SÆSONBUFFET - Gældende fra 30. marts til 24. maj 2023
Forret buffet
- Bagt laks, trio af tortelli med spinat og ricotta vendt i tabouleh, hertil dilddressing
- Krydderstegte jumborejer i julienneurter samt grønlandske rejer og sur/sød chili vinaigrette
- Kylling a la cæsar med romainesalat, variation af ærter, parmesan, sprødstegt skind og ristet bacon
- Kartoffelbrød med poppede durumkerner
Tilkøb forret:
- Tarteletter med høns i
asparges + kr. 24,- (1,2 stk. pr. mand)
- Rosastegt kalveculotte hertil sauce espagnole
- letsprængt Svendborg skinke med barbecue, sesamolie, ahornsirup og soyasauce
- Kartoffel a la Tartiflette med skalotteløg, mascarpone og syrnet fløde
- Pommes Rissolees i salsa verde og havsalt
- Bearnaisecreme med estragon og purløg
- Pak choi, spidskål, tomater og grillet fetaost, dryppet med koldpresset jomfruolie, rosmarin og oliven
- Rispasta og bulgur vendt med blomkål, springløg, edamamebønner og grønne linser. På toppen saltede mandler i granola
- Plukket salat, syltede rødløg, nektariner og mormordressing
Tilkøb hovedret:
- Oksemørbrad i stedet for kalveculotte + kr. 30,-
- Kyllingebryst fyldt med spinat og rødløg, omviklet med bacon + kr. 22,-
Dessert
- Jordbærtærte med kransekage, herpå konditorcreme med tahiti vanilje og glaserede jordbær
- Letfrossen chokolademousse på mørk crispy chokobund samt mangotrøffel og curd
- Søde meloner, muscovado grillet ananas, havens bær og nøddekrokant hertil chantilly creme
Tilkøb dessert eller kaffe:
- Macarones + kr. 26,-
(fås i pink og hvid eller blålige og hvid efter ønske)
Priser ud af huset
Hele buffeten 338,-
Forret / Hovedret 298,-
Hovedret / Dessert 288,-
Hovedret 258,-
Priser er pr. couvert - Børn under 12 reduceret pris.
General info om denne buffet:
- Praktisk info og vejledning til denne buffet
- Allergener for denne buffet
- Tilkøb Specielkost og børneretter
Levering: Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. Betaling: Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen
Vigtig info: Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.
Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik
Gode vine til denne buffet
Hvidvin: Novacorte Chardonnay, Pris v/1fl. kr. 85,- / tilbud 6fl. kr. 425,-
Rødvin: Novacorte Sangiovese, Pris v/1fl. kr. 85,- / tilbud 6fl. kr. 425,-
Dessertvin: Moscato, Cala del Mar, Pris v/1fl. kr. 70,- / tilbud 6fl. kr. 360,-
Tilkøb til børn
- Tartelet med høns i asparges, pr. stk. kr. 18,-
- Pølsehorn, pr. stk. kr. 16,-
- Pizzasnegle, pr. stk. kr. 16,-
- Frikadeller, pr. stk. kr. 9,-
- Ekstra dessertbuffet til barn kr. 68,-
Se andre gode tilbud: