Pigeonbuffet

SÆSONBUFFET - Gældende fra 24. sept. til 19. dec. 2021

 


Forret buffet

  • Rødbede gravet torsk med kapersblomst og peberrodssalat.
    *(Rødbede gravet torsk kan ændres til Panko gratineret torsk i beurre blanc med porre og kål + kr. 8,-)
  • Bagt laks med nøddetosca, appelsin gremolata og sauce tatar
  • Salat af kylling med syrnet fløde, bladselleri, enebærgrillet knoldselleri og druer
  • Hjemmebagt baguette med rug og havre

 

Tilkøb forret: Rugpaneret stegt sild i tomatrelish + kr.20,-

  

Hovedret buffet
  • Amerikansk okseculotte med kraftig okseglace
  • Sherry braiseret svinekæber med perleløg og rodfrugter
    *(Svinekæber kan ændres til Dijonglaseret kalvespidsbryst + kr. 8,-)
  • Grov kartoffelduchesse med bacon, skalotteløg og dild
  • Bagt jordskokke med grønkål, fetaost, brombær, æble og saltet hasselnødder
  • Rødkålssalat med bulgur, tørret abrikoser og tranebær
  • Syltede og honningglaserede gulerødder vendt i salsa verde

 

Tilkøb hovedret: Confiteret and + kr. 20,-

 

Dessert buffet
  • Amaretto kirsebærtærte med creme anglaise og brændt italiensk marengs
  • Is ”a la mande” med knas af ristet mandler i hvid chokolade, marcipan og bærcoulis

 

Tilkøb dessert: 2 lækre oste med oliven og chutney + kr. 38,-

Ændring dessert: Ris a la mande med kirsebærsauce i stedet for Is ”a la mande” + kr. 5,-

 

 

Priser  -  u/h

Hele buffeten - / 308,-
Forret og hovedret - / 278,-

Hovedret og dessert - / 268,-
Hovedret - /228,-
   Børn under 12 år reduceret pris.

 

Generelt info om denne buffet:

 

Levering: Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. 

Betaling: Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen

Vigtig info: Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.

Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik

 

Se andre gode tilbud: