Syrenbuffet

SÆSONBUFFET - Gældende fra 31. maj til 7. juli - 2019

Forret buffet

  • Bagt laks med variation af asparges i salat à la nicoise
  • Spinat/kartoffel pandekager med fyld af surimi, springløg og gule gulerødder, hertil røget creme med sprød agurk og purløg
  • Møllekroens bønnesalat med solmodnede tomater, frisk timian og hummus
  • Hjemmebagte baguettes

 

Tilkøb forret: 
  • Teriyakiglaseret svinemørbrad med variation af syltede og bagte løg + kr.20,-

 

Hovedret buffet
  • Rosastegt kalveculotte med rub af ramsløg, sesam og panko hertil lys rosapebersauce
  • Grillet, glaseret perlehønebryst
  • Nye smørkogte kartofler med salvie
  • Dild kartoffel med squash og radiser i lys balsamico
  • Lun salat med belugalinser, fennikel, broccoliskud og radicchio
  • Sommerens salat af ærter, sugarsnaps, afila samt syrlig dressing
  • Petit blomkål og saltede cashewnødder i basilikumpesto

Tilkøb hovedret: 

  • Lammeculotte stegt med hvidløg og rosmarin, hertil tzaziki efter sæson + kr. 25,-
  • Kalvemørbrad i stedet for kalveculotte + kr.30,-

 

Dessert
  • Konfektkage med rabarber herpå jordbær mousse, havens bær og italiensk marengs
  • Vaniljeparfait med ristede mandler, brændte nødder samt saltet karamel
  • Råsyltede nektariner og søde meloner 

Tilkøb dessert: 

  • Chokoladekage med stænk af espresso, nougat og lys kahlua-belcoladecreme +kr.18,-

 

Læs mere om:

 

Vin som passer til denne buffet ud af huset

Hvidvin, Pearl Valley, Sydafrika,

Rødvin, Tebaldo Rosso, Italien,

Dessertvin, Moscato Amatista, Spanien,

Se efter "vin forslag 1" for priser og tilbud


 

 

 

Priseru/h

Hele buffeten 278,-
Forret og hovedret 248,-

Hovedret og dessert 238,-
Hovedret 198,-   

 

Overstående priser er pr. couvert.
Børn under 12 reduceret pris.
i/h = i huset u/h = ud af huset

 

Levering:
Levering minimum 15 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen.

 

Vejledning for Syrenbuffet ud af huset:

  • Alle retter er fint pyntet på sølv og porcelæns service
  • Baguettes varmes i ovn
  • Saucen varmes i egen gryde
  • Salat med belugalinser varmes i ovn
  • Stegene og nye kartofler leveres i termokasse.
  • Stegene skæres ud på eget skærebræt (Vi anbefaler at skære stegene ud inde på buffeten, da det virker mere indbydende og holder sig bedre varmt)
  • Vaniljeparfait lægges på frost ved levering. Tages ud 15 minutter før og anrettes på eget fad(eller fade fra forret). Pynt med flødeskum/bær som medfølger.