Løvfaldsbuffet

SÆSONBUFFET - Gældende fra 21. september til 17. Januar 2019


Forret buffet

  • Bagt laks garneret med hampefrø og blå birkes hertil syltet agurk i ravigotte
  • Tomatiserede kæmperejer i XO sauce og hjemmesyltede dadeltomater
  • Portvinsstegt unghanebryst med blå druer og drueglace
  • Variation af hjemmebagte baguettes

 

Tilkøb Forret:

Møllerens stegte sild kr. 20,-

  

Hovedret buffet
  • Sesammarineret kalveculotte hertil Madagaskar pebersauce
  • Svinemørbrad med lomme af stegte løg, svesker, Elstar æbler og bacon
  • Smørbagt persillemos herpå grove brødcroutons
  • Nødderissolées med persillerod og pastinak
  • Variation af svampe, peberfrugt i teriyaki og nigellafrø
  • Bulls blood og friséesalat, saltede søde solbær, mørke bær samt pebervinaigrette
  • Perlebyg med gurkemeje, sød chili og grillede jordskokker

 

Tilkøb Hovedret: 

Lammeculotte stegt med rosmarin og hvidløg hertil sæsonens tzatzikikr. 25,-
kr. 25,-Braiseret andebryst med hjemmesyltet rødkål

Oksemørbrad i stedet for kalveculotte kr. 30,-

 

Dessert buffet
  • Møllekroens nyfortolkning af kiksekage med peanuts, karamel, belcolade og havrekiks
  • Marengsbund med marcipan, flødecreme tilsmagt med kahlúa, samt råsyltede kirsebær, blåbær og brombær

 

Tilkøb Dessert: 

Brugge Abt hertil hyben/stikkelsbær kompot og hørfrøknækbrødkr. 30,-
Vaniljeis med knas kr. 15,-

kr. 20,-Ris a la mande med kirsebærsauce(sælges fra d16/11-16/12)

 

Vinforslag

Vin som passer til denne buffet ud af huset:

Hvidvin, Hayes Ranch Chardonnay, Californien, 

Rødvin, Fiorino Toscana Rosso, Italien, 

Dessertvin, Warre's, Otima 10 year Tawny, 

Se priser og andre vine.. 

 

 

 

 

 


Priser  -  u/h

Hele buffeten - / 278,-
Forret og hovedret - / 248,-

Hovedret og dessert - / 238,-
Hovedret - /198,-
(u/h = mad ud af huset)Børn under 12 år reduceret pris.

 

Levering:
Afhentning minimum 10 couverter, levering min. 15 couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  

 

Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen


I Huset:
Buffeten kan også bruges i vores "fest til fast pris" arrangement på Møllekroen

 

Vigtig info: Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.
Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik

 

Vejledning for løvfalds buffet ud af huset:
  •  Alle retter er fint pyntet på sølv og porcelænsservice lige klar til servering
 Forberedelse til forret:
  • Baguettes varmes i ovn
Forberedelse til hovedret:
  • Saucen varmes i egen gryde
  • Nødderissoleées varmes i ovn (kommer i ildfast fad)
  • Variation af svampe m.m. varmes i ovn (kommer i ildfast fad)
  • Stegene og persillemos leveres i termokasse. Stegene skæres ud på eget skærebræt (Vi anbefaler at skære stegene ud inde på buffeten, da det virker mere indbydende og holder sig bedre varmt)
Forberedelse til dessert:
  • Hvis der er tilkøbt is, skal der være plads i en fryser. Isen tages ud af fryser ca 15 min før servering

Læs mere om: