Hovedretter

i/h      u/h  

 

Amerikansk oksespidsbrystBraiseret i Ale no 16.*205,-   ------
..Vælg imellem den klassiske eller det mere moderne garniture 

 

Kalvesteg “stegt som vildt”Hertil surt, sødt, waldorfsalat, brune/hvide kartofler, *205,-   165,-
1/2 æble med gelé, råsyltede bær og vildtflødesauce 
(Serveres som beskrevet og ikke med grøntsager)  (fra d.15/6-1/9 kan kalvestegen også serveres med nye danske kartofler, grøntsager samt kalveskysauce)

Tilkøb:

Fuglerede fyldt med waldorfsalat15,-     ------

Sæson menu 1 hovedret

*205,-   165,- Se menuen her

 

Marineret, rosastegt kalveculotteHertil pommes rissolees med estragonolie og kalveskysauce*215,-   ------

  

(i/h = i huset)

 (u/h = mad ud af huset)

i/h      u/h 

Rosastegt oksemørbrad

Hertil lille cocotte  med okseconfit og mos i kraftig glace. 255,-   ------

 

 

Variation af kalv

Vores berømte variation af kalv. 265,-   ------

Hertil kartoffelduchesse med pankorasp og kalveskysauce

 

Sæson menu 2 hovedret

255,-   215,- Se menuen her

(i/h = i huset)
(u/h = mad ud af huset)

Ved alle hovedretter servers sæsonens grøntsager, hvor vores kreativitet bliver sat i centrum.

 

Minimum 8 couverter ved kalvesteg”steg som vildt” og sæson menu 1 og 2 hovedret. Minimum 15 couverter ved resten af hovedretterne.
Børn under 12 år reduceret pris.
Levering minimum 15 voksne couverter. Afhentning minimum 8 voksne couverter.

Læs mere om: