Forretter

i/h     u/h
Tarteletter

Fyldt med høns i asparges *80,-   57,-

 

Møllekroens rejecocktail

Med æble/karrydressing  *90,-   -----

 

Laksebrandade

Med krydderravigotte, *95,-   -----

Grønlandske rejerog saltede kapers

 

Sæson menu 1 forret

*95,-   70,-

 Se menuen her


Teriyakiglaseret svinemørbrad

Med variation af syltede og bagte løg, *95,-   -----

 

Charcuteri

 Bestående af: Bresaola, Prosciutto Tirolese(Norditaliensk skinke), *100,-   -----
 grillede artiskokker, hummus af butterbeans samt små sprøde brød

(i/h = i huset)
(u/h = mad ud af huset)

 Der kan også serveres suppe til forret, se under supper.

i/h    u/h

 

Sæson menu 2 forret

105,-   80,-Se menuen her

 

Pocheret torsk

Med puylinser, syltede gule beder og citrus beurre blanc.   110,-   -----

Ristet kammusling, grillet grønt, dild, brunet smør og ristede hasselnødder 

(i/h = i huset)
(u/h = mad ud af huset)

Alle forretter serveres  med hjemmebagt brød

 

Minimum 8 couverter ved tarteletter, rejecocktail, sæson menu 1 og 2 forret.
Minimum 15 couverter ved resten af forretterne.
Børn under 12 år reduceret pris.
Forretter sælges kun ved køb af hovedret.
Levering minimum 15 voksne couverter. Afhentning minimum 8 voksne couverter.


Læs mere om: