Nytårs Menu 2019

 

Bestil her 

 

Menuen

 

  • Ristet torsk med nøddegranola og sauce beurre blanc med pigment af persille, hertil spiselig ske med hokaidogræskar, jordskokker, bacon og timian. Hjemmebagt baguette

 

  • Oksemørbrad Wellington med kalvesouffléfars, pommes duchesse med løvstikke, rød spidskål og rosmarin, bagt rodfrugt med variation af syltede løg, hjertesalat med lufttørret svinekæbe, reduceret okseskysauce tilsmagt med brombær-gastrik

 

  • Hvid chokolademousse med lavendel i mille feuille på biscuit emanuel hertil orangepyramide på sprød bund af hasselnød praline samt sirup af blodappelsin

 

Pris v/minimum 4 couverter

 

Afhentningu/h  

Pris pr. couvert  398,-


  • Menuen kan afhentes den 31.12 imellem kl. 10.00-13.00
  • Der vil medfølge en vejledning på anretning, samt opvarmning
  • Betaling via bankoverførsel senest d. 23. dec (nærmere detaljer vil fremgå af bekræftelsen)

 

Læs om

  • Allergener for denne menu ..kommer snart

Vejledning til menuen 

 Download her.. udkommer senere her på hjemmesiden. den vil også medfølge maden.

 Sidste års nytårs hovedret

 Billeder af dette års menu kommer snart..