Forretter/hovedretter/desserter/hjemmebag

 

Forretter

ih   /   uh

 

Tarteletter

Fyldt med høns i asparges *80,-   57,-

 

Møllekroens rejecocktail

Med æble/karrydressing  *90,-   -----

 

Grillet laks

Med krydderravigotte, Grønlandske rejerog saltede kapers*95,-   -----

 

Gravad okseinderlår

I lag af radicchio, syltede skalotteløg og urter i hindbærglace *95,-   -----


Sæsonmenu forret

105,-   80,-

 Se menuen her


Pocheret fisk

Sæsonens fangst 110,-   -----og jumborejer i beurre blanc med brunoise af selleri
og glaskål

(i/h = i huset)

 

(u/h = mad ud af huset)

 

  • Alle forretter serveres med hjemmebagt brød
  • Forretter sælges kun ved køb af hovedret
  • Kun tarteletter, grillet laks og sæsonmenu forret, sælges ud af huset

 

Hovedretter 

ih   /   uh

 

Amerikansk oksespidsbrystBraiseret i Ale no 16.*235,-   ------
..Vælg imellem den klassiske eller det mere moderne garniture 

 

Kalvesteg “stegt som vildt”Hertil surt, sødt, waldorfsalat, brune/hvide kartofler, *235,-   168,-
1/2 æble med gelé, råsyltede bær og vildtflødesauce 
(Serveres som beskrevet) 

Tilkøb:

Fuglerede fyldt med waldorfsalat15,-     ------

Braiseret kalvesteg

*235,-   168,- Grøntsager som varierer efter de 4 årstider, gule faste kartofler fra lokal avler, hjemmesyltede asier og kalveskysauce.

 

Sæsonmenu hovedret

285,-   218,- Se menuen her

   

Variation af kalv

Vores berømte variation af kalv.285,-   ------

Rosa kalvemørbrad og sprængt glaseret kalvespidsbryst

Hertil kartoffel duchesse med pankorasp og kalveskysauce 

(i/h = i huset)

 (u/h = mad ud af huset)

 

  • Ved alle hovedretter servers sæsonens grøntsager, hvor vores kreativitet bliver sat i centrum.

 

  • Kun kalvesteg ”steg som vildt”, braiseret kalvesteg og sæsonmenu hovedret, sælges ud af huset

Desserter

ih   /   uh

 

Cappuccinoparfait

*82,-    49,-

med kahlua på kokosflan, hertil sæsonens frugt 

 

Mandelkonfektkage

Med hvid chokolademousse og passions crémeaux, 

hertil salsa af moscovado grillet søde ananas med sæsonens frugter *82,-    49,-

 

 

Møllekroens islagkage

I kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund 
hertil sæsonens friskskåret frugt *87,-    54,-

 

Fragiliteroulade

Med karamelliseret marcipan, abrikossirup og toffeecreme, hertil hvid chokoladeparfait med 70% callebeaut 92,-    59,-

Sæsonmenu dessert

92,-    59,- Se menuen her

 

Lækker osteanretning
Med oste fra danske og udenlandske mejerier  105,-    75,-
med tilbehør, kiks, knækbrød og baguettes

(i/h = i huset)
(u/h = mad ud af huset)

 


Desserter sælges kun ved køb af hovedret

 

Levering minimum 15 voksne couverter - Afhentning minimum 8 voksne couverter

 

 

Hjemmebagt                                                   

ih   /   uh

 

Hjemmebagt kringle 28,-     20,-
Hjemmelavet lagkage30,-     22,-

Hjemmebagte småkager 19,-     16,- 

Hjemmelavet kransekagekonfekt 25,-     22,- 

Hjemmebagte småkager og kransekagekonfekt 32,-     30,- 

 

Læs mere om: