Menuer


SæsonmenuGældende fra den 29. juli – 8. oktober 2020

 

  • Jumborejer og grønlandske rejer i sprød blomkål, springløg og mandler. Kylling a la Cæsar, herpå tomatiserede croutons. Hjemmebagte baguettes

 

  • Rosastegt kalvemørbrad, kartofler i morneysauce med Emmentaler og bønner, grillede gulerødder vendt i persillegranola og peberkorn. Pakchoi med sesamolie og skalotteløg. Hjertesalat, økologisk spinat med sukkerærter, majs og urtebaseret mormordressing. Hertil kalvesky tilsmagt med balsamico og estragon

 

  • Flødechokolademousse, heri en kerne af passionscreme på marcelkage. Møllekroens eskimois: vaniljeis med solbærcoulis og chokoladeflager

 

Pris pr. couvert ud af husetkr. 328,-

 

Vin som passer til denne menu ud af huset

Hvidvin, Hayes Ranch Chardonnay, Wente Vineyards

Rødvin, Fiorino Sangiovese, Chile,

Dessertvin, Warre's, Otima 10 year Tawny, Portugal,

Se efter "vin forslag 2" for priser og tilbud

 

Vejledning Sæsonmenu ud af huset:

Alle retter er fint pyntet på sølv og porcelæns service

FORRET:

  • Baguettes varmes i forvarmet ovn ved 175 grader 8-10 minutter.

HOVEDRET:

  • Steg, kartofler og grøntsager er varmt i termokasse
  • Saucen varmes i gryde ved svag varme.
  • Stegen skæres ud på eget skærebræt

DESSERT:

  • Isen lægges på frost ved modtagelsen. Tages ud 15 minutter før og anrettes på eget fad
  • Kagen er anrettes på fad

 

 

 

 

Årsmenu

Gældende fra 10. januar - 19. december 2020

 

Forret 1:

  • Grillet laks med urtebaseret smør, grønlandske rejer hertil cremet dressing med rogn. Serveres med hjemmebagte baguettes

Eller

Forret 2:

  • Hjemmelavet tarteletter med høns i asparges

 

Hovedret 1:

  • Kalvesteg stegt som vildt hertil surt, sødt, waldorfsalat, brunede/hvide kartofler, 1/2 æble med gelé, råsyltede bær og vildtflødesauce

Eller

Hovedret 2:

  • Braiseret kalvesteg, grøntsager som varierer efter de 4 årstider, gule faste kartofler fra lokal avler, hjemmesyltede asier og kalveskysauce

 

Dessert 1:

  • Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund, hertil sæsonens frugt

eller

Dessert 2:

  • Mandelkage med hvid chokolademousse og passions crémeaux, hertil salsa af moscovado grillet søde ananas med sæsonens frugter

eller

Dessert 3:

  • Triple belgisk chokoladeparfait med knas og blød chokoladeganache, hertil sæsonens frugt

  

Pris pr. couvert ud af huset kr. 248,-

 

Vin som passer til denne menu ud af huset

Hvidvin, Pearl Valley, Sydafrika,

Rødvin, Tebaldo Rosso, Italien,

Dessertvin, Moscato Amatista, Spanien,

Se efter "vin forslag 1" for priser og tilbud

 

Vejledning Årsmenu ud af huset:

Alle retter er fint pyntet på sølv og porcelæns service

FORRET 1:

  • Baguettes varmes i forvarmet ovn ved 175 grader 8-10 minutter.

FORRET 2:

  • Høns i asparges varmes i egen gryde, tarteletskaller varmes iovn.

HOVEDRET 1:

  • Steg og kartofler er varmt i termokasse
  • Saucen varmes i gryde ved svag varme.
  • Stegen skæres ud på eget skærebræt

HOVEDRET 2:

  • Steg, kartofler og grøntsager er varmt i termokasse
  • Saucen varmes i gryde ved svag varme.
  • Stegen skæres ud på eget skærebræt

DESSERT 1:

  • Isen lægges på frost ved modtagelsen. Tages ud 15 minutter førog anrettes på eget fad

DESSERT 2:

  • Er klar til servering som den kommer

Dessert 3:

  • Isen lægges på frost ved modtagelsen. Tages ud 15 minutter før og anrettes på eget fad

  

Levering:
Afhentning minimum 8 couverter, levering min. 15 couverter,Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen.

  

Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.

 

Læs mere om: