Vinter Menu

Gældende fra 3. December - 28. Februar 2019

Vintermenu 1
  • Ovnbagt laks med bacon og peberrod, urtemayo tilsmagt med dijonsennep samt syltede gule rødbeder i hvid balsamico. Hertil hjemmebagte baguettes

 

  • Sprængt glaseret andebryst, smørbagt kartoffelmos med persille, sauté af svampe og jordskokker, gulerodsflan med timian, salat af bulls blood med nødder og granatæbler. Hertil skysauce tilsmagt med appelsin. 
 
  • Bagt æbletærte med marcipanbund, kanel, crumble og bagte æbler. Hertil chantilly creme med bourbonvanilje. 

 

 

Kr. 250,- pr. couvert ud af huset

 

Levering:
Afhentning minimum 8 couverter, levering min. 15 couverter, 
Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen


Kan også bruges i “fest til fast pris” +kr. 15,- pr. couvert

 

Vejledning til denne menu:

 Forberedelse til forret:

  • Baguettes varmes i ovn
  • Laksen kommer portionsanrettet på mindre fade lige klar til servering
 
Forberedelse til hovedret:
  • Saucen varmes i egen gryde
  • Andebryst, kartofler og grøntsager er anrettet på fade og skåle i termokasse
  • Andebrystet skal dog lige skæres i skiver når den tages op af termokassen
  • Salat kommer anrettet i skåle
 
Forberedelse til dessert:
  • Æbletærten kommer portionsanrettet på mindre fade

 

Vin som passer til denne menu ud af huset

Hvidvin, Pearl Valley, Sydafrika,

Rødvin, Tebaldo Rosso, Italien,

Dessertvin/Velkomst, Moscato Amatista, Spanien,

Se priser og andre vine.. 

 

 

Vinter Menu 2
  • Twistet rejecocktail af koldrøgede rejer, syltet glaskål, sprød agurk og dild, samt torskebrandade med krydderravigotte, ristet maltbrød og saltede kapers. Hertil hjemmebagte baguettes. 
 
  • Rosastegt kalvemørbrad, kartoffelmuffins med parmesan, pankopaneret porre, rødbeder bagt med akaciehonning og sort peber, salat af bulls blood med nødder og portvinssyltede blommer. Hertil kraftig kalveglace. 
 
  • Panacotta på sprød bund med appelsiner og hindbær toppet med gremolata af 70 % belcolade chokolade samt brændte mandler i knasende karamel hertil mandarinsirup.

 

Kr. 328,- pr. couvert ud af huset   

Levering:
Afhentning minimum 8 couverter, levering min. 15 couverter, 
Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen

 

Kan også bruges i “fest til fast pris” +kr. 75,- pr. couvert

 

Vejledning til denne menu: 

Forberedelse til forret:

  • Baguettes varmes i ovn
  • Rejecocktailen er portionsanrettet i små skåle
  • Torskebrandade kommer portionsanrettet på mindre fade lige klar til servering
 
Forberedelse til hovedret:
  • Saucen varmes i egen gryde
  • Porre varmes i ovn.
  • Kalvemørbrad, kartofler og rødbeder er anrettet på fade og skåle i termokasse
  • Kalvemørbraden skal dog lige skæres i skiver når den tages op af termokassen
  • Salat kommer anrettet i skåle
 
Forberedelse til dessert:
  • Panacotta kommer portionsanrettet på mindre fade

 

Vin som passer til denne menu ud af huset

Hvidvin, Hayes Ranch Chardonnay, Californien, 

Rødvin, Fiorino Sangiovese, Italien, 

Dessertvin, Warre's, Otima 10 year Tawny, 

Se priser og andre vine.. 

 

Læs mere om: