Nytårs Menu 2020 

4 retters menuStarters

 

Starters: 

Krustade med skaldyrssalat og kørvel

Prosciutto Crudo 12 mdr. med svampepesto på ristet brød

Profiteroles med comte og trøffel

 

Forret:

Jordskokkesuppe til smagt med Fleur de sel, Chardonnay,

anrettet med bagt torsk herpå sprød topping af croutons og sort quinoa, syltede glaskål samt persilleolie.

Couvertbrød bagt på havre og durum

 

Hovedret:

Oksemørbrad,

courgettetærte med kartoffel, spinat og Hø-ost,

sauté af lotusrod, rødløg, sukkerærter og svampe vendt i lynghonning,

okseglace med brombærgastrik

 

Dessert:

Mousse af yuzu og flødechokolade, hindbærkompot og daquisebund.

Sprød skal med toffee og hasselnød fra Piemonte 

 

Minimum 4 couverter

Afhentning 

Pris pr. couvert kr. 425,-


..Vi kan desværre ikke tilbyde at lave specielkost til vores nytårs menu


  • Menuen kan afhentes den 31.12 imellem kl. 10.00-13.00
  • Der vil medfølge en vejledning på anretning, samt opvarmning

 

Vejledning til menuen 

 Download pdf her(udkommer senere)  ..  den vil også medfølge maden.

 

Læs om

 

Nytårs menu 2020 - forret

 

 Hovedret - Nytårs menu 2020



Nytårs menu 2020 - dessert