Påskebuffet

SÆSONBUFFET - Gældende fra 8. april til 13. april - 2020


Buffet

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Pankopaneret torsk med pickles ravigotte
  • Dild gravad laks med rævesauce
  • Skidne æg i sennepssauce af økoæg fra lokal avler
  • Små hjemmelavede postejer og portvinssky samt slagterens saltkød
  • Krydret lammefrikadelle med tzatziki
  • Solmodne tomater med mozzarella og persilleolie
  • Minitærter med løg og variation af ost
  • Mørbradbøf i egen sky med bløde løg og svampe, hertil hjemmesyltede asier
  • Harens påskekage af karamelmousse og rabarberkompot på genoise af rugbrød og mandler
  • Hjemmebagte baguettes, rugbrød og smør

 

Tilkøb:

  • Bagerens tartelet (1stk) med pocheret laks og grønne asparges i dild beurre blanc toppet med grønlandske rejer + kr.28,-
  • 2 lækre oste med hjemmesylt og hjemmebagt knækbrød + kr.38,-

 

Ændring:

  • Gravad laks kan ændres til tartelet med laks + kr.10,-

 

Retter som skal lunes i egen ovn:

  • Pankopaneret torsk
  • Skidne æg i sennepssauce
  • Krydret lammefrikadelle
  • Minitærter
  • Mørbradbøf
  • Baguettes
  • Hvis der er tilkøbt tartelet

 

Priseri/h  -  u/h

Hele frokosten -     /   258,-

 

Overstående priser er pr. couvert.
Børn under 12 reduceret pris.
i/h = i huset u/h = ud af huset

 

Levering:
Afhentning minimum 8 voksne couverter , Levering minimum 15 voksne couverter.
Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. 
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen

 

Læs mere om: