Nytårs Menu 2019  

Se bestillingsformular nederst på siden. 


Menuen

 

  • Ristet torsk med nøddegranola og sauce beurre blanc med pigment af persille, hertil spiselig ske med hokaidogræskar, jordskokker, bacon og timian. Italiensk surdejsbolle fra eget bageri.

 

Hovedret - Oksemørbrad Wellington
  • Oksemørbrad Wellington med kalvesouffléfars, pommes duchesse med løvstikke, rød spidskål og rosmarin, bagt rodfrugt med variation af syltede løg, hjertesalat med lufttørret svinekæbe, reduceret okseskysauce tilsmagt med brombær-gastrik

 

  • Hvid chokolademousse med lavendel i mille feuille på biscuit emanuel hertil orangepyramide på sprød bund af hasselnød praline samt sirup af blodappelsin

 

Minimum 4 couverter

 

Afhentningu/h  

Pris pr. couvert  398,-


..Vi kan desværre ikke tilbyde at lave specielkost til vores nytårs menu


  • Menuen kan afhentes den 31.12 imellem kl. 10.00-13.00
  • Der vil medfølge en vejledning på anretning, samt opvarmning
  • Betaling via bankoverførsel senest d. 23. dec (nærmere detaljer vil fremgå af bekræftelsen)

 

Læs om

  • Allergener for denne menu ..kommer snart

 

Dessert - Chokolademousse

Vejledning til menuen 

 Download her.. udkommer senere her på hjemmesiden. den vil også medfølge maden.

 Forret - Ristet torsk