Buffet Kreativ



En nem buffet

Denne buffet er velegnet til en frokostbuffet, som gerne må være lidt anderledes.

Det kan være en damefrokost, barnedåb eller et åbent hus arrangement, da alle retterne er kolde og derfor er meget velegnet til dette. Kan også bruges som let anretning efter et frokostmøde eller efter en tur i teatret. 

 

Vælg mellem følgende retter:

1. Kæmperejer i kraftig tomatiseret XO sauce samt syltede tomater
2. Skaldyrssalat i cremet mayo hertil kartofler i dildvinaigrette
3. Ovnbagt laks med sprøde julienne urter, syltet skalotteløg og hjemmerørt hollandaise mayo
4. Pocheret torsk i lerfad med grov brunoise og gratineret hvidvins beurre blanc (skal lunes)
5. Vertikal laks røget på bøgeflis med glaskål, jomfru i det grønne og lind rygeost creme
6. Smørpocheret rødspætte med friseésalat i citronolie og salturt, hertil havtorn i sirup
7. Teriyakiglaseret svinemørbrad med variation af syltede og bagte løg
8. Rosmarinskinke med mozzarella, grillede artiskokker, tomatrelish og humus af butterbeans
9. Confiteret kylling med det grønne brunoise, saltet sprødt skind og æble-/estragonsirup
10. Rosastegt kalv og  grønne tomater, herpå chiadressing med olivenolie
11. Røget okseinderlår, herpå puylinser vendt i citron, soya og kværnet peber
12. Oksemørbrad i reduceret Bourgogne med gulerødder og skalotteløg (skal lunes +kr.22,-)
13. Braiseret kalvespidsbryst med sæsonens kål og råsyltede bær (skal lunes)
14. Salat af stegte vilde ris, springløg, citrongræs, ingefær og glaserede chips med chili
15. Grillede timianstegte sæsongrøntsager vendt i persilleolie, fetaost og pinjekerner
16. 2 x oste hertil kompot, oliven og hjemmebagt knækbrød (+kr.10,-)
17. Konfektkage med marcipan og hvid chokolade, herpå saltet karamel
18. Fragilitéroulade med kahluacreme, moccabønner og soltørrede blåbær
19. Cheesecake i små glas med syrlighed og sødme efter vejrguderne

20. sæson ret 1
21. sæson ret 2
22. sæson ret 3
23. sæson ret 4
...Incl variation af baguettes

Sæsonretterne nummer 20-23 tilbydes kun til bestemte årstider se herunder:


  • 17/4-22/4 Påskeinspireret

20. Skidne æg: Økologiske æg og vagtel æg i cremet sennepssauce, variation af karse og baconstøv (skal varmes)

21. Påskens højtidsfad: Hvide og grønne asparges, svenske håndpillede rejer, hjemmerørt dildmayo, hertil små sprøde brød med persilleolie (+kr.10,-)
22. Lammefrikassé: Frikassé af lam, små nye gulerødder, ærter og asparges samt masser af persille (skal varmes)
23. Påskeharens æg: Æg af kransekage og passionsfrugt, kerne af blød nougat, pyntet med mørk Belcolade og brændte mandler

24. Marinerede sild med karrysalat
25. Pankopaneret torsk, hertil sauce tatar

 

  • 31/5-7/7 Sommerinspireret

20. Spinat/kartoffel pandekager med fyld af surimi, springløg og gule gulerødder, hertil røget creme med sprød agurk og purløg

21. Bagt laks med variation af asparges i salat à la nicoise (+kr.10,-)

22. Sommerens salat af ærter, sugarsnaps, afila samt syrligdressing

23. Konfektkage med rabarber herpå jordbær mousse, havensbær og italiensk marengs 


  • 29/7-19/9 Sensommerinspireret (udkommer 15/4)
  • 15/11-19/12 Juleinspireret (udkommer 1/9)

Vi anbefaler, at der vælges minimum 1-2 slags salat til buffeten. 

 


 

 

Priseri/h  -  u/h

Som aftenbuffet eller større frokost buffet, anbefaler vi:

Vælg 12 slags 425,- / 305,-
Vælg 11 slags 405,- / 290,- 

Vælg 10 slags 385,- / 275,- 

 

Som let frokostbuffet anbefaler vi: 

Vælg 9 slags 360,- / 255,-

Vælg 8 slags 335,- / 235,-
Vælg 7 slags 310,- / 215,-   

 

(i/h = i huset)

(u/h = mad ud af huset)

Levering:
Afhentning minimum 10 couverter, levering min. 15 couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Børn u/12 år reduceret prisBetaling:
Faktura medfølger leveringen. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen
 

Vejledning for buffet Kreativ ud af huset:

  • Alle retter er fint pyntet på sølv og porcelænsservice

 

Retter som skal lunes:
  • Ret 4. Torsk, 12. Oksemørbrad, 13. Kalvespidsbryst og Baguettes skal varmes i ovn

 

Vigtig info: Ovn er nødvendigt til denne buffet. På varme dage anbefales køleskab til kage.

 

Husk: brødkurve - ta' bestik

 

Vin som passer til denne buffet ud af huset

Hvidvin, Pearl Valley, Sydafrika,

Rødvin, Tebaldo Rosso, Italien,

Dessertvin, Moscato Amatista, Spanien,

Se efter "vin forslag 1" for priser og tilbud

 

Læs mere om: