Nytårs Menu 2018

 

 

Menuen

 

FORRET:

Nytårstorsk –  Kammuslinger – Gule rødbeder – Puylinser –
Jordskokker – Nødder – Citrus beurre blanc – Kartoffelbrød
 
HOVEDRET:
Langtidsstegt Black Angus oksefilet – Confiteret spidsBryst –
Kartoffelmuffins – Vol au vent – Pankopaneret Porrer –
Glaseret knoldSelleri – Brombærkompot – Okseglace

DESSERT:
Konfektroulade – Solbærmousse – Hvid Callebautchokolade –
Ferrero Rocher glace – Pocheret pærer - Nøddekrokant – Trøffelkugle 


Pris v/minimum 4 couverter

 

Afhentningu/h  

Pris pr. couvert  kr. 385,-

 


  • Menuen kan afhentes den 31.12 imellem kl. 10.00-13.00
  • Der vil medfølge en vejledning på anretning, samt opvarmning
  • Betaling via bankoverførsel senest d. 27. dec (nærmere detaljer vil fremgå af bekræftelsen)

 

Læs om

  • Allergener for denne menu(udkommer senere)

Vejledning til menuen 

 Download her.. (kommer senere)

 

BESTIL NYTÅRSMENU PR. MAIL HER..