Buffet
- Marinerede sild med karrysalat
- Rugmelspanerede stegte sild med æble/rødløgskompot og balsamicosirup
- Halve æg pyntet med rogn, mayo og grønlandske rejer
- Pankopaneret fiskefilet hertil grov pickles remoulade
- Salat Nicoise med koldrøget færøsk laks, asparges og dild vinaigrette
- Bagerens tarteletter med høns i asparges
- Tarte Tatin med lammeragout, nye gulerødder og persille
- Kildegaardens oksemedaljon med bløde løg og forårsgrønt, hertil syltede asier
- 2 lækre oste med oliven, chutney og knækbrød
- Rugbrød, hjemmebagt baguette og smør
Tilkøb:
- Skidne æg i sennepssauce samt karsetopping +kr. 18,-
- Leverpostej med bacon, champignons og rødbeder +kr. 15
- Påskeæg efter vor konditors fantasi +kr. 22,-
General info om denne buffet:
Gode vine til denne buffet
hvidvin: Pearl Valley Pris v/1fl. kr. 70,-
Rødvin: Sensas, Cabernet Sauvignon/Syrah Pris v/1fl. kr. 85,-
Rabat v/6 flasker se priser her..
Priseru/h
Hele frokosten 298,-
Overstående priser er pr. couvert.
Børn under 12 reduceret pris.
i/h = i huset u/h = ud af huset
Levering:
Levering minimum 8 voksne couverter. Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen
Se andre gode tilbud: