Hovedretter

 

i/h      u/h  

 

Amerikansk oksespidsbrystBraiseret i Ale no 16.*235,-   ------
..Vælg imellem den klassiske eller det mere moderne garniture 

 

Kalvesteg “stegt som vildt”Hertil surt, sødt, waldorfsalat, brune/hvide kartofler, *235,-   168,-
1/2 æble med gelé, råsyltede bær og vildtflødesauce 
(Serveres som beskrevet og ikke med grøntsager)  (fra d.15/6-1/9 kan kalvestegen også serveres med nye danske kartofler, grøntsager samt kalveskysauce)

Tilkøb:

Fuglerede fyldt med waldorfsalat15,-     ------

Sæson menu 1 hovedret

*235,-   168,- Se menuen her


Sæson menu 2 hovedret

285,-   218,- Se menuen her

   

(i/h = i huset)

 (u/h = mad ud af huset)

i/h      u/h 

Variation af kalv

Vores berømte variation af kalv. 285,-   ------

Rosa kalvemørbrad og sprængt glaseret kalvespidsbryst

Hertil kartoffel duchesse med pankorasp og kalveskysauce

 

Herefordfilet

295,-   ------ Hertil sauce bordelaise og årstidens kartoffel

 

(i/h = i huset)
(u/h = mad ud af huset)

Ved alle hovedretter servers sæsonens grøntsager, hvor vores kreativitet bliver sat i centrum.

 

Børn under 12 år reduceret pris.
Levering minimum 15 voksne couverter. Afhentning minimum 8 voksne couverter.

Læs mere om: