Kornblomstbuffet

SÆSONBUFFET - Gældende fra 29. juli til 19. september - 2019
Sælges alle ugens 7 dage



Forret buffet

  • Rimmet hellefisk stænket med blomsterhonning samt italiensk olivenolie og bøgeflisrøget laks, hertil skarp peberrodscreme med grovkornet sennep og søde ribs
  • Kyllingebryst fra Rokkedal i peanutbutter og soya med mango, sprød grønt samt basilikum frit
  • Hjemmebagte baguettes

 

Tilkøb forret:

  • Kold krydret tomatgazpacho med syrnet flødecreme og knust bruchetta + kr.20,- 

Hovedret buffet
  • Okseculotte fra Kildegaardens Limousinekvæg, hertil sauce Robert
  • Braiserede svinekæber i timian og æblecider
  • Pommes duchessekage med rustikkartoffel, spinat og krydderurter
  • Blomkål i pankogratineret risotto tilsmagt med persille, citron og parmesan
  • Løvstikkegrillede bønner, havsaltet majsflager og sorte quinoa
  • Hjertesalat med dildsyltet agurk, saltede mandler samt havens sensommer bær

Tilkøb hovedret: 

  • Lam stegt med hvidløg og rosmarin, hertil tzatziki efter sæson + kr. 25,-

 

Dessert
  • Chokoladekage af belgisk callebaut, herpå creme anglaise med flødechokolade og hvid chokolademousse med lime
  • Stikkelsbærgrød med et tvist af citronverbena samt havremandel crunch, hertil parfait med Tahiti vanilje

 

Læs mere om:

 

Vin som passer til denne buffet ud af huset

Hvidvin, Pearl Valley, Sydafrika,

Rødvin, Tebaldo Rosso, Italien,

Dessertvin, Moscato Amatista, Spanien,

Se efter "vin forslag 1" for priser og tilbud

 

 

Priseru/h

Hele Buffeten 288,-

Forret og hovedret 248,-

Hovedret og dessert 248,-
Hovedret 208,-

 

Overstående priser er pr. couvert.

Sælges alle ugens 7 dage
Børn under 12 reduceret pris.
u/h = ud af huset

 

Levering:
Afhentning minimum 10 couverter, levering min. 15 couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen
I huset:

I huset:
Buffeten kan også bruges i vores "fest til fast pris" arrangement på Møllekroen

 

 

Vejledning for kornblomstbuffet ud af huset:

  • Alle retter er fint pyntet på sølv og porcelæns service
FORRET:
  • Baguettes varmes i ovn
HOVEDRET:
  • Saucen varmes i egen gryde.. 
  • Risotto med blomkål varmes i ovn
  • Kartoffel og stegene leveres i termokasse.
  • Stegene skæres ud på eget skærebræt (Vi anbefaler at skære stegene ud inde på buffeten, da det virker mere indbydende og holder sig bedre varmt)
DESSERT:
  • Isen(parfait) lægges på frost ved levering. Tages ud 15 minutter før og anrettes på eget fad(eller fade fra forret). Pynt med flødeskum/chokolade som medfølger. 

 

Vigtig info: Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.

Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik