Buffet Kreativ

 

En nem buffet

Denne buffet er velegnet til en frokostbuffet, som gerne må være lidt anderledes. F.eks. til damefrokost, barnedåb, studentergilde. Kan også bruges som alternativt til brunch, -så kalder vi det for en lunch,  hvor det bare skal være nemt at have gæster. De fleste af retterne er kolde og er derfor meget velegnet til dette. 
Det eneste du selv skal gøre, er at lune brød i ovnen, og evt. de par ting som er beskrevet (skal varmes). Herfra er det tænkt, at hele menuen sættes på bordet fra starten af og ikke deles op, dog undtaget af kage og evt. ost.

 

Gældende fra 31. marts. til 1. juni

  • Sesamgrillet laks med syltede, marinerede, og bagte tomater hertil chilitomatiseret chutney
  • Rejer i variation: Skaldyrsalat med kørvel og citron, samt hvidløgs/persillestegte kæmperejer vendt i forårsløg
  • Kylling i cæsar a la vinaigrette med asparges og brødcroutons
  • Sprængt svinemørbrad med lynstegt squash og nye kartofler, hertil krydderbaseret bearnaisecreme
  • Quiche med sommer porrer og spinat herpå kapersdressing, rosa kalv og friterede løgringe
  • Melonsalat med syltede rødløg, cremet fetaost og Nicoise oliven
  • Hjertesalat med sukkerærter og syrlig mormordressing 
  • Mazarinbund med 70% callebaut herpå hvid chokolademousse tilsmagt med lime og mynte, toppet med gelé og havens bær
  • Hjemmebagte baguettes

(Der kan desværre ikke laves ændringer eller tilvalg i vores buffet kreativ i perioden den 31/3-1/6)


 

Pris pr couvert kr. 258,- 

Børn under 12 reduceret pris.

 

Generelt info om denne buffet:

 

Gældende fra 2. juni til 10. juli

  • Variation af rejer med nye kartofler, fennikelcrudité, dildfrø og rucola
  • Mandelflorentinergrillet laks med hollandaisecreme samt grillede og smørdampede asparges
  • Krydderristet bruchettabrød med solmodne tomater, italiensk skinke og luftig rygeostcreme
  • Unghanebryst glaseret med balsamico og blomsterhonning, hertil pimentsalsa og pebersyltede rabarber
  • Squash-quiches med springløg, Gammelknas og ristede solsikkekerner, herpå sauce tatar og sliced rosa kalv
  • Hjertesalat med frillice, ærter, jordbær og hyldeblomstsirup
  • Cheesecake på havre og ristede mandler, samt hvid Callebaut, lime curd og alle havens bær.
  • Møllekroens diverse hjemmebagte baguettes
Incl. 2 valgfrie tilvalg.

Pris pr couvert kr. 295,-

Som let mødebuffet anbefaler vi: 
Buffet kreativ minus 2 valgfrie tilvalg kr. 275,-

Som frokostbuffet anbefaler vi: 
Buffet kreativ incl 2 valgfrie tilvalg kr. 295,-
Buffet kreativ incl 3 valgfrie tilvalg kr. 320,-


Som fyldig frokost eller aftenbuffet anbefaler vi: 
Buffet kreativ incl 4 valgfrie tilvalg kr. 340,-
Buffet kreativ incl 5 valgfrie tilvalg kr. 358,-

 

General info om denne buffet:

 

Gældende fra 3. august til 21. september

  • Varmrøget laks på skaldyrsfad, grillet squash i cous cous, hertil lime og dild dressing
  • Bagt kulmule med porregremolata, samt variation af sensommerens tomater og italienske Leccino oliven
  • Supreme majskylling med syltede asparges og søde stikkelsbær, hertil luftig, røget hollandaisecreme
  • Rosmarinstegt kalv medspidskål, majroer og enebærgrillet knoldselleri i syrnet, sødet fløde
  • Bønner og grønne linser, haricots verts, maldonsaltet majs, cremet feta og et væld af urter
  • Babyspinat og hjertesalat med melon, fennikelcrudité samt græskarkerner og tørret kornblomst
  • Crunchet mazarinkrans medristede mandler, hvid callebaut samt godt af skovens bær
  • Rustikke flutes med krydderurter

Incl. 2 valgfrie tilvalg

Pris pr couvert kr. 295,-

Som let mødebuffet anbefaler vi: 
Buffet kreativ minus 2 valgfrie tilvalg kr. 275,-

Som frokostbuffet anbefaler vi: 
Buffet kreativ incl 2 valgfrie tilvalg kr. 295,-
Buffet kreativ incl 3 valgfrie tilvalg kr. 320,-


Som fyldig frokost eller aftenbuffet anbefaler vi: 
Buffet kreativ incl 4 valgfrie tilvalg kr. 340,-
Buffet kreativ incl 5 valgfrie tilvalg kr. 358,-

 

Tilvalg

Vælg mellem følgende tilvalgsretter:

 

1. Lynstegt tun med æblesalsa

 

2. Varmrøget ørred brandade og fersk røget laks, hertil fennikelcrudite og cremet dressing med rogn


3. Sæsonens fisk, varm: gratineret i dildbeurre blanc på smørdampede urter(skal varmes) + kr. 8,- (tilbydes fra den 5/1-30/3 og 23/9-17/11)
Sæsonens fisk, kold: Pocheret anrettet på små spinatblade hertil ananas/karry chutney og baconstøv + kr. 8,- (tilbydes fra den 2/6-22/9)


4. Svinemørbrad i tomatrelish med grovkornet sennep og marinerede tomater


5. Engelsk bøf af oksemørbrad med variation af løg og grillet sommergrønt + kr. 18,- (skal varmes) 


6. Pie med krydret okseragout(skal varmes) hertil marokkansk dressing

7. Risotto kugler med Gammel Knas og grønt efter sæson(skal varmes)


8. Grillet grønt med salsa verde, fetaost og ristede pecannødder


9. 2 lækre oste hertil kompot, oliven og hjemmebagt knækbrød + kr.10,-

 

10. Jordbærtrifli med makroner, konditorcreme tilsmag med Cointreau (2/6-10/7)
10. Cheesecake med syrlighed og sødme efter vejrguderne (3/8-21/9)

 
VEGANSKE RETTER
11. Spinatpandekage med koreansk barbecue, linser, bulgur og urter


12. Chili sin carne med poppet ris og mandelfraise(skal varmes)

 

Levering:
Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen

 

Vigtig info: Ovn er nødvendigt til denne buffet. På varme dage anbefales køleskab til kage.

 

Husk: brødkurve - ta' bestik

 

Se andre gode tilbud: