SÆSONBUFFET - Gældende fra 3. april til 15. maj 2024
Forret buffet
- Bagt laks hertil eksotiske frugter i rissalat med agurk og forårsløg samt mango/ananaschutney
- Skaldyrssalat med kørvel og citron hertil dildkartoffel med grillede kæmperejer
- Stegt kylling vendt i syrnet sauce verte med parmesan, brødcroutons og ristet bacon
- Lyse baguettes med poppede majs
Tilkøb forret:
- Bagerens tarteletter
med høns i asparges + kr. 24,-
- Rosastegt kalveculotte hertil kalveskysauce
- Sprængt kalvespidsbryst glaseret med barbecue/timian
- Kartoffel i flødebechamel med mascapone, blomkål, persille og padrons
- Ristede kartofler med ramsløgpesto og flagesalt
- Casarecce pasta med bagte, syltede og søde tomater i mild chilivinaigrette
- Variation af gulerødder, edamame bønner, sugarsnaps, feta og oliven
- Spidskålssalat med crisp blade, røgmandler og syrlig mormordressing
Tilkøb hovedret:
- Krydderstegt unghanebryst + kr. 20,-
- Oksemørbrad i stedet for kalveculotte + kr. 35,-
Dessert
- Vaniljeis på mørk nøddemarengs, hindbærcurd og krystalliseret hvid chokolade
- Jordbærstang med kransekage, konditorcreme og glaserede jordbær
- Luftig chokolademousse ”grand cru” af Callebaut chokolade, pyntet med Ferrero Rocher
Tilkøb dessert:
- Friskskåret frugt af søde meloner, nektariner og havens bær + kr. 15,-
Priser ud af huset
Hele buffeten 368,-
Forret / Hovedret 328,-
Hovedret / Dessert 318,-
Hovedret 268,-
Priser er pr. couvert - Børn under 12 reduceret pris.
General info om denne buffet:
- pdf-brochure
- Praktisk info og vejledning til denne buffet
- Allergener for denne buffet
- Tilkøb Specielkost og børneretter
Levering: Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. Betaling: Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen
Vigtig info: Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.
Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik
Tilkøb til børn
- Tartelet med høns i asparges, pr. stk. kr. 18,-
- Pølsehorn, pr. stk. kr. 16,-
- Pizzasnegle, pr. stk. kr. 16,-
- Frikadeller, pr. stk. kr. 9,-
- Ekstra dessertbuffet til barn kr. 68,-
Gode vine til denne buffet
Hvidvin: Hillgrove Creek Chardonnay, Pris v/1fl. kr. 90,- / tilbud 6fl. kr. 450,-
Rødvin: Les Bechets, Pris v/1fl. kr. 85,- / tilbud 6fl. kr. 425,-
Dessertvin: Moscato, Cala del Mar, Pris v/1fl. kr. 70,- / tilbud 6fl. kr. 360,-
Se andre gode tilbud: