Kornblomstbuffet

 SÆSONBUFFET - Gældende fra 31. Juli til 18. september, 2024

Forret buffet

  • Bagt lange med krebs i dild, spæd pak choi og mandelcreme med citron og estragon
  • Lynstegt tun med wasabi og aspargessalsa, hertil puffet ris
  • Rosmarinrøget Svendborg gourmet gris på burrata og solmodne tomater dryppet med olivenolie
  • Speltbrød bagt med surdej, herpå pistaciekerner og speltflager

 

Tilkøb Forret:

  • Skaldyrssalat med dild, kørvel og citron + kr.20,-
  • Bagt laks i stedet for lange + kr.5,-
  • Koldrøget laks på salat Nicoise med asparges hertil rygeostcreme + kr. 24,-

Hovedret buffet
  • Rosastegt kalveculotte med krydderrub og græskarkerner, hertil reduceret kalveglace
  • Lys coq au vin af majskylling med gulerødder, bælgærter og bredbladet persille
  • Smørristede løvstikkekogte kartofler drysset med saltflager
  • Knust kartoffel med bagte porrer i vinaigrette med grovkornet sennep, parmesan og hvid balsamico
  • Quiche Lorraine med øko æg, variation af bønner og ristede solsikkekerner
  • Spicy sensommerslaw med spidskål, agurk og fennikelcrudite
  • Hjertesalat og frillice med søde ferskner, stegte zucchini og salsa verde 

 

Tilkøb Hovedret:

  • Limousine kvæg fra Kildegaarden i stedet for kalv + kr.25,-
  • Ibericokrone (spansk sortfodsgris) + kr. 35,-, 
  • Lammeculotte med salsa verde + kr. 24,-,

Dessert
  • Møllerkroens svar på othellokage med marcipan, brombærmousse og vanilje cremeux glaseret med brombærganache, quenelle og broken gel
  • Petit chokolade financier med nougat og ristede hasselnødder
  • Isfragilitéroulade med pistaciecurd og mangoparfait 

 

Tilkøb Dessert:

  • 2 lækre oste med syltede nødder, chutney, oliven, kiks og hjemmebagt knækbrød +kr.38,
  • Friskskåret frugt med havens bær + kr. 15,-

  

Priserud af huset

Hele Buffeten 358,-

Forret og hovedret 318,-

Hovedret og dessert 308,-
Hovedret 268,-

Priser er pr. couvert - Børn under 12 reduceret pris.

 

Gode vine til denne buffet

Hvidvin: Hillgrove Creek ChardonnayPris v/1fl. kr. 100,- / tilbud 6fl. kr. 495,-

Rødvin: Les Bechets, Pris v/1fl. kr. 110,- / tilbud 6fl. kr. 510,-

Dessertvin: Moscato, Cala del Mar, Pris v/1fl. kr. 90,- / tilbud 6fl. kr. 470,-

 

Levering:
Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen

  

Vigtig info:

Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. 

På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.

Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik

 

Se andre gode tilbud:

 

Chokoladeroulade med hindbærcoulis og flødechokoladetrøffel