Den Kreative Gourmetbuffet

Denne buffet er velegnet til en frokostbuffet, som gerne må være lidt anderledes.

 

Det kan være en damefrokost, studentergilde, barnedåb eller arrangement hvor det bare skal være nemt at have gæster, da alle retterne er kolde og derfor er meget velegnet til dette. 

 

Det eneste du selv skal gøre, er at lune vores hjemmebagte baguettes i ovnen.

 

..Herfra er det tænkt, at hele menuen sætte på bordet fra starten af og ikke deles op, dog undtaget af kagerne og evt ost.

 

Gældende fra den 11. maj til 5. juli 2020

 

  • Laks bagt med sesamolie og grøn te, serveret med solskinssalat af agurkmelon, mango og lime, hertil syrlig dressing
  • Jumborejer og grønlandske rejer i sprød blomkål, mandler, springløg og purløg
  • Smørdampede hvide asparges og grillede grønne asparges, granskudsvinaigrette tilsmagt med gransalt
  • Kyllingesalat a la Cæsar, herpå tomatiserede brødcroutons samt hjemmerørt mayo tilsmagt med parmesan og æbleeddike
  • Rosastegt kalv anrettet på rucola med cremet feta, frisk pillede ærter og radiser
  • Timianglaseret sprængt svinemørbrad i citronmarinerede kartofler med basilikum, fennikel og pinjekerner
  • Hjertesalat og økologisk spinat, edamamebønner, sukkerærter og urtebaseret mormordressing
  • Brugge Abt(belgisk klosterost) hertil hyldeblomstsirup, oliven og hjemmebagt knækbrød
  • Blondieskage med rabarber og marcipan, italiensk marengs tilsmagt med hindbærsirup og skovens bær
  • Hertil serveres hjemmebagt baguettes

 

TILBUD: Pris pr. couvert ud af huset kun kr. 238,- 

(normal pris kr. 255,-) 

 

Den kreativegourmetbuffet minus ost og kagekr. 208,-

 

Læs mere om:

  • Møllekroen holder åbent trods Covid-19 ..Se vore afbestillingsregler
  • Allergener for denne buffet ..kommer snart

 

Gældende fra den 29. juli til 8. oktober


  • Laks bagt med sesamolie og grøn te, serveret med solskinssalat af agurkmelon, mango og lime, hertil syrlig dressing
  • Jumborejer og grønlandske rejer i sprød blomkål, mandler, springløg og purløg
  • Smørdampede bønner og solmodne tomater, granskudsvinaigrette tilsmagt med gransalt
  • Kyllingesalat a la Cæsar, herpå tomatiserede brødcroutons samt hjemmerørt mayo tilsmagt med parmesan og æbleeddike
  • Rosastegt kalv anrettet på rucola med grillet feta og smørsauteret majs
  • Timianglaseret sprængt svinemørbrad i citronmarinerede kartofler med basilikum, fennikel og pinjekerner
  • Hjertesalat og økologisk spinat, edamamebønner, sukkerærter og urtebaseret mormordressing
  • Brugge Abt(belgisk klosterost) hertil hyben/stikkelsbærkompot, oliven og hjemmebagt knækbrød
  • Blondieskage med marcipan, italiensk marengs tilsmagt med hindbærsirup og skovens bær
  • Hertil serveres hjemmebagt baguettes

 

TILBUD: Pris pr. couvert ud af huset kunkr. 238,- 

(normal pris kr. 255,-) 

 

Den kreativegourmetbuffet minus ost og kagekr. 208,-

 

Læs mere om:

  • Allergener for denne buffet ..udkommer snart

 

Der kan ikke laves ændringer i Den kreative gourmetbuffet 

 

Kommende sæsoner for denne buffet

  • Gældende fra den 9/10 - 14/1, udkommer senest den 1/7

 

Levering:
Afhentning minimum 10 couverter, levering min. 15 couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger leveringen. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen

Vigtig info: 

På varme dage anbefales køleskab til kage. 

Husk: brødkurve - ta' bestik

 

Vin som passer til denne buffet ud af huset

Hvidvin, Hayes Ranch Chardonnay, Wente Vineyards

Rødvin, Bontadini Sangiovese, Chile,

Dessertvin, Warre's, Otima 10 year Tawny, Portugal,

Se efter "vin forslag 2" for priser og tilbud

Vejledning for denne buffet

  • Alle retter er fint pyntet på sølv og porcelænsservice 
  • Baguettes skal lunes

 

Læs mere om:
Tilkøb Special kost

Buffet Kreativ

Sæsonbuffet
Buffet 2020