Pga. nye Covid19 restriktioner er Møllekroen midlertidigt lukket. Vi åbner igen når forsamlingsforbuddet bliver hævet til minimum 10 personer, men du kan roligt bestille mad til jeres fest, da du kan annullerer hele din bestilling op til 5 dage før uden det koster dig noget.
Forret
- Torsk i sauce mousseline med sennep, smørsauteret spidskål og porre
- Gourmetskinke med rodfrugtsalsa, røget okseinderlår med rucola og urtebaseret fetacreme
- Surdejsbrød med rug og manitobamel
Tilkøb til forret:
- Ovnbagt laks med porrevinaigrette + kr.25,-
Hovedret
- Rosastegt kalveculotte med møllekroens whiskeysauce tilsmagt med rosmarin
- Kartoffelpie med svampe og jordskokker
- Akaciegrillet kål, savoy og pak choi med et væld af friske urter, samt pinjekerner
- Plukket salat med ovnbagt vintergrønt, ristede pekannødder, blåbær og kryddervinaigrette
- Glaskål og Filippaæbler vendt i syrnet creme toppet med dildgranola
Tilkøb til hovedret:
- Braiseret amerikansk oksespidsbryst glaseret med koriansk barbecueglace +kr.25,-
- Krydderstegt unghanebryst +kr. 18,-
- Oksemørbrad i stedet for kalveculotte +kr.40,-
Dessert
- Bagt æbletærte med karamel og nøddepraline
- Hvid chokoladeis med fransk nougat, vanilje og brombærsirup
LUKSUS TILKØB:
- Laks og oksespidsbryst +kr.38,-
Vin som passer til denne buffet ud af huset
Hvidvin, Pearl Valley, Sydafrika,
Rødvin, Tebaldo Rosso, Italien,
Dessertvin, Moscato Amatista, Spanien,
Se efter "vin forslag 1" for priser og tilbud
Priser u/h
Hele buffeten 288,-
Forret og hovedret 258,-
Hovedret og dessert 248,-
Hovedret 208,-
Overstående priser er pr. couvert.
Børn under 12år reduceret pris.
u/h = ud af huset
Levering:
Levering minimum 8 voksne couverter. Afhentning minimum 8 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen
Læs mere om:
- Vejledning til denne buffet
- Allergener for denne buffet
- Tilkøb Special kost
- Den Kreative gourmetbuffet (min. 8 couverter)
- 3 retters menu (min. 6 couverter)
- Brunch (min. 8 couverter)