Forside > Mad ud af huset > 3 retters menu

3 retters menu

Gældende: 01/09 - 06/11

Min. antal kurverter: 6

Forretter

Forret 1: Bagerens tarteletter med høns i asparges
Forret 2: Sæsonens hvide fisk maskeret med beurre blanc herpå ristet palmekål og krydderurtetopping (tillæg for denne ret + kr.8,-)
Forret 3: Bagt laks og chilistegte tigerprawns på Linsesalat, hertil tomatmarmelade samt friterede kapers, ristede mandler og tomatflager (tillæg for denne ret + kr.10,-)

Baguettes med brændenælder og poppet majs serveres til ret 2 og 3

Hovedretter

Hovedret 1: Coq au vin med sherry, variation af gulerødder og svampe
Hovedret 2: Teriyaki marineret kalv hertil Madagaskar pebersauce (tillæg for denne ret + kr.8,-)
Hovedret 3: Anguskvæg hertil sauce bordelaise (tillæg for denne ret + kr.35,-)
Hovedret 4: Braiseret kalvesteg hertil kalveskysauce (tillæg for denne ret + kr.10,-)

Tilbehør til hovedret 1, 2 og 3:
Pankopaneret duchesse med estragon og grovkornet sennep
Knuste jordskokker, grillede gulerødder og langtidsbagt selleri med parmesan og rysteribs
Tarte flambée med pastinakpuré, timian og Elstar æbler

Tilbehør til hovedret 4:
Pommes rissolees herpå rysteribs
Efterårssauté med rosenkål
Timbale af pastinak, timian og Elstar-æbler

Desserter

Dessert 1: Hasselnøddeparfait med espresso, sirup, moccabønner og nøddekrokant hertil friskskåret frugt
Dessert 2: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil friskskåret frugt (tillæg for denne ret + kr.5,-)
Dessert 3: Citrontærte med marcipankrans og lemoncurd (tillæg for denne ret + kr.8,-)

Priser

3 retter298,-
2 retter268,-
Hovedret230,-
Tilkøb af oste med tilbehør68,-

Overstående priser er pr. couvert.
Børn under 12 reduceret pris.

Priserne er ekskl. leveringsomkostninger.

Betaling: Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.

Bindende antal og detaljer skal meddeles senest 10 dage før.

Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet.

Vi anbefaler buffet ved større selskaber.

Vigtig info: Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. På varme dage anbefales køleskab til salat og dessert.

Husk: Skærebræt og skarp kniv – gryde – saucekander – brødkurve – ta’ bestik

Tilkøbspakker, specielkost og børneretter

Tilkøb af specielkost og børneretter

Gode vine til denne menu

Se vores vinudvalg

Leje af duge og stofservietter

Duge og servietter

Start bestilling her

– Mad ud af huset

Udfyld for at begynde din bestilling. Vi kontakter dig efterfølgende for at aftale nærmere.

    Kontaktinformation

    Adresse

    Levering/afhentning*

    Leveringsadresse

    Festinformation

    Leje af dug*