Sommermenu

Gældende fra 31. Maj til 29. august 2019

Sommermenu 1
  • Bagt laks med citron og øko-timian, hertil variation af asparges i salat à la nicoise samt hjemmebagte baguettes.
 
  • Rosastegt kalveculotte, nye smørkogte kartofler med salvie, cous cous tricolour med grillet grønt og bredbladet persille, spinatflan med skalotteløg, sommerens salat af ærter, sugarsnaps, afila samt syrlig dressing. Hertil kalveskysauce.
 
  • Trifli med havens bær, mascarponecreme tilsmagt med rabarber og classic bourbon vaniljecreme i lag med sprød mandelcrunch. 

 

 

Pris pr. couvert ud af huset kr. 250,-

Levering:
Afhentning minimum 8 couverter, levering min. 15 couverter.
Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen

 

Kan også bruges i “fest til fast pris” +kr. 25,- pr. couvert

 

Vejledning for sommermenu 1 ud af huset:

Forberedelse til forret:

  • Baguettes varmes i ovn
  • Laks, asparges, salat og tilbehør kommer portionsanrettet på mindre fade lige klar til servering
 
Forberedelse til hovedret:
  • Saucen varmes i egen gryde
  • Cous cous kommer i ildfast fad, men skal varmes i egen ovn
  • Kalveculotten, kartofler og spinatflan er anrettet på fade og skåle i termokasse
  • Kalveculotten skal dog lige skæres i skiver når den tages op af termokassen
  • Salat kommer anrettet i skåle
 
Forberedelse til dessert:
  • Trifli kommer portionsanrettet i glasskål

 

 

Vin som passer til denne buffet ud af huset

Hvidvin, Pearl Valley, Sydafrika,

Rødvin, Tebaldo Rosso, Italien,

Dessertvin, Moscato Amatista, Spanien,

Se efter "vin forslag 1" for priser og tilbud

 

Læs mere om:


Sommermenu 2
  • Kammusling, pocheret laks og hvide asparges i dild hollandaise, hertil hjemmebagte baguettes.
 
  • Variation af kalv: rosastegt kalvemørbrad, sprængt kalvespidsbryst med lynghonnig, nye smørkogte kartofler med salvie, timiangrillede gule og hvide gulerødder, radiser og haricots verts. Lun salat med belugalinser, broccoliskud og radicchio. Hertil lys rosapebersauce.
 
  • Havrekage med jordbærmousse af hvid Callebaut tilsmagt med Marsala, på toppen sprød havreflan. Classic miniflødebolle på marcipanbund, oblat af Rubychokolade.

Pris pr. couvert ud af huset kr. 328,-  

Levering:
Afhentning minimum 8 couverter, levering min. 15 couverter.
Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen

 

Kan også bruges i “fest til fast pris” +kr. 95,- pr. couvert

 

Vejledning for Sommermenu 2 ud af huset:Forberedelse til forret:

  • Baguettes varmes i ovn
  • Kammusling, laks, asparges og sauce kommer i ildfast fad, men skal varmes i egen ovn

Forberedelse til hovedret:
  • Saucen varmes i egen gryde
  • Salat med belugalinser kommer i ildfast fad, men skal varmes i egen ovn
  • Kalvemørbrad og spidsbryst, kartofler, gulerødder, radiser, haricots verts er anrettet på fade og skåle i termokasse
  • Kalvemørbrad og spidsbryst skal dog lige skæres i skiver når den tages op af termokassen
  • Salat kommer anrettet i skåle
 
Forberedelse til dessert:
  • Havrekage og flødeboller kommer portionsanrettet på mindre fade.

Vin som passer til denne buffet ud af huset

Hvidvin, Hayes Ranch Chardonnay, Californien, 

Rødvin, Fiorino Sangiovese, Italien, 

Dessertvin, Warre's, Otima 10 year Tawny, 

Se priser og andre vine.. 

 

Læs mere om: