Om os

Deres garantiVi har mere end 30 års faglig erfaring – og har i de sidste 24 år drevet Møllekroen med stor succes, både med Diner Transportable og fester i vores smukke lokaler. 

I vores kreative køkken er målsætningen at lave mad af høj kvalitet hver eneste dag. Vi bruger tid på at tilberede maden, alt bliver lavet fra bunden af – og vi bruger altid de bedste råvarer. Vi går aldrig på kompromis med noget – for kvalitet er vores største prioritet.

Få maden leveretVi leverer lækkert tilberedt mad ud af huset og catering af friske råvarer til enhver tænkelig begivenhed, familiefester, receptioner eller forretningsarrangementer, og har De specielle ønsker, er vi behjælpelig med at opfylde dem. Vore buffeter er flot anrettet – lige klar til bordet.


Bemærk: Vi udlejer også duge.


Firmareceptioner – Fødselsdage – JubilæerVi arrangerer alt vedrørende receptioner i Deres egne lokaler. Vi har mange års erfaring i at sørge for den detaljerede planlægning, der skal til for at gøre Deres arrangement til en succes, man med glæde og begejstring vil mindes. Vi kan stå for borddækning, blomsterarrangement, den kulinariske oplevelse med spændende retter. Vi kan være til stede og sørge for at fadene er fyldte og lækkert anrettede under festen. Vi sørger også gerne for afrydning. Ring venligst og forhør eller aftal et tidspunkt for besøg. Vi er behjælpelige med at sammensætte menuen efter Deres ønske.

Hold festen hos osVores dejlige selskabslokaler med plads fra 15-200 personer, er en ideel ramme om enhver fest, med en hyggelig og afslappet atmosfære, i en dæmpet belysning efter Deres smag. De er altid velkommen til en fremvisning af festlokalerne. Menuerne er blot forslag, vi opfylder naturligvis gerne specielle ønsker og hjælper med at sammensætte menuen eller giver gode råd og vejledning, hvis De ønsker det

 Vi støtter

 

 

 

Med venlig hilsen

Helle og Søren