Pigeonbuffet

SÆSONBUFFET - Gældende fra 20. september til 16. Januar 2020

 


Forret buffet

  • Torsk dampet i citrus og mousserende vin. Ved siden grillet hjertesalat, salturt og baconsne
  • Variation af rejer, store og små i grov brunoise af grønt, serveres med hjemmerørt estragon/dildmayo
  • Fennikelgravad okseinderlår med petit langtidsbagte piments vendt med råsyltede tomater
  • Hjemmebagte baguettes

 

Tilkøb Forret:

Dildbagt laks hertil havtornsirup +kr. 20,-

  

Hovedret buffet
  • Kalveculotte med sprød rub af kryddercroutoner i sennepsglace og timian
  • Svinemørbrad bagt med frisk salvie og black pepper, hertil hindbær-ahorn gastrik (sauce)
  • Grov mos af knuste kartofler, urter og brunet smør
  • Pommes Rissolées med selleri, parmesan og paranødder
  • Bagte rødbeder og rødløg med jomfru i det grønne, vendt med ribssyltede skalotteløg 
  • Grillede gulerødder med panchetta i sesamdressing samt red bull og bionda salat
  • Salsa af røde linser, abrikos,  frisk chili og XO-sauce
 

Tilkøb Hovedret: 

Wasabiglaseret unghanebryst +kr. 15,-
Kalvemørbrad i stedet for kalveculotte +kr. 30,-

 

Dessert buffet
  • Nougat parfait med karamel og knuste P-tærter på feuilletine, toppet med brændte nødder
  • Æblemousse på mazarinkage med karamelliserede mandler, herpå et spejl af glace

 

Tilkøb Dessert: 

Chokoladekage med kahlua-belcoladecreme +kr.18,-
Ris a la mande med kirsebærsauce +kr.20,-


(sælges fra 15/11-19/12)
 

Vin som passer til denne buffet ud af huset

Hvidvin, Pearl Valley, Sydafrika,

Rødvin, Tebaldo Rosso, Italien,

Dessertvin, Moscato Amatista, Spanien,

Se efter "vin forslag 1" for priser og tilbud

 

 

 

 

 

 


Priser  -  u/h

Hele buffeten - / 288,-
Forret og hovedret - / 248,-

Hovedret og dessert - / 248,-
Hovedret - /208,-
(u/h = mad ud af huset)Børn under 12 år reduceret pris.

 

Levering:
Afhentning minimum 10 couverter, levering min. 15 couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  

 

Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen

 

I Huset:
Buffeten kan også bruges i vores "fest til fast pris" arrangement på Møllekroen

 

Vigtig info: Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.
Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik

 

Vejledning for Pigeonbuffet ud af huset:
  • Alle retter er fint pyntet på sølv og porcelæns service
 
FORRET:
  • Baguettes varmes i ovn
 
HOVEDRET:
  • Saucen varmes i egen gryde.. 
  • Pommes Rissolées varmes i ovn
  • Grov mos af knuste kartofler og stegene leveres i termokasse.
  • Stegene skæres ud på eget skærebræt (Vi anbefaler at skære stegene ud inde på buffeten, da det virker mere indbydende og holder sig bedre varmt)
 
DESSERT:
  • Isen(parfait) lægges på frost ved levering. Tages ud 15 minutter før og anrettes på eget fad(eller fade fra forret).

Læs mere om: