Kanapéer

Tilbuddet er gældende fra den 29/7-2/10
 (Tilbuddet sælges dog ikke følgende dage 8/8, 15/8, 22/8, 29/8, 30/8, 5/9, 6/9, 12/9, 13/9, 19/9, 20/9 og 26/9)

Kanapé menu 

Genåbningstilbud kanapepakke 12 stk kr. 225,- 

Kanapé / hapser / fingerfood / tapas / appetizer / hous d`æuvre / snack  ”kært barn har mange navne” vi har valgt at kalde det Kanapé. 

De kan bruges til en hyggelig starter med et køligt glas bobler. Som en erstatning i stedet for forret, til en let frokost, et netværksmøde, en reception, havefest, picnickurv, aftensmåltid, eller den store fest hvor man skal blive mæt.

 

 

 

Kanapé menu

Følgende 4 pakker er lavet som et åbningstilbud, hvor der er mulighed for tilkøb. Alternativt kan du også selv sammensætte en menu ud fra de 18 forslag på modsatte side.

Kanapépakke 1: menu 5 stk. Småsulten / snacks / forret (5 slags, hvor man får 1 af hver pr. person) 

1. Profiteroles med skaldyrssalat, 

3. Bagt laks i syltet selleri, agurkmelon, mango og lime hertil dildmayo

6. Grovpaneret kyllingefilet i kurv af hjertesalat, hjemmerørt mayo tilsmagt parmesan og  æbleeddike, 

7. ”French toast nordiskstyle” med  trøffelremoulade, lufttørrede skinke og høost.  

9. Ristet rug med rygeostcreme, syltet grønt og lakrids

Tilbudspris Kr. 95,- (Normalt kr. 104,-)

 

Kanapépakke 2: menu 9 stk. 

Let frokost / småsulten  (7 slags, hvor man får 9 stk. i alt pr. person) 

1. Profiteroles med skaldyrssalat

3. Bagt laks i syltet selleri, agurkmelon, mango og lime hertil dildmayo

5. Oksemørbrad „roastbeef style“ på surdejbrød 
med syltede svampe, løg og estragon-remoulade

6. Grovpaneret kyllingefilet i kurv af hjertesalat, hjemmerørt mayo tilsmagt parmesan og  æbleeddike

7. ”French toast nordiskstyle” med  trøffelremoulade, lufttørrede skinke og høost

9. Ristet rug med rygeostcreme, syltet grønt og lakrids

11. Petittærte af ristede squash, spinat og øko æg

Tilbudspris Kr. 168,- (Normalt ca. kr. 188,-)

 

Kanapépakke 3: menu 12 stk.  

Eftermiddags- og aftenhygge / let frokost (9 slags, hvor man får 12 stk. i alt pr. person) 

1. Profiteroles med skaldyrssalat

2. Blinis af spelt, stegt makrel, bagt tomat fyldt med mayo, tomat og sprød crouton

3. Bagt laks i syltet selleri, agurkmelon, mango og lime hertil dildmayo

5. Oksemørbrad „roastbeef style“ på surdejbrød med syltede svampe, løg og estragon-remoulade

6. Grovpaneret kyllingefilet i kurv af hjertesalat, hjemmerørt mayo tilsmagt parmesan og  æbleeddike

7.  ”French toast nordiskstyle” med  trøffelremoulade, lufttørrede skinke og høost

9. Ristet rug med rygeostcreme, syltet grønt og lakrids

10. Stegt blomkål „Hot buffalo“ med cashewdressing

12.  Primadonna i skiver på rugflager sammen med oliventapenade, Kalamati oliven og persille

Tilbudspris Kr. 225,- (Normalt ca. kr. 252,-) 

 

Kanapépakke 4:  menu 16 stk.  

Aftensmåltid (12 slags, hvor man får 16 stk. i alt pr. person) 

1. Profiteroles med skaldyrssalat
2. Blinis af spelt, stegt makrel, bagt tomat fyldt med mayo, tomat og sprød crouton
3. Bagt laks i syltet selleri, agurkmelon, mango og lime hertil dildmayo

4. Stegt kæmperejer på et spyd i Panko sammen med chili mayo og karse

5. Oksemørbrad „roastbeef style“ på surdejbrød med syltede svampe, løg og estragon-remoulade

6. Grovpaneret kyllingefilet i kurv af hjertesalat, hjemmerørt mayo tilsmagt parmesan og  æbleeddike

7. ”French toast nordiskstyle” med  trøffelremoulade, lufttørrede skinke og høost

8. Andeconfit i teriyaki med bacon, dadler og appelsin på russisk Blinis

9. Ristet rug med rygeostcreme, syltet grønt og lakrids
10. Stegt blomkål „Hot buffalo“ med cashewdressing

11. Petittærte af ristede squash, spinat og øko æg

12. Primadonna i skiver på rugflager sammen 
med oliventapenade, Kalamati oliven og persille

Tilbudspris Kr. 295,- (Normalt ca. kr. 335,-)

(Der kan ikke laves ændringer  i vores pakkeløsninger, kun tilkøb) 

 

Afhentning min. 10 couverter, levering minimum 15 couverter, prisen er ekskl. leveringsomkostninger.

 

Læs mere om:

Vælg mellem følgende retter: 1.   Profiteroles med skaldyrssalat. Kr. 20,- pr. stk.

2.   Blinis af spelt, stegt makrel, 

bagt tomat fyldt med mayo, tomat og sprød crouton.  Kr. 24,- pr. stk.

 

3.   Bagt laks i syltet selleri, agurkmelon, mango og lime hertil dildmayo.  Kr. 22,- pr. stk.

4.   Stegt kæmperejer på et spyd i Panko sammen med chili mayo og karse.  Kr. 20,- pr. stk.

5.   Oksemørbrad „roastbeef style“ på surdejbrød 
med syltede svampe, løg og estragon-remoulade. Kr. 22,- pr. stk.

6.   Grovpaneret kyllingefilet i kurv af hjertesalat, 
hjemmerørt mayo tilsmagt parmesan og  æbleeddike.  Kr. 20,- pr. stk.

7.   ”French toast nordiskstyle” med  trøffelremoulade, 

lufttørrede skinke og høost.  Kr. 22,- pr. stk.

8.   Andeconfit i teriyaki med bacon, dadler og appelsin på russisk Blinis. Kr. 22,- pr. stk.

 

9.   Ristet rug med rygeostcreme, syltet grønt og lakrids.  Kr. 20,- pr. stk. 

 

10.   Stegt blomkål „Hot buffalo“ med cashewdressing. Kr. 18,- pr. stk.

 

11.   Petittærte af ristede squash, spinat og øko æg.Kr. 20,- pr. stk.

 

12.    Primadonna i skiver på rugflager sammen 
med oliventapenade, Kalamati oliven og persille. Kr. 22,- pr. stk.

 

13.   Friteret torsk „brandade“ 
med aioli af brændt hvidløg og persille (skal varmes). Kr. 22,- pr. stk.

 

14.   Pulled pork i Brioch bolle sammen med syltede græskar, 

sød dijon-dressing og  friteret skalotteløg. Kr. 22,- pr. stk.

 

15.   Rugflage med røget dyrekølle, blåskimmelost, bacon og brombær. Kr. 24,- pr. stk.

 

16.   Brugge oud i filodej med solbær og syrnet fløde.Kr. 20,- pr. stk.

 

17.   Passionskuppel på Feuiltine bund. Kr. 22,- pr. stk.

 

18.   Gourmet chokoladekage med kaffe Kaluha flødecreme. Kr. 20,- pr. stk.

  

Minimums bestilling af hver enkelt kanapé 10 stk.

 

20 -28 stk. Den store fest. Vi laver gerne et tilbud, kokke/tjener assistance er også muligt.