Forår- & konfirmationsbuffet

SÆSONBUFFET - Gældende fra 5. april til 30. maj 2019

 

Forret buffet

  • Skaldyrssalat pyntet med grønlandske rejer, hertil små kartofler i dildvinaigrette
  • Ovnbagt laks garneret med hampefrø og blå birkes, hertil variation af gulerødder tilsmagt citrongræs og lime
  • Letrøget rosmarinskinke, mini mozzarella og grillede artiskokker. Hertil tomatchutney og humus af butterbeans 
  • Variation af hjemmebagte baguettes

Tilkøb til forret: 

  • Tarteletter med høns i asparges kr. 20,- (vi beregner 1,5 tartelet pr. couvert)

Hovedret buffet
  • Rosastegt kalveculotte hertil whiskysauce
  • Unghanebryst stegt med teriyakiglace og sesam
  • Cremet kartoffel med persillepesto og mild gouda
  • Pommes Rissolées af nye kartofler samt grillet squash
  • Møllerens grønne salat med sugarsnaps, affila og edamame, hertil mormordressing
  • Perlebyg med forårsløg,  blomkål, ananas samt gule rosiner
  • Grøn pastasalat med vilde urter og baconstøv

Tilkøb til hovedret: 
  • Svinemørbrad fyldt med spinatgremolata og bacon kr.20,-
  • Oksemørbrad i stedet for kalveculotte kr. 30,-

Dessert buffet

  • 70% chokoladekage med luftig chokolademousse drysset med premium kakao
  • Cheesecake med kompot af havens bær på crunchet bund
  • Karamel parfait med havsalt og karamelsirup samt knuste cantuccini (italienske småkager) 

Tilkøb til dessert: 
  • Frisk skåret frugt kr.18,-
  • 2 lækre oste med hjemmesylt hertil hjemmebagt knækbrød og baguettes + kr. 38,-

 

Ændringer:
Der kan ikke laves ændringer i Forår & konfirmationsbuffet, kun tilkøb.

Læs mere om:

 

Priseri/h  -  u/h

Hele buffeten  -   /   295,-

Forret/hovedret -   /   265,-

Hovedret/dessert  -   /   255,-

Hovedret -   /   215,-

Børn u/12 år -   /   175,-

(i/h = i huset)

(u/h = mad ud af huset)

 Tilkøb til børn

  • Tartelet med høns i asparges, pr. stk. kr. 16,-
  • Pølsehorn, pr. stk. kr. 16,-
  • Pizzasnegle, pr. stk. kr. 16,-
  • Frikadeller, pr. stk. kr. 8,-
  • Kyllingelår, pr. stk. kr. 9,-
  • Dessertbuffet (fra konfirmationsbuffet) pr. barn kr. 68,-

 

Levering:
Afhentning minimum 10 couverter, levering min. 15 couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen

 

Vejledning for Forår - & konfirmationsbuffet ud af huset:

Alle retter er fint pyntet på sølv og porcelænsservice lige klar til servering

 

Forberedelse til forret:
  • Baguettes varmes i ovn 175 grader 8-10 minutter
  • (Hvis der er tilkøbt  tarteletter, skal tarteletterne lunes i ovn, og fyldet varmes i egen gryde, er det til mange couverter, så fordel fyldet i 2 gryder)

 

Forberedelse til hovedret:
  • Saucen varmes i egen gryde
  • Pommes rissolées varmes i ovn 175 grader 20-25 minutter (kommer i ildfast fad)
  • Stegene og cremet kartoffel leveres i termokasse. Stegene skæres ud på eget skærebræt (Vi anbefaler at skære stegene ud inde på buffeten, da det virker mere indbydende og holder sig bedre varmt)

 

Forberedelse til dessert:
  • Karamelparfait(is) skal i fryseren ved modtagelse. Isen tages ud af fryser ca 15 min før servering

 

Vin som passer til denne buffet ud af huset

Hvidvin, Pearl Valley, Sydafrika,

Rødvin, Tebaldo Rosso, Italien,

  ..Har man tilvalgt oksemørbrad kunne man overveje Bontadini Sangiovese, Chile,

Dessertvin, Moscato Amatista, Spanien,

Se efter "vin forslag 1" for priser og tilbud