Mortens Aften Menu

Læs mere om: Buffeter og menuer

Mortens And ud af huset

Tilbydes dagene 6/11 - 15/11  

 

Menuen (min. 2 couverter)

  • Varmrøget laks med fennikel crudite og grønlandske rejer, hertil wasabi creme fraiche og hjemmebagte baguettes kr. 68,- 
 
  • Aspargessuppe med kødboller og aspargesfyld, hertil hjemmebagte baguettes kr. 48,-

  • Gammeldavs andesteg, hertil rødkål, ½ æbler med gele, brunede og hvide kartofler, agurksalat og andeskysauce kr. 168,- 
     
  • Toscatærte bagt med brombær og 70% chokolade, herpå glaseret paradisæblegele kr. 45,-

 

  • Ris a la mande med kirsebærsauce kr. 45,-

Læs mere om:

Menuen kan bestilles på 2 måder. 

Opvarmer / anretter selv:
Maden udleveres i engangsemballage, og man skal selv opvarme og anrette maden.  (minimum 2 couverter)

  • Der skal IKKE leveres noget emballage tilbage.

 

Møllekroen anretter og opvarmer: 

Vi anretter maden på pænt service. Kartofler, rødkål og svesker er i termokasse, man skal selv lune anden og saucen. (minimum 8 couverter)

  • Servicen skal tilbageleveres de efterfølgende dage.

 Levering:

Levering:
Afhentning minimum 2 couverter, levering min. 15 couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  Faktura medfølger leveringen. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen.