Påskebuffet

SÆSONBUFFET - Gældende fra 6. april til 9. april, 2023


 

Buffet

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Rugmelspanerede stegte sild med æble/rødløgskompot og balsamicosirup
  • Halve æg pyntet med rogn, mayo og grønlandske rejer
  • Pankopaneret fiskefilet hertil grov pickles remoulade
  • Salat Nicoise med koldrøget færøsk laks, asparges og dild vinaigrette
  • Bagerens tarteletter med høns i asparges
  • Tarte Tatin med lammeragout, nye gulerødder og persille
  • Kildegaardens oksemedaljon med bløde løg og forårsgrønt, hertil syltede asier
  • 2 lækre oste med oliven, chutney og knækbrød
  • Rugbrød, hjemmebagt baguette og smør
 

Tilkøb:

  • Skidne æg i sennepssauce samt karsetopping +kr. 18,- 
  • Leverpostej med bacon, champignons og rødbeder +kr. 15 
  • Påskeæg efter vor konditors fantasi +kr. 22,-

 

General info om denne buffet:

 

Gode vine til denne buffet

hvidvin: Pearl Valley Pris v/1fl. kr. 70,-
Rødvin: Sensas, Cabernet Sauvignon/Syrah Pris v/1fl. kr. 85,-

Rabat v/6 flasker se priser her..

 

Priseru/h

Hele frokosten 298,-

 

Overstående priser er pr. couvert.
Børn under 12 reduceret pris.
i/h = i huset u/h = ud af huset

 

Levering:
Levering minimum 8 voksne couverter. 
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen

 

Se andre gode tilbud: