Syrenbuffet

SÆSONBUFFET - Gældende fra 16. maj til 7. juli, 2024

Forret buffet

  • Bagt laks med variation af asparges i mungbønner, quinoa og cous cous hertil hollandaise creme
  • Møllekroens kølige rejer a la pil pil med grillet piment og masser af sommergrønt
    (pil pil = er ikke rejer man selv skal pille, -men en spansk inspireret ret, så rejerne er helt uden skal og spise klar)
  • Sprængt svinemørbrad med hjertesalat, ærtepuré med mynte og bælgærter hertil rygeostcreme
  • Surdejsbrød med grahamsmel og ostebaguettes med durum og rucola 

 

Tilkøb forret: Bruschetta med tomat, olivenolie og parmesan + kr.20,-


Hovedret buffet

  • Kalv glaseret med fennikelfrø, koriander og barbecue, hertil tomatiseret kalvesky med balsamico
  • Citronmajskylling paneret i gremolata med et hav af urter
  • Løvstikkekogte nye kartofler
  • Moderne kartoffelsalat anno 2024 med sennepsdressing, tilsmagt med dild og ramsløg
  • Salat med syltede rabarber, radiser, fetaost og rabarbervinaigrette tilsmagt med kørvel
  • Tarte flambée med forårsløg, courgette, basilikum og Gammelknas
  • Ristet blomkål og romanesco med rispasta i olivenolie, solsikkekerner, edamamebønner og grønne Nocellara oliven

 

Tilkøb hovedret: 

  • Limousine kvæg fra Kildegaarden i stedet for kalv + kr.25,-
  • Ibericokrone (spansk sortfodsgris) + kr. 35,-, 
  • Lammeculotte med salsa verde + kr. 24,-,

Dessert buffet

  • Sommerens kage: Fromage af kærnemælk fra Øllingegaard på bund af konditorens mandelkammerjunker med et lag broken gel af jordbær og ribs 
  • Sandwich is med valnøddecookies heri hyldeblomstparfait
  • Rødgrødskompot, hertil karamelliserede sesammandler, hvid chokolade samt små marengskys 

 

Tilkøb dessert: 

  • 2 lækre oste med kumquats syltede nødder, oliven, kiks og hjemmebagt knækbrød +kr.38,-

Priser  u/h

Hele buffeten  358,-
Forret og hovedret  318,-

Hovedret og dessert  308,-
Hovedret  268,-

 

Overstående priser er pr. couvert.
Børn under 12 reduceret pris.
u/h = ud af huset 


Generelt info om denne buffet:

 

Gode vine til denne buffet

Hvidvin: Hillgrove Creek ChardonnayPris v/1fl. kr. 100,- / tilbud 6fl. kr. 495,-
Rødvin: Les Bechets, Pris v/1fl. kr. 110,- / tilbud 6fl. kr. 510,-

Dessertvin: Moscato, Cala del Mar, Pris v/1fl. kr. 90,- / tilbud 6fl. kr. 470,-

 

Specialkost til SYRENBUFFET:

  • Glutenfri tilkøb: Brød, sauce, tarte flambe, sommerens kage, is + kr. 50,-
  • Mælkefrit tilkøb: Svinemørbrad, nye kartofler, salat med rabarber og kartofler, sommerens kage, is + kr. 50,-
  • Glutenfri og mælkefrit tilkøb: Brød, svinemørbrad, sauce, nye kartofler, salat med rabarber og kartofler, sommerens kage, is + kr. 65,-

Se andre Specielkost tilkøb ..klik her 

 

Levering: Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. 

Betaling: Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen

Vigtig info: Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.

Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik

 

Se andre gode tilbud: