Krokus Buffet


SÆSONBUFFET - Gældende fra 18. januar til 4. april - 2019

Forret buffet

  • Varmrøget laks med glaskål i vinaigrette
  • Pocheret rødspætte med kapers, citron, mandler samt dild beurre blanc
  • Okseinderlår hertil puylinser vendt i soya og citron
  • Hjemmebagte baguettes

 

Tilkøb til forret:

  • Kæmperejer i tomatiseret XO sauce + kr. 20,-

 

Hovedret buffet
  • Glaseret, rosastegt kalveculotte hertil kalvesky tilsmagt med estragon
  • Svinemørbrad med porrer, æbler og bacon
  • Kartoffellasagne med squash og variation af gulerødder 
  • Pommes Rissolées med nødder og bredbladet persille
  • Spidskålstzatziki med blå birkes
  • Småbladet salat med grillede rødbeder og laurbærsyltede rødløg
  • Smørbagte selleri med råsyltede ribs

Tilkøb til hovedret:
  • Peberstegt ungehanebryst +kr. 15,-
  • Oksemørbrad stegt med estragon og tomatiseret whiskysauce i stedet for Glaseret, rosastegt kalvekulotte og kalvesky tilsmagt med estragon +kr. 30,-

 

Dessert
  • Mørk bund herpå chokoladeganache og solbærmousse med hvid chokolade, hertil æble-/brombærkompot
  • Små sprøde havrekager med let syrlig limecreme 

 

Tilkøb Dessert:

  • Lumumba isbombe med mangosorbet + kr. 20,-
  • 2 lækre oste med hjemmesylt hertil hjemmebagt knækbrød og baguettes + kr. 38,-

 

Vin som passer til denne buffet ud af huset

Hvidvin, Pearl Valley, Sydafrika,

Rødvin, Tebaldo Rosso, Italien,

Dessertvin, Moscato Amatista, Spanien,

Se efter "vin forslag 1" for priser og tilbud

Priseri/h   u/h

Hele buffeten    258,-
Forret og hovedret   230,-
Hovedret og dessert 218,-
Hovedret  190,-

Overstående priser er pr. couvert.
Børn under 12år reduceret pris.
i/h = i huset u/h = ud af huset

 

Levering:
Levering minimum 15 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen

 

Vejledning for krokusbuffet ud af huset:

Alle retter er fint pyntet på sølv og porcelænsservice lige klar til servering
 
Forberedelse til forret:
Pocheret rødspætte varmes i ovn 175 grader 15-20 minutter (kommer i ildfast fad)
Baguettes varmes i ovn 175 grader 8-10 minutter
 
Forberedelse til hovedret:
Saucen varmes i egen gryde
Pommes rissolées varmes i ovn 175 grader 20-25 minutter (kommer i ildfast fad)
Selleri varmes i ovn 175 grader 10-15 minutter (kommer i ildfast fad)
Stegene og kartoffellasagne leveres i termokasse. Stegene skæres ud på eget skærebræt (Vi anbefaler at skære stegene ud inde på buffeten, da det virker mere indbydende og holder sig bedre varmt)
 
Forberedelse til dessert:
Hvis der er tilkøbt is, skal der være plads i en fryser. Isen tages ud af fryser ca 15 min før servering

Læs mere om: