Forret buffet

- Salat Nicoise af forel brandade med purløg samt fritterede kapers
- Mandelflorentinergrillet laks med hollandaisecreme samt grillede og smørdampede asparges
- Krydderristet bruchettabrød med solmodne tomater, italiensk skinke og luftig rygeostcreme
- Møllekroens signaturbrød med spinat og soltørrede tomater
Hovedret buffet
- Kalveculotte a la saltimbocca hertil lys rosa pebersauce
- Unghanebryst glaseret med balsamico og blomsterhonning
- Nye kartofler med smør og løvstikke
- Kartofler vendt i karrycreme med fennikel, dildfrø samt rucola
- Squash-quiches med springløg, Gammelknas og økoæg
- Meloncarpaccio med rødløg og pimentsalsa
- Hjertesalat med frillice, ærter, jordbær og hyldeblomstsirup
Tilkøb til hovedret:
Hovedret: kalvemørbrad i stedet for kalveculotte + kr. 35,-
Hovedret: lammeculotte med rosmarin og hvidløg + kr. 22,-
Dessert buffet
- Vaniljesyltede rabarber og hyben, crumble med marcipan og ristede mandler
- Nougatflan med mintparfait, chokoflager og saltet karamel-is
- Jordbær Romanoff tilsmagt Grand Marnier og havens bær
Tilkøb til dessert:
- Dessert: 2 lækre oste +
kr. 45,-
Priser u/h
Hele buffeten 338,-
Forret og hovedret 308,-
Hovedret og dessert 298,-
Hovedret 268,-
Overstående priser er pr. couvert.
Børn under 12 reduceret pris.
u/h = ud af huset
Generelt info om denne buffet:
Levering:
Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen
Vigtig info:
Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet.
På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.
Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik
Se andre gode tilbud: