Syrenbuffet- & konfirmationsbuffet

SÆSONBUFFET - Gældende fra 11. maj til 5. juli - 2020

Forret buffet

  • Laks bagt med sesamolie og grøn te, serveret med solskinssalat af agurkmelon, mango og lime, hertil syrlig dressing
  • Jumborejer og grønlandske rejer i sprød grillet blomkål, mandler, springløg og purløg
  • Kyllingesalat a la Cæsar, herpå tomatiserede brødcroutons samt hjemmerørt mayo tilsmagt med parmesan og æbleeddike
  • Hjemmebagte baguettes

 

Tilkøb forret: 

  • Bagerens hjemmebagte tarteletter med høns i asparges kr.22,- (der beregnes 1,5 tartelet pr. person)
  • Prosciutto Tirolese(italiensk skinke) smørdampede hvide asparges og grillede grønne asparges, granskudsvinaigrette tilsmagt med gransalt. Kr.22,-

 

Hovedret buffet
  • Rosastegt kalveculotte med reduceret balsamico og estragon, hertil kalveskysauce
  • Timianglaseret sprængt svinemørbrad
  • Saltbagte små kartofler med rosmarin og havsalt
  • Kartofler i mornaysauce med Emmentaler og grønne asparges
  • Tabbouleh med speltkerner, mynte og citronskal
  • Salat af gulerødder,  gule rosiner, blåbær og müsli af grovvalset havre
  • Hjertesalat og økologisk spinat, edamamebønner, sukkerærter, hvide asparges og urtebaseret mormordressing 

Tilkøb hovedret: 

  • Oksemørbrad med okseskysauce istedet for kalveculotte + kr.30,-
  • Iberico (spansk Sortefodgris) braiseret i æblemost, Noilly Prat og økologisk timian istedet for svinemørbrad + kr.18,-
  • Krydderstegt unghanebryst + kr.15,- 

 

Dessert
  • Blondieskage med rabarber og marcipan, italiensk marengs tilsmagt med hindbærsirup og skovens bær
  • Flødechokolademousse, heri en kerne af passionscreme på marcelbund
  • Møllekroens eskimois: Vaniljeis med solbærcoulis og chokoladeflager

Tilkøb dessert: 

  • Dessert: friskskåret frugt med masser af jordbær + kr.18,-

 

Læs mere om:

 

Vin som passer til denne buffet ud af huset

Hvidvin, Pearl Valley, Sydafrika,

Rødvin, Tebaldo Rosso, Italien,

Dessertvin, Moscato Amatista, Spanien,

Se efter "vin forslag 1" for priser og tilbud


 

 

 

Priseru/h

Hele buffeten 298,-
Forret og hovedret 268,-

Hovedret og dessert 258,-
Hovedret 218,-   

 

Overstående priser er pr. couvert.
Børn under 12 reduceret pris.
i/h = i huset u/h = ud af huset

 

 Tilkøb til børn

  • Tartelet med høns i asparges, pr. stk. kr. 18,-
  • Pølsehorn, pr. stk. kr. 16,-
  • Pizzasnegle, pr. stk. kr. 16,-
  • Frikadeller, pr. stk. kr. 8,-
  • Kyllingelår, pr. stk. kr. 9,-
  • Dessertbuffet (fra konfirmationsbuffet) pr. barn kr. 68,-

 

Levering:
Levering minimum 15 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen


Vejledning for Syrenbuffet ud af huset:

FORRET:

  • Baguettes varmes i forvarmet ovn ved 175 grader 8-10 minutter, efter opvarmning bør baguettes hvile i 5 minutter inden de skæres ud.

HOVEDRET:

  • Luk IKKE termokassen op før der skal spises hovedret, alle stege og kartofler i mornaysauce er varm i termokassen. (Der står beskrevet oven på termokassen, hvad der er i den)
  • Sæt gerne salaterne på køl hvis muligt. (Det er dog mere vigtigt, at dessertkagerne kommer på køl, hvis der ikke er plads nok)
  • Salt bagte små kartofler varmes i forvarmet ovn ved 175 grader i 10-15 minutter.
  • Saucen varmes i gryde ved svag varme.
  • Åben først termokassen med kød og kartofler i mornaysauce, når alle salater er sat på buffeten.
  • Vi anbefaler, at kødet lægges op på et skærebræt og kødet udskæres ved buffeten, da det virker mere indbydende og holder siger bedre varmt. Tag ikke alt kød og kartofler op af termokassen fra starten men kun lidt hen af vejen, da det holder sig bedre varmt i termokassen.
  • (hvis man alligevel vælger at skære kødet op i køkkenet, så er det vigtigt kun at skære lidt kød op ad gangen, da det hurtigt bliver koldt inden alle gæster har været ved buffeten.)

DESSERT:

  • Kagerne sættes i køleskab ved modtagelse. Husk at fjerne pindende i kagerne inden servering.
  • Isen lægges i fryser ved modtagelse
  • Isen tages ud af fryser ca. 15 min. før
  • Fjern plastfolien fra isen inden servering
  • Pynt isen med den medfølgende pynt

Printervenlig vejledning