SÆSONBUFFET - Gældende fra 19. september til 14. december, 2024
Forret buffet
- Bagt laks toppet med grønkålssalsa samt granatæble og ristet sesam, hertil en chili/appelsin vinaigrette tilsmagt tahin og sesamolie
- Pocheret torsk med grillede rødbeder, peberrod, wasabicreme, friterede kapers og syrnet fransk sennepscreme
- Røget okseinderlår på linsesalat med bulgur, ristede svampe, bøffelmozzarella og brombær/balsamico-glace
- Møllekroens signatur baguettes med spinat og soltørrede tomater
Tilkøb til forret:
- 2 slags rejer med grillet piment, rød grape, mango og sød creme fraiche med akaciehonning + kr.20,-
- 2 slags rejer osv i stedet for torsk eller laks + kr.5,-
- Variation af kalv: Rosastegt kalv med saltet hybenjam
- Enebærrubbet braiseret kalv hertil peberskysauce
- Kartoffel mille-feuille med timian og brunet smør
- Pommes rissolées med karamelliserede løg og mandler
- Kål bowle med syltede grønne tomater, porrer og kirsebær i sirup
- Grillede rodfrugter på bund af græskarpuré med parmesan og ristet pancetta
- Æblechutney af Cox Orange og Elstar tilsmagt med laurbær, kanel og rosmarin
Tilkøb hovedret:
- Oksemørbrad i stedet for rosastegt kalv + kr.28,-
- Iberico krone (spansk sortfods gris) i stedet for braiseret kalv + kr.22,-
Dessert buffet
- Biscuit dacquoise med karamelcrunch, mousse med henkogte pærer toppet med karamelglace
- Chokoladeflan med Premium cacao herpå blomme broken gel og flødechokoladetrøffel tilsmagt med Jamaica Rom
Tilkøb dessert:
- 2 lækre oste med syltede nødder, chutney, oliven, kiks og hjemmebagt knækbrød +kr.38,
- ”Dreams” is dessert med kokos, muscovadosukker og vaniljeis med knust nougat + kr.18,-
- Ris a la mande med kirsebærsauce + kr. 22,- (sælges fra den 11/11-14/12)
Priser ud af huset
Hele buffeten 358,-
Forret og hovedret 318,-
Hovedret og dessert 308,-
Hovedret 268,-
Børn under 12 år reduceret pris.
Generelt info om denne buffet:
Specialkost til PIGEONBUFFET:
- Glutenfri tilkøb: Brød, sauce, kage + kr. 50,-
- Mælkefrit tilkøb: Torsk, græskarpuré, kage + kr. 50,-
- Glutenfri og mælkefrit tilkøb: Brød, Torsk, græskarpuré, sauce, kage, is + kr. 65,-
Se andre Specielkost tilkøb ..klik her
Gode vine til denne buffet
Hvidvin: Hillgrove Creek Chardonnay, Pris v/1fl. kr. 100,- / tilbud 6fl. kr. 495,-
Rødvin: Les Bechets, Pris v/1fl. kr. 110,- / tilbud 6fl. kr. 510,-
Dessertvin: Moscato, Cala del Mar, Pris v/1fl. kr. 90,- / tilbud 6fl. kr. 470,-
Levering: Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.
Betaling: Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen
Vigtig info: Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.
Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik
Se andre gode tilbud: