Hovedretter

 

i/h      u/h  

 

Amerikansk oksespidsbrystBraiseret i Ale no 16.*235,-   ------
..Vælg imellem den klassiske eller det mere moderne garniture 

 

Kalvesteg “stegt som vildt”Hertil surt, sødt, waldorfsalat, brune/hvide kartofler, *235,-   168,-
1/2 æble med gelé, råsyltede bær og vildtflødesauce 
(Serveres som beskrevet) 

Tilkøb:

Fuglerede fyldt med waldorfsalat15,-     ------

Braiseret kalvesteg

*235,-   168,- Grøntsager som varierer efter de 4 årstider, gule faste kartofler fra lokal avler, hjemmesyltede asier og kalveskysauce.

 

Sæsonmenu hovedret

285,-   218,- Se menuen her

   

(i/h = i huset)

 (u/h = mad ud af huset)

i/h      u/h 

Variation af kalv

Vores berømte variation af kalv. 285,-   ------

Rosa kalvemørbrad og sprængt glaseret kalvespidsbryst

Hertil kartoffel duchesse med pankorasp og kalveskysauce 

(i/h = i huset)
(u/h = mad ud af huset)

Ved alle hovedretter servers sæsonens grøntsager, hvor vores kreativitet bliver sat i centrum.

 

Specielle betingelser ud af huset:

  • Kun kalvesteg ”steg som vildt”, braiseret kalvesteg og sæsonmenu hovedret, sælges ud af huset
  • Børn under 12 år reduceret pris
  • Levering minimum 15 voksne couverter - Afhentning minimum 8 voksne couverter

Læs mere om: