret kuller ”a la fish and chips” med friteret kapers, grillede grønt og tatarsauce (skal varmes) + kr. 25,-
2.     Pinzastykke med hvidløgscreme, herpå tomatsalsa (skal varmes) + kr. 18,-
3.     Oksemedaljon fra Kildegaarden med variation af løg og grillet grønt (skal varmes) +kr.38,-
4.     2 lækre oste med tilbehør + kr. 45,-
5.     Vaniljeis på mørk nøddemarengs, hindbærcurd og krystalliseret hvid chokolade + kr. 22,-

Gældende fra 16. maj til 7. juli

  • Bagt laks med variation af asparges i mungbønner, quinoa og cous cous hertil hollandaise creme
  • Møllekroens kølige rejer a la pil pil med grillet piment og masser af sommergrønt
  • Sprængt svinemørbrad med hjertesalat, ærtepuré med mynte, bælgærter hertil rygeostcreme
  • Rosa kalv på tarte flambée med forårsløg, courgette, basilikum og Gammelknas
  • Majskylling på salat med syltede rabarber, radiser, fetaost og rabarbervinaigrette tilsmagt med kørvel
  • Ristet blomkål og romanesco med rispasta i olivenolie, solsikkekerner, edamamebønner og grønne Nocellara oliven
  • Sommerens kage: Fromage af kærnemælk fra Øllingegaard på bund af konditorens mandelkammerjunker med et lag broken gel af jordbær og ribs 
  • Surdejsbrød med grahamsmel og ostebaguettes med durum og rucola 

 Pris pr. couvert for hele buffeten Kr. 295,-

(minus sommerkage kr.278,-)
 

Tilkøb:

  • Bruschetta med tomat, olivenolie og parmesan + kr.20,-
  • Moderne kartoffelsalat anno 2024 med sennepsdressing, tilsmagt med dild og ramsløg +kr.18,-
  • Tilkøb hovedret: Oksemedaljon af Limousine kvæg fra Kildegaarden med løg og sommergrønt (denne ret skal varmes) + kr.38,-
  • Tilkøb til dessert: 2 lækre oste med kumquats syltede nødder, oliven, kiks og hjemmebagt knækbrød + kr. 38,-


General info om denne buffet:


 

Levering: Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  Betaling: Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen

 

Ovn er nødvendigt til denne buffet til at varme brød og evt. tilkøb. 

 

Husk: brødkurve - ta' bestik


Gode vine til denne buffet

Hvidvin: Pearl Valley, Pris v/1fl. kr. 70,- / tilbud 6fl. kr. 350,-
Rødvin: Les Bechets, Pris v/1fl. kr. 85,- / tilbud 6fl. kr. 425,-


Se andre gode tilbud: