Buffet 2020

Pga. nye Covid19 restriktioner tilbyder vi nu afhentning af 3 retters menuer til minimum 6 couverter og buffeter til minimum 8 couverter


Gældende fra d. 10. januar til 19. december 2020 

Forret buffet

  • Laks grillet med urtebaseret smør hertil cremet dressing med rogn

  • Pocheret fisk (sæsonens fangst) og jumborejer i beurre blanc med brunoise af selleri og glaskål
  • Gravad okseinderlår i lag af radicchio, syltede skalotteløg og druer i hindbæreddike
  • Hjemmebagte baguettes

 

Tilkøb til forret:

  • Variation af smagsfulde tomater hertil sprøde krydrede bruschetta kr.18,-

Hovedret buffet
  • Peberstegt oksemørbrad med kraftig okseglace
  • Lys coq au vin af unghane, timian, hvidvin og panchetta
  • Ratatouille kartofler med parmesan og basilikum
  • Møllerens tarte tatin med courgette og kartoffel
  • Tabbouleh med speltkerner, persille,  mynte og citronskal
  • Småbladet salat med ciderbagte perleløg, grape og blåbærsirup. Herpå drys af rugcrumble.
  • Tzatziki af æble og gulerodssymfoni med karryolie og frisk kørvel

Tilkøb til hovedret:
  • Sprængt glaseret kalvespidsbryst kr.22,-
  • Lammeculotte stegt med hvidløg og rosmarin kr.22,-
 

Dessert buffet

  • Mandelkage med hvid chokolademousse og passions crémeaux

  • Cappuccinoparfait med kahlua på kokosflan
  • Salsa af moscovadogrillet søde ananas med sæsonens frugt og bær

Tilkøb til dessert:
  • 2 lækre oste med hjemmesylt og hjemmebagt knækbrød kr.38,-
  • Fragiliteroulade med karamelliseret marcipan, abrikossirup og toffeecreme kr.20,-

I huset:
Hele Buffet 2020 kan også bruges i vores “Fest til fast pris uden natmad” og "Fest til fast pris med natmad" på Møllekroen mod et tillæg på kr. 40,- pr. couvert 

 

Priser  u/h

Hele buffeten  325,-
Forret og hovedret  285,-

Hovedret og dessert  275,-
Hovedret  235,-

 

Overstående priser er pr. couvert.
Børn under 12 reduceret pris.
u/h = ud af huset 

 

Levering minimum 15 voksne couverter. Afhentning minimum 8 voksne couverter.
Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger leveringen. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen

  

Vigtig info:

Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. 

På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.

Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik

 

Læs mere om: