Buffet Kreativ 2020

En nem buffet

Denne buffet er velegnet til en frokostbuffet, som gerne må være lidt anderledes.

Det kan være en damefrokost, barnedåb eller et åbent hus arrangement, da alle retterne er kolde og derfor er meget velegnet til dette. Kan også bruges som let anretning efter et frokostmøde eller efter en tur i teatret. 

 

Vælg mellem følgende retter:

1. Kæmperejer marineret i hvidløg, vendt i purløg og soltørrede tomater, hertil urtebaseret tomatchutney
2. Skaldyrssalat i cremet mayo samt kartofler i dildvinaigrette
3. Laks grillet med kryddersmør, hertil cremet dressing med rogn
4. Pocheret fisk (sæsonens fangst) og jumborejer i beurre blanc med brunoise af selleri og glaskål(skal varmes)
5. Laks røget på bøgeflis, hertil lind rygeost creme og rustik syltet agurk med kørvel
6. Lynstegt tun med sesam og teriyakiglace, hertil skarp wasabimayo
7. Sesamgarneret svinemørbrad med kål og perlebyg vendt i vinaigrette af akaciehonning, lime og blå birkes
8. Variation af slagterens røgede og lufttørrede pølser serveret på rustik træbræt med grillet, marineret grønt og trøffelremoulade
9. Rosastegt sliced oksemørbrad med rucolapesto, pinjekerner og parmesanost
10. Ovnstegt kylling med langtidsbagte tomater, petit peberfrugt og fetacreme, toppet med granola med ristede mandler
11. Lys coq au vin af unghane, timian, hvidvin og panchetta(skal varmes)
12. Oksemørbrad i reduceret bourgogne med karamelliserede skalotteløg og rodfrugter (skal varmes +kr.18,-)
13. Paneret risotto croquette med Vesterhavsost(skal varmes), hertil aioli med persille
14. Tabbouleh med speltkerner,  mynte og citronskal
15. Småbladet salat med ciderbagte perleløg, grape og blåbærsirup. Herpå drys af rugcrumble
16. 2 lækre oste hertil kompot, oliven og hjemmebagt knækbrød (+kr.10,-)
17. Triffli i små glas med sprød havrecrumble og kompot
18. Mandelkage med hvid chokolademousse og passions crémeaux
19. Crunchet vandbakkelse med karamel og luftig creme
20. sæson ret 1
21. sæson ret 2
22. sæson ret 3
23. sæson ret 4

...Hele buffeten er incl variation af baguettes
 

  • Sæsonretterne 20-23 skifter løbene året rundt

Vi anbefaler, at der vælges minimum 1-2 slags salat til buffeten. 

Priseri/h  -  u/h

Som aftenbuffet eller større frokost buffet, anbefaler vi:

Vælg 12 slags 430,- / 310,-
Vælg 11 slags 410,- / 295,- 

Vælg 10 slags 390,- / 280,- 

 

Som let frokostbuffet anbefaler vi: 

Vælg 9 slags 365,- / 265,-

Vælg 8 slags 340,- / 240,-
Vælg 7 slags 315,- / 220,-   

 

Overstående priser er pr. couvert.

Sælges ikke lørdage ud af huset
Børn under 12 reduceret pris.
u/h = ud af huset 

 

Levering:
Afhentning minimum 10 couverter, levering min. 15 couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger leveringen. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen
 

Vejledning for buffet Kreativ ud af huset:

  • Alle retter er fint pyntet på sølv og porcelænsservice

 

Retter som skal lunes:
  • Ret 4. Torsk, 12. Oksemørbrad, 13. Kalvespidsbryst og Baguettes skal varmes i ovn

 

Vigtig info: Ovn er nødvendigt til denne buffet. På varme dage anbefales køleskab til kage.

 

Husk: brødkurve - ta' bestik

 

Vin som passer til denne buffet ud af huset

Hvidvin, Pearl Valley, Sydafrika,

Rødvin, Tebaldo Rosso, Italien,

Dessertvin, Moscato Amatista, Spanien,

Se efter "vin forslag 1" for priser og tilbud

 

Læs mere om: