Pigeonbuffet

SÆSONBUFFET - Gældende fra 22. sept. til 17. dec. 2022

 


Forret buffet

  • Bagt torsk med wasabiolie, grillet rødbede, kapersblomst og dijonvinaigrette
  • Lakselasagne med grønkål, dild og spinat
  • Svinemørbrad a la spareribs med syltede figner i egen sirup, appelsin i lys balsamico samt saltede nødder og peanuts
  • Koldhævet brød med mandler og hvidtøl
  • Focaccia med havsalt, oliven og durummel

 

Tilkøb forret: 

  • Jumborejer stegt med dild, timian og chili kombineret med grønlandske rejer samt grillet piment hertil syrnet fløde med rød grape + kr. 22,-

  

Hovedret buffet
  • Braiseret kalv med æblerelish tilført spicy koriansk barbecue hertil reduceret kalvesky
  • Letsprængt andebryst glaseret med timian og lynghonning
  • Pankogratineret grov kartoffelduchesse 
  • Kartofler i tikka masala med linser, græskar og kikærter 
  • Rødkålssalat med rød spidskål, balsamico og stikkelsbær 
  • Speltsalat med tørrede frugter, fetaost og friterede løg 
  • Fyldte Portobellosvampe med duxelles af parmesan, manchego og lufttørret skinke

 

Tilkøb hovedret: 

  • Kalvemørbrad i stedet for braiseret kalv + kr. 35,-

 

Dessert buffet
  • Fragilitéroulade med marcipan, mangotrøffel og center af mango
  • Chokoladekage med Amarena kirsebær, stænket med brændevin, mousse af 70% callebaut, herpå kirsebærgelé 
 

Tilkøb dessert: 

  • 2 lækre oste hertil kompot, oliven og hjemmebagt knækbrød + kr. 45,-
  • 2 lags isparfait med vanilje samt ruby chokolade, hindbærcoulis og rubyperler + kr. 20,-
  • Ris a la mande med ristede mandler og polynesisk vanilje hertil kirsebærsauce tilsmagt med mørk rom + kr. 20,- (tilbydes i perioden 18/11-17/12)

 

 

Priser  -  u/h

Hele buffeten - / 348,-
Forret og hovedret - / 308,-

Hovedret og dessert - / 298,-
Hovedret - /258,-
   Børn under 12 år reduceret pris.

 

Generelt info om denne buffet:

 

Gode vine til denne buffet

hvidvin: Pearl Valley 
Rødvin: Sensas, Cabernet Sauvignon/Syrah

dessertvin: Moscato, Cala del Mar

se priser her..

 

 

Levering:
Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen

  

Vigtig info:

Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. 

På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.

Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik

 

Se andre gode tilbud: