Julebuffet 2019

SÆSONBUFFET - Gældende fra d. 15. november til 19. december 2019
Sælges alle ugens 7 dage

Møllekroens Julebuffet
  • Marinerede sild med karrysalat
  • Laurbærstegte sild med peberrod og Ingrid Marie i Waldorf
  • Lokale økologiske æg pyntet med hjemmerørt mayo og lakserogn
  • Bagt laks med syltede rødløg, rosa peber, tranebær og sauce tatar
  • Confiteret and i timian, enebær og muskat, hertil rødkål med hvid balsamico og nødder i portvin
  • Æbleflæsk med bacon fra frilandsgris, bagte og syltede cox orange (kan lunes)
  • Sprængt kalvespidsbryst i reduceret kalvesky, braiseret spidskål og råmarineret ribs (leveres varm ved min. 15 personer)
  • Grønkålssalat med krydreblommer, perlebyg, granatæbler og pebervinaigrette
  • Ris a la mande med kirsebærsauce (kan lunes)
Incl. 2 valgfri tilvalg
Hertil serveres friskbagt rugbrød, flutes og smør.

 

Pris pr. couvert ud af huset kr. 268,- 

BEMÆRK: Incl. 2 valgfri tilvalg 

 

Der kan ikke laves ændringer i Møllekroens Julebuffet -kun tilkøb!

 

Bemærk: 
Møllekroens julebuffet kræver ingen ovn/microovn/kogeplade, men det kan være en fordel, hvis du ønsker, at æbleflæsken og kirsebærsaucen skal være lun. Ved ovenstående tilvalg er der derimod retter, som skal varmes, så har du ikke nogen ovn, så fravælg retter, der ”skal varmes”. 

 

Bemærk: ved ordrer under 15 couverter 

  • Alt udleveres koldt, hvilket vil sige at de varme retter skal varmes i egen ovn. 
  • Varmesedler medfølger.
  • Skal afhentes senest 15:00, aftal nærmere afhentnings tidspunkt med os.

Læs mere om: 

Valgfri tilvalg til Møllekroens Julebuffet 

Vælg 2 valgfri tilvalg (er inkl. i Møllekroens julefrokost)

 

1. Pankopaneret pandestegt fiskefilet (skal varmes), hertil grov remoulade

2. Torsk dampet i citrus og mousserende vin. Ved siden grillet hjertesalat, salturt og baconsne

3. Variation af rejer, store og små i grov brunoise af grønt, serveres med hjemmerørt estragon/dildmayo
4. Møllekroens hjemmelavede leverpostej (kan lunes), samt syltede rødbeder
5. Tarteletter med høns i asparges (skal varmes)
6. Frikadeller med kokkens rødkål (leveres varm)
7. Gourmetpølser med julens krydderier (leveres varm) og grovkornet sennep
8. Langtidsstegt flæskesteg, hertil kokkens rødkål (kan lunes)

9. Grønlangkål og sukkerbrunede kartofler (leveres varm)
10. Grillede gulerødder med panchetta i sesamdressing samt red bull og bionda salat
11. To lækre oste, hertil kompot, italienske oliven og kiks
12. Æblemousse på mazarinkage med karamelliserede mandler, herpå et spejl af glace
 
Confiteret and kan udskiftes med braiseret gammeldags andesteg med stegte æbler og svesker hertil kokkens rødkål (skal varmes) + 18,-

Ekstra tilkøb:

Ønskes mere end 2 tilvalg, kan det tilkøbes til kr. 25,- pr. ret.

 

Levering:
Afhentning minimum 10 couverter, levering min. 15 couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  

Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen