Den Kreative Gourmetbuffet

Denne buffet er velegnet til en frokostbuffet, som gerne må være lidt anderledes.

 

Det kan være en damefrokost, studentergilde, barnedåb eller arrangement hvor det bare skal være nemt at have gæster, da alle retterne er kolde og derfor er meget velegnet til dette. 

 

Det eneste du selv skal gøre, er at lune vores hjemmebagte baguettes i ovnen.

 

..Herfra er det tænkt, at hele menuen sætte på bordet fra starten af og ikke deles op, dog undtaget af kagerne og evt ost.

 

Gældende fra den 17. januar til 16. april

 

  • Grillet laks med kryddersmør hertil cremet dressing med rogn
  • Pocheret kuller med marinade af dild, purløg og soltørrede tomater, grønlandske rejer og urtebaseret tomatchutney
  • Kylling stegt med parmesan og timian, hertil grillet og limesaltet endive salat, samt artiskokcreme
  • Gravad okseinderlår i lag af radicchio, syltede skalotteløg og druer i hindbæreddike
  • Svinemørbrad glaseret i knust enebær, brændt løg og hasselnød, samt kål i sesamolie og græskarkerner
  • Vintersalat med grønkål, jordskokker, granatæbler og pebervinaigrette
  • Variation af bønner og perlespelt, vendt i citrus/persille olie
  • Mandelkage med hvid chokolademousse og passions crémeaux
  • Crunchet vandbakkelse med karamel og hindbærcreme
  • Hertil serveres hjemmebagt baguettes

 

Læs mere om:

 

Gældende fra den 17. april til 28. maj

 

  • Grillet laks med kryddersmør hertil cremet dressing med rogn
  • Jumborejer og grønlandske rejer i sprød grillet blomkål, mandler, springløg og purløg
  • Kyllingesalat a la Cæsar, herpå tomatiserede brødcroutons samt hjemmerørt mayo tilsmagt med parmesan og æbleeddike
  • Gravad okseinderlår i lag af radicchio, syltede skalotteløg og druer i hindbæreddike
  • Timianglaseret sprængt svinemørbrad, samt spæd forårskål og græskarkerner
  • Hjertesalat og økologisk spinat, edamamebønner, sukkerærter og urtebaseret mormordressing 
  • Variation af bønner og perlespelt, vendt i citrus/persille olie
  • Blondieskage med marcipan, creme af hvid callebaut tilsmagt med hindbærsirup og skovens bær
  • Flødechokolademousse, heri en kerne af passionscreme på marcelbund
  • Hertil serveres hjemmebagt baguettes

 

Læs mere om:

 

Gældende fra 29. maj til 5. juli

  • Pocheret multe, grøn mizuna, dryppet med brøndkarseolie hertil mousselinecreme.
  • Varmrøget laks, krebsehaler og grønlandske rejer i salat nicoise med frisk nippede haricots verts
  • Smørdampede hvide asparges og grillede grønne asparges, granskudsvinaigrette tilsmagt med gransalt.
  • Glaseret rosastegt sliced kalveculotte anrettet på rucola og ristede bøgehatte hertil japansk BBC
  • Krydderstegt ungehane i citronmarinerede kartofler med basilikum, fennikel og pinjekerner
  • Tabbouleh med speltkerner, persille og mynte
  • Himmelsk grønt af feldsalat, variation af radiser, sukkersnaps og affila
  • Fragilité med marcipan og mandler i lag med rabarbermousse og lime curd
  • Kompot af havens bær og rabarber bagt med bourbonvanilje
  • Hjemmebagte baguettes

 

Læs mere om:

  • Allergener for denne buffet ..udkommer senere

 

Der kan ikke laves ændringer i Den kreative gourmetbuffet 

 

Priser 

TILBUD: Pris pr. couvert ud af huset kun kr. 238,- (normal pris kr. 255,-)

Den kreative gourmetbuffet minus de 2 kager kr. 208,-

Tilkøb: 2 x oste hertil kompot, oliven og hjemmebagt knækbrød +kr.35,-

 

Kommende sæsoner for denne buffet

Gældende fra den 29/5 - 5/7, kan også bruges som Studenterbuffet

Gældende fra den 29/7 - 19/9, udkommer senest den 1/5

Gældende fra den 20/9 - 14/1, udkommer senest den 1/7

 

Levering:
Afhentning minimum 10 couverter, levering min. 15 couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger leveringen. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen

Vigtig info: 

På varme dage anbefales køleskab til kage. 

Husk: brødkurve - ta' bestik

 

Vin som passer til denne buffet ud af huset

Hvidvin, Hayes Ranch Chardonnay, Wente Vineyards

Rødvin, Bontadini Sangiovese, Chile,

Dessertvin, Warre's, Otima 10 year Tawny, Portugal,

Se efter "vin forslag 2" for priser og tilbud

Vejledning for denne buffet

  • Alle retter er fint pyntet på sølv og porcelænsservice 
  • Baguettes skal lunes

 

Læs mere om:
Tilkøb Special kost

Buffet Kreativ

Sæsonbuffet
Buffet 2020