Det eneste du selv skal gøre, er at lune brød i ovnen. Herfra er det tænkt, at hele menuen sættes på bordet fra starten af og ikke deles op, dog undtaget af kage
Gældende fra 4. januar til 29. marts
- Bagt torsk med ravigottesauce og selleri chips
- Bøgeflis koldrøget laks og grønlandske rejer med coleslaw i citrusvinaigrette
- Skaldyrssalat med krebs og kørvel
- Fransk postej af kalv, kylling og gris med brødkrummer hertil æble-pærer chutney med cider og hvid balsamico
- Dijon og timianglaseret sprængt kalvespidsbryst, hertil moderne waldorf af vinterkål, pecan- og cashewnødder
- Confiteret kylling i salat med bønner, linser og parmesan
- Småbladet salat med Lucas pærer, fetaost, granatæble, rødbeder og pinjekerner
- Pistaciekage med solbærganache og hvid chokolademousse tilsmagt med lime. Solbærgelé på toppen
- Landbrød med surdej og rugmel
- Grove durumbaguettes
Pris pr couvert kr. 288,-
Minus Pistaciekage
kr. 268,-
Tilkøb:
- Tuntatar med sesam, wasabi og syltede havtorn + kr. 22,-
- Ristede kammuslinger i beurre blanc med brunoise af grønt og ristede hasselnødder fra Piemonte i brunet smør (skal varmes) + kr. 28,-
- Gravad hjortekølle med enebær og rosmarin hertil svampepostej af bøgehatte og shiitake samt bærgastrik + kr. 28,-
- Steak af oksemørbrad med variation af løg og grillet grønt (skal varmes) + kr. 48,-
- VEGANSK Spinatpandekage med koreansk barbecue, linser, bulgur og urter + kr. 22,-
- VEGANSK Chili sin carne med poppet ris og mandel fraiche (skal varmes) + kr. 20,-
- 2 lækre oste hertil kompot, oliven og hjemmebagt knækbrød + kr. 45,-
General info om denne buffet:
Gældende fra 30. marts til 24. maj
(sælges dog ikke dagene 6/4 - 10/4)
- Bagt laks, trio af tortelli med spinat og ricotta vendt i tabouleh, hertil dilddressing
- Krydderstegte jumborejer i julienneurter samt grønlandske rejer og sur/sød chili vinaigrette
- Kylling a la cæsar med romainesalat, variation af ærter, parmesan, sprødstegt skind og ristet bacon
- Sesamglaseret Svendborg skinke hertil spidskål, søde tomater, grillet fetaost samt nicoise oliven, dryppet med koldpresset olivenolie
- Tarte flambée med springløg, Gammelknas og ristede solsikkekerner, hertil bearnaisecreme og sliced rosa kalv
- Rispasta og bulgur vendt med blomkål, edamamebønner og grønne linser. På toppen saltede mandler i granola
- Plukket salat, syltede rødløg, nektariner og mormordressing
- Mazarintærte herpå jordbærmousse med tahiti vanilje, toppet med glaserede jordbær
- Kartoffelbrød med poppede durumkerner
Pris pr. couvert kr. 295,-Minus mazarintærte kr. 275,-
Tilkøb:
- Paneret kuller, fritter af røde kartofler og grønt, hertil picklesravigotte (skal varmes) + kr. 22,-
- Kildegaardens oksemedaljon med bløde løg og forårsgrønt, hertil syltede asier (skal varmes) + kr. 38,-
- VEGANSK Spinatpandekage med koreansk barbecue, linser, bulgur og urter + kr. 22,-
- VEGANSK Chili sin carne med poppet ris og mandel fraiche (skal varmes) + kr. 20,-
- 2 lækre oste hertil kompot, oliven og hjemmebagt knækbrød + kr. 38,-
General info om denne buffet:
Gældende fra 25. maj til 9. juli
- Laks pocheret i chardonnay med dildgremolata og variation af asparges, hertil hollandaisecreme
- Bagt rødspætte med kapers/Dijon vinaigrette, grillede agurker og brændte citroner
- Langtidssimret okse rubbet med koriander hertil frittata med spinat, Rosa Mundo og muskat
- Glaseret majskylling med grillet sommergrønt og rabarberkompot
- Petit kartofler med ristet blomkål, fetaost, taggiasca oliven og syltede sennepskorn samt ristet panchetta / italiensk skinke
- Feldsalat med fennikel crudité, nektariner, kærnemælksdressing og saltede kammerjunkere
- Jordbærtrifli med konditorcreme, mandelknas, makroner med marcipan og lind flødeskum
- Surdejsbrød med grahamsmel / Ostebaguettes med parmesan, kornblomst og rucola
Pris pr couvert kr. 285,-
Minus jordbærtrifli kr. 265,-
Tilkøb:
- Chilistegte kæmperejer, grønlandske rejer i ingefær, ærter, søde meloner og mojitosirup + kr.22,-
- Spidskål og gulerødder med variation af svampe, stikkelsbær og cashewnødder + kr.18,-
- Kildegaardens oksemedaljon med bløde løg og forårsgrønt, hertil syltede asier (skal varmes) + kr. 38,-
- VEGANSK Spinatpandekage med koreansk barbecue, linser, bulgur og urter + kr. 22,-
- VEGANSK Chili sin carne med poppet ris og mandel fraiche (skal varmes) + kr. 20,-
- Tripel chokoladebrownies med ristede hasselnødder og espressotrøffel + kr.18,-
- 2 lækre oste hertil kompot, oliven og hjemmebagt knækbrød + kr. 38,-
Gode vine til denne buffet
Hvidvin: Novacorte Chardonnay, Pris v/1fl. kr. 85,- / tilbud 6fl. kr. 425,-
Rødvin: Novacorte Sangiovese, Pris v/1fl. kr. 85,- / tilbud 6fl. kr. 425,-
Buffet kreativ i perioden:
2/8 - 20/9 udkommer senere
21/9 - 19/11 udkommer senere
Levering: Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. Betaling: Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen
Ovn er nødvendigt til denne buffet til at varme brød og evt. tilkøb.
Husk: brødkurve - ta' bestik
Se andre gode tilbud: