Forår- & konfirmationsbuffet

SÆSONBUFFET - Gældende fra 30. marts til 24. maj 2023


Forret buffet

  • Bagt laks, trio af tortelli med spinat og ricotta vendt i tabouleh, hertil dilddressing
  • Krydderstegte jumborejer i julienneurter samt grønlandske rejer og sur/sød chili vinaigrette
  • Kylling a la cæsar med romainesalat, variation af ærter, parmesan, sprødstegt skind og ristet bacon
  • Kartoffelbrød med poppede durumkerner 

 

Tilkøb forret: 

  • Tarteletter med høns i asparges + kr. 24,- (1,2 stk. pr. mand)
     
Hovedret buffet
  • Rosastegt kalveculotte hertil sauce espagnole
  • letsprængt Svendborg skinke med barbecue, sesamolie, ahornsirup og soyasauce
  • Kartoffel a la Tartiflette med skalotteløg, mascarpone og syrnet fløde
  • Pommes Rissolees i salsa verde og havsalt
  • Bearnaisecreme med estragon og purløg
  • Pak choi, spidskål, tomater og grillet fetaost, dryppet med koldpresset jomfruolie, rosmarin og oliven
  • Rispasta og bulgur vendt med blomkål, springløg, edamamebønner og grønne linser. På toppen saltede mandler i granola
  • Plukket salat, syltede rødløg, nektariner og mormordressing 

 

Tilkøb hovedret: 

  • Oksemørbrad i stedet for kalveculotte + kr. 30,-
  • Kyllingebryst fyldt med spinat og rødløg, omviklet med bacon + kr. 22,-

Dessert
  • Jordbærtærte med kransekage, herpå konditorcreme med tahin vanilje og glaserede jordbær
  • Letfrossen chokolademousse på mørk crispy chokobund samt mangotrøffel og curd
  • Søde meloner, muscovado grillet ananas, havens bær og nøddekrokant hertil chantilly creme

 

Tilkøb dessert: 
  • Macarones fås i violet/pink eller blålige nuancer efter ønske (kan bruges sammen med desserten eller til kaffen) + kr. 26,-

Priser

Hele buffeten 338,-
Forret / Hovedret 298,-

Hovedret / Dessert 288,-

Hovedret 258,-

Overstående priser er pr. couvert.
Børn under 12 reduceret pris.
u/h = ud af huset

 

Levering: Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. 

Betaling: Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen

Vigtig info: Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.

Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik

 

 Tilkøb til børn

  • Tartelet med høns i asparges, pr. stk. kr. 18,-
  • Pølsehorn, pr. stk. kr. 16,-
  • Pizzasnegle, pr. stk. kr. 16,-
  • Frikadeller, pr. stk. kr. 9,-
  • Ekstra dessertbuffet til barn kr. 68,-

 

Se andre gode tilbud: