Vi søger en engageret kok med leder potentiale på sigt!

Vi søger en engageret kok med leder potentiale på sigt!

 

Fyns måske mest lukrative lønpakke med pensionsordning, sundhedsforsikring og andre personalegoder. Var det noget for dig?

 


Vi søger en dygtig og engageret kok som vil være med til at Møllekroen fortsat skal være en af de førende Catering virksomheder på Fyn.
Vi laver primært mad ud af huset men har også en del selskaber i huset.

Du vil indgå i vores kokketeam, hvor din primære arbejdsplads vil være i det varme køkken, dog skal du også kunne varetage og hjælpe i det kolde i pressede situationer.
Vi hjælper hinanden på tværs af afdelingerne så der er altid en hjælpende hånd.
Vi arbejder i et uformelt arbejdsmiljø, hvor niveauet er højt og forventer naturligvis at du har stor interesse for dit fag. 

Du skal ligeledes kunne arbejde selvstændigt med dine opgaver og samtidig være en del af det fællesskab som skaber et højt gastronomisk mål.
Der er altid en god stemning på Møllekroen og vi vægter det sociale meget højt.

Vi regner med at du har en uddannelse inden for kokkefaget og gerne nogle år som har gjort dig mere erfaren i en anden virksomhed.
Du kan se frem til en arbejdsdag hvor du bliver udfordret med varierende opgaver på en arbejdsplads som er dynamisk og moderne. Vi forventer også at du nytænkende med ideer til fremtidige menuer, at du er fleksibel og positiv samt naturligvis har en god ordenssans.

Arbejdstiderne er primært i tidsrummet 0800-1800, dog enkelte vagter til 21.30/22.00

Send din ansøgning, CV og gerne referencer til sg@moellekroen.dk
Har du spørgsmål vedr. stillinger er du velkommen til at kontakte Søren Grønning på telefon 25980207