Selskabslokaler

 

Se vore gode tilbud
Hyggelige omgivelser til din festDe rette omgivelser er den halve fest. På Møllekroen har du muligheden for at holde en fest i hyggelige og varme rammer. Vi har kræset om kroen, så den fremstår moderne med den hyggelige stemning bevaret.

Med levende lys på bordene, smuk interiør, god belysning og generelt en rigtig god stemning er Møllekroen en ideel ramme om enhver fest, med en hyggelig og afslappet atmosfære.

Vi har 3 lokaler og plads til selskaber i størrelserne 15 til ca. 150 personer i ét lokale.

De er altid velkommen til en fremvisning af festlokalerne. Menuerne er blot forslag, vi opfylder naturligvis gerne specielle ønsker og hjælper med at sammensætte menuen og gode råd og vejledning -hvis De ønsker det.

Husk:
Vi leverer også mad ud af huset, hvis vi ikke har et ledigt lokale den ønskede dag.

MadenNår du holder din fest her i Møllekroens lokaler, så kan du være sikker på at maden er i top. Vores dygtige og erfarne kokke tilbereder og sammensætter menuer der tilfredsstiller alle sanser. Hos os er smag og gode råvarer i højsædet. Du kan her på hjemmesiden læse nærmere om vores menuer og buffeter. Vi er også altid åbne for forslag og ideer, såfremt der er særlige ønsker til maden.

Møllekroens grundarrangement "Fest til fast pris" er det godt tilbud som indeholder velkomstglas, 3 retters buffet, vin/øl/sodavand/postevand. Det er muligt at lave forskellige tilkøb, og skræddersy arrangementet efter ønske. Priser fra 485,-

Vinen

Husets vine, som er inkluderet i Møllekroens "Fest til fast pris" er gode og behagelige vine, som generelt passer til hele Møllekroens menuer. Ønskes en mere menubestemt vinmenu, -så tag os med på råd eller bliv inspireret af disse vinpakker.

MusikLevende musik eller andet er også meget velkomment her på Møllekroen. Vi har plads og faciliteterne til live bands eller baggrundsmusik via anlæg i vores festlokaler. Vi kan også være behjælpelige med at finde en passende musiker til jeres arrangement, men ligger også gerne lokaler til jeres egne præferencer.


Betingelser for reservation af vore festlokaler

  • Ved bestilling af vores lokaler kræves et depositum på kr. 2500,-. ved under 70 personer og 6000,- ved over 70 personer.
  • Ved evt. afbestilling senest 6 mdr. for afholdelse af arrangementet tilbagebetales det fulde depositum.
  • Depositummet tilfalder Møllekroen ved afbestilling indtil 6 mdr. før afholdelse af arrangementet.
  • Ved afbestilling 8 - 90 dage før afholdelse af arrangementet opkræves yderligere et afbestillingsgebyr på kr. 1.000,-. Dog er afbestillingsgebyret yderligere et gebyr på kr. 2.500,- ved afbestilling senere end 7 dage før eller derunder.

 

Depositum
  • Et depositum på kr. 2500,- opkræves ved bestilling af lokale. ( over 70 personer opkræves kr. 6000,-)
  • Ved afbestilling tilbagebetales det fulde depositum indtil 6 mdr. før afholdelse af festen.
  • Depositummet tilfalder Møllekroen efter mindre end 6 mdr. før afholdelse af festen.
  • Ved afbestilling 8-90 dage før, opkræves yderligere et afbestillingsgebyr på kr. 1.000,-.
  • Ved afbestilling 7 dage før eller derunder opkræves yderligere et gebyr på kr. 2.500,-.
  • Alle priser er incl. 25% moms. Ret til prisændringer forbeholdes.

Specielkost

Vi laver gerne specielmenuer til allergikere eller diabetikere samt vegetarer. Vi sætter stor ære i at lave specialmenuer, som afspejler Møllenkroens kvalitetsniveau.

 

Til din fest her på Møllekroen, kan du selvfølgelig være med til at bestemme hvad der skal være på menuen. Du kan her på hjemmesiden se vores menu, men vi er altid åbne for forslag og ideer. Har du særlige ønsker til maden, imødekommer vi dem altid! 

 

Børn

Vi ved at børn ikke altid ønsker samme menu som de øvrige gæster, vi har nogle børnemenuer der kan erstatte den normale menu helt eller delvist. Spørg os og vi finder helt sikkert en løsning.