Menuer


Sæsonmenu

Gældende fra den 10. januar – 16. april 2020

 

  • Laks i cocotte med savojkål og selleri, bagt i lag med mornay, garneret med brødkrumme og smør. Hertil hjemmebagte baguettes.

     

  • Oksemørbrad glaseret i enebær, brændt løg og hasselnød. Bagtkartoffelmos med spidskål og et låg af butterdej. Flan er hokaido, grillede gulerødder vendt i persilleolie, vintersalat med jordskokker, granatæbler og pebervinaigrette. Hertil portvinssauce

      

  • Flødechokolade-cremeaux på crispy bund af ristet mandler og feuilletine, hertil vaniljeparfait med rosiner mættet i rom samt moscovadobagt ananas.

 Pris pr. couvert ud af huset kr. 328,-

 

Vejledning forsæsonmenu 10. januar – 16.april ud af huset:

Alle retter er fint pyntet på sølv og porcelæns service

FORRET:

  • Laks i cocotte varmes i forvarmet ovn ved 175 grader 8-10minutter.
  • Baguettes varmes i forvarmet ovn ved 175 grader 8-10 minutter.

HOVEDRET:

  • Oksemørbrad og grøntager er varmt i termokasse
  • Kartoffelmos varmes i forvarmet ovn ved 175 grader 12-15minutter
  • Saucen varmes i gryde ved svag varme.
  • Stegen skæres ud på eget skærebræt

DESSERT:

  • Isen(parfait) lægges på frost ved modtagelsen. Tages ud 10minutter før servering

 

Sæsonmenu

Gældende fra den 17. april – 28. maj 2020

 

  • Jumborejer og grønlandske rejer i sprød blomkål, forårsløg og mandler. Kylling a la Cæsar, herpå tomatiserede croutons. Hjemmebagte baguettes

 

  • Rosastegt kalvemørbrad, kartofler i morneysauce med Emmentaler og grønne asparges, grillede gulerødder vendt i persillegranola og peberkorn. Pakchoi med sesamolie og skalotteløg. Hjertesalat, økologisk spinat med sukkerærter og urtebaseret mormordressing. Hertil kalvesky tilsmagt med balsamico og estragon

 

  • Flødechokolademousse, heri en kerne af passionscreme på marcelkage. Møllekroens eskimois: vaniljeis med solbærcoulis og chokoladeflager

 

Pris pr. couvert ud af huset kr. 328,- 

Vejledning forsæsonmenu 17. april – 28. maj ud af huset:

Alle retter er fint pyntet på sølv og porcelæns service

FORRET:

  • Baguettes varmes i forvarmet ovn ved 175 grader 8-10 minutter.

HOVEDRET:

  • Kalvemørbrad og grøntager er varmt i termokasse
  • Kartofler varmes i forvarmet ovn ved 175 grader 12-15
  • Saucen varmes i gryde ved svag varme.
  • Stegen skæres ud på eget skærebræt

DESSERT:

  • Isen lægges på frost ved modtagelsen. Tages ud 10 minutter førog anrettes på eget fad

 

Sæsonmenu

Gældende fra den 17. april – 28. maj 2020


  • Pocheret multe, grønlandske rejer og variation af asparges dryppet med brøndkarseolie hertil mousseline cremé samt hjemmebagte baguettes

 

  • Iberico (spansk Sortfodsgris) braiseret i æblemost hertil flødesauce i egen sky monteret med Noilly Prat og økotimian, nye smørvendte salviekartofler, sauté af spæde gulerødder, persillerod og forårsløg, salat af sommerspidskål med grillede squash og artiskokker. Syltede og saltede salatløg og grønne jordbær

 

  • Fragilité med marcipan og mandler i lag med rabarbermousseog lime curd. Hvid chokoladeparfait marmoreret med sirup af rålakrids samt havre cookie crumble. Kompot af havens bær og rabarber bagt med bourbonvanilje


Pris pr. couvert ud af huset kr. 328,-


Levering:
Afhentning minimum 8 couverter, levering min. 15 couverter,
Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen
 Kan også bruges i “fest til fast pris” +kr. 100,- pr. couvert

 

Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved l ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.

 

 

Vin som passer til denne menu ud af huset

Hvidvin, Hayes Ranch Chardonnay, Wente Vineyards

Rødvin, Fiorino Sangiovese, Chile,

Dessertvin, Warre's, Otima 10 year Tawny, Portugal,

Se efter "vin forslag 2" for priser og tilbud

 

 

 

 

Årsmenu

Gældende fra 10. januar - 19. december 2020

 

Forret 1:

  • Grillet laks med urtebaseret smør, grønlandske rejer hertil cremet dressing med rogn. Serveres med hjemmebagte baguettes

Eller

Forret 2:

  • Hjemmelavet tarteletter med høns i asparges

 

Hovedret 1:

  • Kalvesteg stegt som vildt hertil surt, sødt, waldorfsalat, brunede/hvide kartofler, 1/2 æble med gelé, råsyltede bær og vildtflødesauce

Eller

Hovedret 2:

  • Braiseret kalvesteg, grøntsager som varierer efter de 4 årstider, gule faste kartofler fra lokal avler, hjemmesyltede asier og kalveskysauce

 

Dessert 1:

  • Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund, hertil sæsonens frugt

eller

Dessert 2:

  • Mandelkage med hvid chokolademousse og passions crémeaux, hertil salsa af moscovado grillet søde ananas med sæsonens frugter

  

Pris pr. couvert ud af huset kr. 248,- 
Levering:
Afhentning minimum 8 couverter, levering min. 15 couverter,
Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen.

 

Kan også bruges i “fest til fast pris” +kr. 25,- pr. couvert

 

Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.

Vejledning forårsmenu ud af huset:

Alle retter er fint pyntet på sølv og porcelæns service

FORRET 1:

  • Baguettes varmes i forvarmet ovn ved 175 grader 8-10 minutter.

FORRET 2:

  • Høns i asparges varmes i egen gryde, tarteletskaller varmes iovn.

HOVEDRET 1:

  • Steg og kartofler er varmt i termokasse
  • Saucen varmes i gryde ved svag varme.
  • Stegen skæres ud på eget skærebræt

HOVEDRET 2:

  • Steg, kartofler og grøntsager er varmt i termokasse
  • Saucen varmes i gryde ved svag varme.
  • Stegen skæres ud på eget skærebræt

DESSERT 1:

  • Isen lægges på frost ved modtagelsen. Tages ud 15 minutter førog anrettes på eget fad

DESSERT 2:

  • Er klar til servering som den kommer

 

Vin som passer til denne menu ud af huset

Hvidvin, Pearl Valley, Sydafrika,

Rødvin, Tebaldo Rosso, Italien,

Dessertvin, Moscato Amatista, Spanien,

Se efter "vin forslag 1" for priser og tilbud

 

Læs mere om: