Forside > Mad ud af huset > Jubilæumsbuffet

Jubilæumsbuffet

Gældende: 03/09 - 14/11

Min. antal kurverter: 10

Forret

  • Laks bagt med krydder gremolata, hertil porrevinaigrette med dild
  • Kammusling og kæmperejer, brunoise af grønt i muslingesauce
  • Sæsonens hvide fisk med rødbedetatar, friterede kapers, skalotteløg i dildvinaigrette med ekstra jomfruolivenolie
  • Italiensk Coppa med syltede, grønne tomater og grillede artiskokker
  • Hertil Møllekroen signatur brød med spinat og soltørrede tomater

Hovedret

  • Anguskvæg hertil sauce bordelaise
  • Møllekroens benløse fugle med persille og røget marv
  • Panko paneret pommes mille feuille
  • Hasselback sweet potatoes med squash og tomatiseret piment salsa
  • Frillice salat med spidskål, rosenkål, majs og dadler
  • Æbletzatziki med langtidsbagt selleri og hasselnødder fra Piemonte
  • Linsesalat med cous cous, ristede svampe, bær og bøffelmozzarella
  • Hertil ostebaguettes med rucola og kornblomst

Tikøb hovedret:  Krydderstegt unghanebryst + kr.18,-
Tilkøb hovedret:  Lammeculotte med salsa verde + kr. 24,-

Dessert

  • Petit rådhuspandekager med abrikos, konditorcreme og mørk sirup
  • Citrus cheesecake med brændt italiensk marengs
  • Fragilité roulade med nougattrøffelcreme
  • Vaniljeparfait med brombærcoulis og hvid chokoladefeuilletine
  • Pocheret pærer med henkogte kumquats med appelsin, calvados og lynghonning

Tilkøb dessert:  2 lækre oste med syltede nødder, chutney, oliven, kiks og hjemmebagt knækbrød i stedet for vaniljeparfait +kr. 20,-

Priser

Hele Buffeten425,-
Forret og hovedret360,-
Hovedret og dessert340,-
Hovedret295,-

Overstående priser er pr. couvert.
Børn under 12 reduceret pris.

Vores priser er ekskl. leveringsomkostninger.

Betaling: Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.

Bindende antal og detaljer skal meddeles senest 10 dage før.

Vigtig info: Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. På varme dage anbefales køleskab til salat og dessert.

Hvis man ikke har kølefaciliteter nok til de kolde retter kan det på varme dage anbefales at have køleelementer til at sætte fadene på.

Husk: Skærebræt og skarp kniv – gryde – saucekander – brødkurve – ta‛ bestik

General info om denne buffet

Vejledning og allergener for denne buffet

Tilkøbspakker, specielkost og børneretter

Tilkøb af specielkost og børneretter

Gode vine til denne buffet

Se vores vinudvalg

Leje af duge og stofservietter

Duge og servietter

Leveringspriser og -betingelser

Leveringspriser og -betingelser

Start bestilling her

– Mad ud af huset

Udfyld for at begynde din bestilling. Vi kontakter dig efterfølgende for at aftale nærmere.

    Kontaktinformation

    Adresse

    Levering/afhentning*

    Leveringsadresse

    Festinformation

    Leje af dug*