Fest til fast pris - Let Frokost

Fest til fast pris - Let frokost

God til barnedåb, damefrokost og lignende arrangementer

Velkomstglas

  • Møllerens velkomstglas
 
Menu
  • Buffet kreativ, vælg selv 8 retter (vælg imellem ret 1-16 og 20-22)
..Ved denne buffet kommer alle 8 retter ind på en gang
 
Drikkevarer
  • Husets hvid – og rødvin, øl og sodavand ad libitum under hele arrangementet, 

 

Pris pr. couvert - mandag til fredag kr. 415,- For 4  timer, incl. blomster - Tillæg pr. ekstra ½ time + kr. 20,- pr. couvert incl. Drikkevarer
(Tilbuddet gælder dog ikke følgende datoer 9/4, 10/4, 13/4, 21/5, 22/5, 1/6 


Børn fra 6-11 år kr. 250,-
Børn under 6 år kr. 150,-

 

Minimum betaling for 15 voksne couverter - mandag til fredag

 

Pris pr. couvert - lørdag og søndag kr. 470,-For 4  timer, incl. blomster - Tillæg pr. ekstra ½ time + kr. 20,- pr. couvert incl. Drikkevarer
(Tilbuddet gælder dog ikke følgende datoer 18/4, 19/4, 25/4, 26/4, 2/5, 3/5, 9/5, 10/5, 16/5 og 17/5)
Specielle betingelser om lørdagen: Fest til fast pris – let frokost, kan bruges lørdag, hvis arrangementet slutter senest kl.16.00
 
Børn fra 6-11 år kr. 250,-
Børn under 6 år kr. 150,-

 

Minimum betaling for 20 voksne couverter - lørdag og søndag(Er man mindre end 20 couverter og ønsker lokale –så ring 1-4 uger før og forhør) 
Bindende antal personer/bordplan senest 7 dage før Alle priser er pr. couvert og indeholder 25% moms. 
Priser er gældende i 2020.
Ret til prisændringer forbeholdes.

 

Læs mere om:





Vælg mellem følgende retter:

1. Kæmperejer marineret i hvidløg, vendt i purløg og soltørrede tomater, hertil urtebaseret tomatchutney
2. Skaldyrssalat i cremet mayo samt kartofler i dildvinaigrette
3. Laks grillet med kryddersmør, hertil cremet dressing med rogn
4. Pocheret fisk (sæsonens fangst) og jumborejer i beurre blanc med brunoise af selleri og glaskål(skal varmes)
5. Laks røget på bøgeflis, hertil lind rygeost creme og rustik syltet agurk med kørvel
6. Lynstegt tun med sesam og teriyakiglace, hertil skarp wasabimayo
7. Sesamgarneret svinemørbrad med kål og perlebyg vendt i vinaigrette af akaciehonning, lime og blå birkes
8. Variation af slagterens røgede og lufttørrede pølser serveret på rustik træbræt med grillet, marineret grønt og trøffelremoulade
9. Rosastegt sliced oksemørbrad med rucolapesto, pinjekerner og parmesanost
10. Ovnstegt kylling med langtidsbagte tomater, petit peberfrugt og fetacreme, toppet med granola med ristede mandler
11. Lys coq au vin af unghane, timian, hvidvin og panchetta(skal varmes)
12. Oksemørbrad i reduceret bourgogne med karamelliserede skalotteløg og rodfrugter (skal varmes +kr.18,-)
13. Paneret risotto croquette med Vesterhavsost(skal varmes), hertil aioli med persille
14. Tabbouleh med speltkerner,  mynte og citronskal
15. Småbladet salat med ciderbagte perleløg, grape og blåbærsirup. Herpå drys af rugcrumble
16. 2 lækre oste hertil kompot, oliven og hjemmebagt knækbrød (+kr.10,-)
17. Triffli i små glas med sprød havrecrumble og kompot
18. Mandelkage med hvid chokolademousse og passions crémeaux
19. Crunchet vandbakkelse med karamel og luftig creme

20. sæsonret 1
21. sæsonret 2
22. sæsonret 3
23. sæsonret 4
...Incl variation af baguettes

 

  • Sæsonretterne 20-23 skifter løbene året rundt

 

Sæsonretterne gældende fra 17. januar til 16. april 

20. Pocheret kuller med marinadeaf dild, purløg og soltørrede tomater, grønlandske rejer og urtebaserettomatchutney

21. Laks, savoykål og selleribagt i lag med mornay, garneret med brødkrumme og smør (skal varmes)(+kr.10)

22. Vintersalat med grønkål, jordskokker, granatæbler ogpebervinaigrette

23. Citrontærte med lemoncurd og italiensk marengs

 

Sæsonretterne gældende fra 17. april til 28. maj
20. Jumborejer og grønlandske rejer i sprød grillet blomkål, mandler,springløg og purløg
21. Laks bagt med sesamolie og grøn te, serveret med solskinssalat af agurkmelon, mango og lime, hertil syrlig dressing (+kr.10,-)    
22. Hjertesalat og økologisk spinat, edamamebønner, sukkerærter og urtebaseret mormordressing 
23. Blondieskage med marcipan, creme af hvid callebaut tilsmagt med hindbærsirup og skovens bær

 

Tilkøb

  • Tillæg pr. ekstra ½ time + kr. 20,- pr. couvert incl. Drikkevarer
  • Ønskes flere end 8 retter kan det tilkøbes til kr.25,- pr. ret
  • Kaffe/te + kr. 28,-
  • Dessertkage fra buffet kreativ vælg imellem ret 17-19 og 23 + kr. 25,- 
  • Småkager + kr. 19,-, kransekagekonfekt + kr. 25,-
  • (hjemmebagte småkager og kransekage må gerne medbringes, mod et tillæg på kr. 8,- i serverings gebyr) Bryllupskage, dåbskage eller lign. + kr. 15,- i servieringsgebyr.
  • Ikke gebyr på medbragt chokolade.
  • Håndskænket cognac/likør. Bydes 1 gang + kr. 32,- , bydes 2 gange + kr. 42,- Kan også afregnes efter forbrug + kr.  45,-