Forretter

i/h     u/h
Tarteletter

Fyldt med høns i asparges *80,-   57,-

 

Møllekroens rejecocktail

Med æble/karrydressing  *88,-   -----

 

Bagt laks

Rustikt anrettet med syltede  sennepskorn, *88,-   -----

creme af grovkornet dijon samt baconstøv og jomfru i det grønne

 

Sæson menu 1 forret

*88,-   68,-

 Se menuen her


Pocheret torsk

Med sæsonens cremet  suppe, grønt, *88,-   -----
persilleolie og sprødt på  toppen samt ristet maltbrød

 

Kyllingeconfit

 Med brunoise af det  grønne og kryddercreme *88,-   -----
 

(i/h = i huset)
(u/h = mad ud af huset)

 Der kan også serveres suppe til forret, se under supper.

i/h    u/h

 

Ristet Kulmule

Smørsauteret grønt, mild karry beurre blanc med ristede saltede mandler 98,-   -----

 

Hjemmerøget torsk

Med syrlig  estragon gremolata, grønlandske  rejer og dildvinaigrette   98,-   -----

 

Charcuteriplatte 

Hertil syltet tilbehør, ost og pesto 98,-   -----

 

Sæson menu 2 forret

98,-   78,-

  Se menuen her

 

(i/h = i huset)
(u/h = mad ud af huset)

Alle forretter serveres  med hjemmebagt brød

 

Minimum 8 couverter ved tarteletter, rejecocktail, bagt laks, sæson menu 1 og 2 forret.
Minimum 15 couverter ved resten af forretterne.
Børn under 12 år reduceret pris.
Forretter sælges kun ved køb af hovedret.
Levering minimum 15 voksne couverter. Afhentning minimum 8 voksne couverter.
Læs mere om: