SÆSONBUFFET - Gældende fra 25. marts til 1. april, 2024
Buffet
- Hvid marineret gourmetsild med hjemmelavet karrysalat
- Æg med karsemayo, grønlandske rejer og lakserogn
- Bagt teriyaki laks med salat Nicoise, tilsmagt med dijon vinaigrette
- Pankopaneret kuller med grønsagsfritter og sauce tatar
- Bagerens tarteletter med unghane, asparges og persille
- Oksemedaljon af Limousine kvæg fra Kildegården med bløde løg og hjemmesyltede asier
- Frikadeller med et twist, hertil forårsslaw med spidskål, agurk, ærter og mynte
- Bagerens rugbrød, baguettes og smør
Tilkøb:
- Køkkenchefens lammefrikasse med nye gulerødder, asparges, ærter og små kartofler + kr.28,-
- 2 lækre oste med kumquats syltede nødder, chutney, oliven, kiks og hjemmebagt knækbrød + kr.38,-
- Petit luksus makronsnitte med hindbær dekoreret med flødechokoladeganache og dragée påskeæg + kr.22,-
Priserud af huset
Hele frokosten 278,-
Priser er pr. couvert. - Børn under 12år reduceret pris
Bestilling af påskebuffeten kan gøres ved at udfylde skemaet nederst på denne side, eller via vores webshop på dette link:
https://bestil.moellekroen.dk/collections/paskebuffet
Gode vine til denne buffet
Hvidvin: Hillgrove Creek Chardonnay, Pris v/1fl. kr. 90,- / tilbud 6fl. kr. 450,-
Rødvin: Les Bechets, Pris v/1fl. kr. 85,- / tilbud 6fl. kr. 425,-
Generelt info om denne buffet:
Levering: Levering minimum 8 voksne couverter. Betaling: Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen
Se andre gode tilbud: