Buffet 2020

Gældende fra d. 10. januar til 19. december 2020 

Forret buffet

  • Laks grillet med urtebaseret smør hertil cremet dressing med rogn

  • Pocheret fisk (sæsonens fangst) og jumborejer i beurre blanc med brunoise af selleri og glaskål
  • Gravad okseinderlår i lag af radicchio, syltede skalotteløg og druer i hindbæreddike
  • Hjemmebagte baguettes

 

 

Tilkøb til forret:

  • Variation af smagsfulde tomater hertil sprøde krydrede bruschetta kr.18,-

Hovedret buffet
  • Peberstegt oksemørbrad med kraftig okseglace
  • Lys coq au vin af unghane, timian, hvidvin og panchetta
  • Ratatouille kartofler med parmesan og basilikum
  • Møllerens tarte tatin med courgette og kartoffel
  • Tabbouleh med speltkerner, persille,  mynte og citronskal
  • Småbladet salat med ciderbagte perleløg, grape og blåbærsirup. Herpå drys af rugcrumble.
  • Tzatziki af æble og gulerodssymfoni med karryolie og frisk kørvel

Tilkøb til hovedret:
  • Sprængt glaseret kalvespidsbryst kr.22,-
  • Lammeculotte stegt med hvidløg og rosmarin kr.22,-
 

Dessert buffet

  • Mandelkage med hvid chokolademousse og passions crémeaux

  • Cappuccinoparfait med kahlua på kokusflan
  • Salsa af moscovadogrillet søde ananas med sæsonens frugt og bær

Tilkøb til dessert:
  • 2 lækre oste med hjemmesylt og hjemmebagt knækbrød kr.38,-
  • Fragiliteroulade med karamelliseret marcipan, abrikossirup og toffeecreme kr.20,-

I huset:
Hele Buffet 2020 kan også bruges i vores “Fest til fast pris uden natmad” og "Fest til fast pris med natmad" på Møllekroen mod et tillæg på kr. 40,- pr. couvert 

Læs mere om:


Priser  u/h

Hele buffeten  325,-
Forret og hovedret  285,-

Hovedret og dessert  275,-
Hovedret  235,-

 

Overstående priser er pr. couvert.
Børn under 12 reduceret pris.
u/h = ud af huset 

 

Levering minimum 15 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter.
Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger leveringen. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen


Vejledning for buffet 2020 ud af huset:

..kommer snart


 

Vigtig info:

Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. 

På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.

Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik

  

Vin som passer til denne buffet ud af huset

Hvidvin, Hayes Ranch Chardonnay, Wente Vineyards

Rødvin, Bontadini Sangiovese, Chile,

Dessertvin, Warre's, Otima 10 year Tawny, Spanien,

Se efter "vin forslag 2" for priser og tilbud