i Møllekroens lokaler også 15/4 til 15/5
OBS: Ved 8 personer eller færre udleveres alt koldt
(Den 15/4 til 15/5 tilbyder vi ikke 3 retters menu ud af huset, alternative muligheder er vores forårsbuffet og buffet kreativ)
Forret:
Forret 1: Bagt laks hertil eksotiske frugter i rissalat med agurk og forårsløg samt mango/ananaschutney (tillæg for denne ret + kr. 8,-)Forret 2: Skaldyrssalat med kørvel og citron hertil dildkartoffel med grillede kæmperejer
Forret 3: Stegt kylling vendt i syrnet sauce verte med parmesan, brødcroutons og ristet bacon
Hovedret:
Hovedret 1: Rosastegt kalveculotte hertil årstidens grøntsags saute og salat, ristede kartofler med ramsløgpesto og flagesalt samt kalveskysauceHovedret 2: Braiseret kalvesteg hertil årstidens grøntsags saute og salat, ristede kartofler med ramsløgpesto og flagesalt samt kalveskysauce (tillæg for denne ret + kr. 5,-)
Hovedret 3: Oksemørbrad hertil årstidens grøntsags saute og salat, ristede kartofler med ramsløgpesto og flagesalt samt okseskysauce (tillæg for denne ret + kr. 40,-)
Dessert:
Dessert 1: Vaniljeis på mørk nøddemarengs, hindbærcurd og krystalliseret hvid chokolade, hertil friskskåret frugtDessert 2: Jordbærkage med kransekage, konditorcreme og glaserede jordbær (tillæg for denne ret + kr. 8,-)
Priser ud af huset
3 retter 295,-
2 retter 265,-
Hovedret228,-
General info om denne menu:
- Vejledning 3-retters menu ud af huset ved 8 personer eller færre
- Vejledning 3-retters menu ud af huset ved 9 personer eller flere
3 retters menu gældende fra 16/5 til 7/7
(Hele menuen udleveres kold og man skal selv varme de dele der skal serveres varme, for at opnå det bedste resultat, vejledning medfølger. Ved større selskaber, vil det være muligt, at Møllekroen kan opvarme dele af menuen, spørg os.)
Forretter:
Forret 1: Bagt laks med variation af asparges i mungbønner, quinoa og cous cous hertil
hollandaisecreme og surdejsbrød med grahamsmel (tillæg for denne ret + kr.5,-)
Forret 2: Møllekroens kølige rejer a la pil pil med grillet piment og masser af
sommergrønt, hertil surdejsbrød med grahamsmel
Forret 3: Sprængt svinemørbrad med hjertesalat, ærtepuré med mynte og bælgærter hertil
rygeostcreme og surdejsbrød med grahamsmel
Hovedretter:
Hovedret 1: Citronmajskylling paneret i gremolata med et hav af urter, hertil løvstikkekogte nye kartofler, tarte flambée med forårsløg, courgette, basilikum og Gammelknas, sommersaute af nye gulerødder, blomkål og romanesco og salat med syltede rabarber og vinaigrette med kørvel samt sauce supremeHovedret 2: Kalveculotte glaseret med fennikelfrø, koriander og barbecue, hertil løvstikkekogte nye kartofler, tarte flambée med forårsløg, courgette, basilikum og Gammelknas, sommersaute af nye gulerødder, blomkål og romanesco og salat med syltede rabarber og vinaigrette med kørvel samt tomatiseret kalvesky med balsamico (tillæg for denne ret + kr.5,-)
Hovedret 3: Limousine kvæg fra Kildegaarden, hertil løvstikkekogte nye kartofler, tarte flambée med forårsløg, courgette, basilikum og Gammelknas, sommersaute af nye gulerødder, blomkål og romanesco og salat med syltede rabarber og vinaigrette med kørvel samt tomatiseret kalvesky med balsamico (tillæg for denne ret + kr.28,-)
Desserter:
Dessert 1: Møllekroens islagkage i kombination af 3 gode lag lagt på bagt mandelbund hertil friskskåret frugtDessert 2: Hyldeblomstparfait (is) med rødgrødskompot, hertil karamelliserede sesammandler, hvid chokolade samt små marengskys
Dessert 3: Fromage af kærnemælk fra Øllingegaard på bund af konditorens mandelkammerjunker med et lag broken gel af jordbær og ribs (tillæg for denne ret + kr.8,-)
Tilkøb: oste
med tilbehør kr. 68,-
Priser ud af huset
3 retter 298,-
2 retter 268,-
Hovedret230,-
General info om denne menu:
Læs mere om:
Levering:
Levering minimum 6 voksne couverter. Afhentning minimum 6 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger. Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen.
Vi anbefaler max. 20-25 couverter til menu ved ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.