Priser og tilbud gælder til og med den 31/3 2021, nye tilbud fra 1/4 2021 udkommer senest d. 1/2 2021
God til barnedåb, damefrokost og lignende arrangementer
Velkomstglas
- Møllerens velkomstglas
Menu
- Buffet kreativ, vælg selv 8 retter (vælg imellem ret 1-16 og
20-22)
Drikkevarer
- Husets hvid – og rødvin, øl og sodavand ad libitum
under hele arrangementet,
Pris pr. couvert - mandag til fredag kr.
415,- For 4 timer,
incl. blomster - Tillæg pr. ekstra ½ time + kr. 20,- pr. couvert incl.
Drikkevarer
(Tilbuddet
gælder dog ikke følgende datoer 9/4, 10/4, 13/4, 21/5, 22/5, 1/6
Børn fra 6-11 år kr. 250,-
Børn under 6 år kr. 150,-
Minimum betaling for 15 voksne couverter - mandag til fredag
Pris pr. couvert - lørdag og søndag kr.
470,-For 4 timer,
incl. blomster - Tillæg pr. ekstra ½ time + kr. 20,- pr. couvert incl.
Drikkevarer
(Tilbuddet
gælder dog ikke følgende datoer 18/4, 19/4, 25/4, 26/4, 2/5, 3/5, 9/5, 10/5, 16/5 og 17/5)
Specielle betingelser om lørdagen: Fest til fast pris – let frokost, kan bruges
lørdag, hvis arrangementet slutter senest kl.16.00
Børn fra 6-11 år kr. 250,-
Børn under 6 år kr. 150,-
Minimum betaling for 20 voksne couverter - lørdag og søndag(Er man mindre end 20 couverter og ønsker lokale –så ring 1-4 uger før og forhør)
Bindende antal personer/bordplan senest 7 dage før Alle priser er pr. couvert og indeholder 25% moms.
Priser er gældende i 2020.
Ret til prisændringer forbeholdes.
Læs mere om:
- Allergener for denne menu
- Fest til fast pris uden natmad
- Fest til fast pris med natmad
- Vine
- Brunch arrangement på Møllekroen
1. Kæmperejer marineret i hvidløg, vendt i purløg og soltørrede tomater, hertil urtebaseret tomatchutney
2. Skaldyrssalat i cremet mayo samt kartofler i dildvinaigrette
3. Laks grillet med kryddersmør, hertil cremet dressing med rogn
4. Pocheret fisk (sæsonens fangst) og jumborejer i beurre blanc med brunoise af selleri og glaskål(skal varmes)
5. Laks røget på bøgeflis, hertil lind rygeost creme og rustik syltet agurk med kørvel
6. Lynstegt tun med sesam og teriyakiglace, hertil skarp wasabimayo
7. Sesamgarneret svinemørbrad med kål og perlebyg vendt i vinaigrette af akaciehonning, lime og blå birkes
8. Variation af slagterens røgede og lufttørrede pølser serveret på rustik træbræt med grillet, marineret grønt og trøffelremoulade
9. Rosastegt sliced oksemørbrad med rucolapesto, pinjekerner og parmesanost
10. Ovnstegt kylling med langtidsbagte tomater, petit peberfrugt og fetacreme, toppet med granola med ristede mandler
11. Lys coq au vin af unghane, timian, hvidvin og panchetta(skal varmes)
12. Oksemørbrad i reduceret bourgogne med karamelliserede skalotteløg og rodfrugter (skal varmes +kr.18,-)
13. Paneret risotto croquette med Vesterhavsost(skal varmes), hertil aioli med persille
14. Tabbouleh med speltkerner, mynte og citronskal
15. Småbladet salat med ciderbagte perleløg, grape og blåbærsirup. Herpå drys af rugcrumble
16. 2 lækre oste hertil kompot, oliven og hjemmebagt knækbrød (+kr.10,-)
17. Triffli i små glas med sprød havrecrumble og kompot
18. Mandelkage med hvid chokolademousse og passions crémeaux
19. Crunchet vandbakkelse med karamel og luftig creme
20. sæsonret 1
21. sæsonret 2
22. sæsonret 3
23. sæsonret 4
...Incl variation af baguettes
- Sæsonretterne 20-23 skifter løbene året rundt
Tilkøb
- Tillæg pr. ekstra ½ time + kr. 20,- pr. couvert incl.
Drikkevarer
- Ønskes flere end 8 retter kan det tilkøbes til kr.25,- pr. ret
- Kaffe/te + kr. 28,-
- Dessertkage fra buffet kreativ vælg imellem ret 17-19 og 23 +
kr. 25,-
- Småkager + kr. 19,-, kransekagekonfekt + kr. 25,-
- (hjemmebagte småkager og kransekage må gerne medbringes, mod et
tillæg på kr. 8,- i serverings gebyr) Bryllupskage, dåbskage eller lign. + kr. 15,- i servieringsgebyr.
- Ikke gebyr på medbragt chokolade.
- Håndskænket cognac/likør. Bydes 1 gang + kr. 32,- , bydes 2
gange + kr. 42,- Kan også afregnes efter forbrug + kr. 45,-