Mortens Aften Menu

Mortens And ud af huset

  • Fredag d. 8. nov.
  • Lørdag d. 9. nov. 
  • Søndag d. 10. nov. 

 

Menuen (min. 2 couverter)

  • Variation af rejer, store og små i grov brunoise af grønt, serveres med hjemmerørt estragon/dildmayo, hertil hjemmebagte baguettes kr.65,-
 
  • Aspargessuppe med kødboller og aspargesfyld, hertil hjemmebagte baguettes kr.48,-

  • Gammeldavs andesteg, hertil rødkål, halve æbler med gelé, brunede og hvide kartofler, agurkesalat og andeskysauce kr.165,-
     
  • Æblemousse på mazarinkage med karamelliserede mandler, herpå et spejl af glace kr.42,-

 

  • Ris a la mande med kirsebærsauce kr.42,-

Læs mere om:

Menuen kan bestilles på 2 måder. 

Opvarmer/anretter selv:
Maden udleveres i engangsemballage, og man skal selv opvarme og anrette maden.  (minimum 2 couverter)

  • Der skal IKKE leveres noget emballage tilbage.

 

Møllekroen anretter og opvarmer: 

Vi anretter maden på pænt service. Kartofler, rødkål og svesker er i termokasse, man skal selv lune anden og saucen. (minimum 8 couverter)

  • Servicen skal tilbageleveres de efterfølgende dage.

 Levering:

Levering:
Afhentning minimum 2 couverter, levering min. 15 couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  Faktura medfølger leveringen. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen.