Sæson menuer/buffeter

Sæson Menuer

Sæson menuer, som er sammensat med råvarer, som høre årstiden til.

 

  • Forårsmenu 1/3 - 30/5
  • Sommermenu 31/5 - 29/8
  • Efterårsmenu 30/8 - 28/11
  • Mortens aften ud af huset 8/11 - 10/11 (udkommer 15/10)
  • Vintermenu 29/11 - 27/2 (udkommer 1/10)
  • Nytårsmenu 31/12 (udkommer 1/11)


Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu til ud af huset.Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet.Vi anbefaler buffet ved større selskaber.

Læs mere om:

Sæson Buffeter

 Sæson buffeter, som er sammensat med råvarer, som høre årstiden til.

 

  • Krokusbuffet, 18/1 - 4/4
  • Påskeinspireret buffet, 17/4 - 22/4  se retterne nummer 20-23 under Buffet Kreativ

  • Forårs- & Konfirmationsbuffet, 5/4 - 30/5
  • Grillbuffet med og uden kød 31/5 - 19/9
  • Syrenbuffet 31/5 - 7/7
  • Studenterbuffet 11/6 - 7/7

 Læs mere om: