Juleplatte

Gældende fra d. 13. november til 19. december 2020

Læs mere om: Julebuffet - Luksus julebuffet
Juleplatte 1:
  • Marineret sild med karrysalat
  • Halve æg pyntet med hjemmerørt mayo, grønlandske rejer og lakserogn
  • Dildpocheret laks med æblesalat, selleri og saltede kapers, hertil kold hollandaisecreme
  • Salat af confiteret and i variation af kål, Vesterhavsost og persillevinaigrette
  • Sprængt timianglaseret kalvespidsbryst med peberrodssalat og bagte rødbeder
  • Juledeller af kalv, portvin, tranebær og pistacienødder, hertil kokkens hjemmelavede rødkål
  • Rosenkålssalat med rosmarin og citronsyltet pære, granatæbler, quinoa, og saltede nødder
  • Ris a la mande med kirsebærsauce
 
..Hertil friskbagt baguettes, rugbrød og smør
 
Pris pr. couvert ud af huset kr. 228,-
 
Tilkøb: To lækre oste, hertil kompot, italienske oliven og kiks + 38,-
 
Juleplatte 2:
  • Stegte sild i løgconfit af rødløg og blommeeddike
  • Varmrøget laks, hertil timbale med jordskokker, urtegrønt og hasselnødder
  • Variation af rejer i appelsin, mango og chili
  • Salat af confiteret and i variation af kål, Vesterhavsost og persillevinaigrette
  • Kalveculotte med remouladepickles og crudite af fennikel
  • Sennepsglaseret svinemørbrad med waldorf af Elster og ribs
  • Grønkålssalat med feta, rosenkål samt råsyltede pærer
  • To lækre oste, hertil kompot og italienske oliven
  • Konfektkage med praline af hasselnød og Amarena kirsebær

 
..Hertil friskbagt baguettes, rugbrød, kiks og smør
 

Pris pr. couvert ud af huset kr. 278,-
 
Tilkøb: Ris a la mande med kirsebærsauce kr. 28,-

 

 
Minimum 8 couverter, ved færre couverter send en forespørgsel

Levering:
Afhentning minimum 8 couverter, levering min. 15 couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  

Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen

 

Læs mere om: