Forårs Menu

Gældende fra 1. marts til 30. maj 2019


Forårs Menu 1
  • Pocheret rødspætte, grønlandske rejer, forårsløg i lys balsamico med dild og variation af asparges. Hertil hjemmebagte baguettes.

 

  • Unghanebryst fyldt med ricotta og tomat, små ristede kartofler tilsmagt med hyldeblomstvinaigrette og lynghonning, hertil bagte gule/hvide gulerødder og spæde radiser. Serveres ned forårets salat og lys suprême sauce. 

 

  • Blondieskage med syrlige rabarber og marcipan, samt sprød crumble på toppen. Hertil bourbonvaniljeis med et touch af estragon.

Pris pr. couvert ud af huset kr. 250,-

Levering:
Afhentning minimum 8 couverter, levering min. 15 couverter,
Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen
 Kan også bruges i “fest til fast pris” +kr. 25,- pr. couvert

 

Vejledning for Forårs Menu 1 ud af huset:

Forberedelse til forret:
  • Baguettes varmes i ovn
  • Rødspætte, rejer og tilbehør kommer portionsanrettet på mindre fade lige klar til servering

 
Forberedelse til hovedret:

  • Saucen varmes i egen gryde
  • Unghanebryst, kartofler og gulerødder/radiser er anrettet på fade og skåle i termokasse
  • Unghanebrystet skal dog lige skæres i skiver når den tages op af termokassen
  • Salat kommer anrettet i skåle
 
Forberedelse til dessert:
  • Blondieskage kommer portionsanrettet på mindre fade
  • Isen lægges på frost ved modtagelsen. Tages ud 5-10 minutter før servering

 


Vin som passer til denne menu ud af huset

Hvidvin, Pearl Valley, Sydafrika,

Rødvin, Tebaldo Rosso, Italien,

Dessertvin, Moscato Amatista, Spanien,

Se efter "vin forslag 1" for priser og tilbud

 

 

 

Forårs Menu 2
  • ”Fish and chips” Pankopaneret torsk, torpedo prawns, grønlandske rejer og krebsehaler. Hertil friseésalat, sauce tatar, saltede chips og hjemmebagte baguettes. 

 

  • Kalvemørbrad stegt med spinatgremolata , bagt kartoffelgratin med forårsløg, panchetta og cran castelli. Hertil grillet spidskål, skalotteløg og peberbagte rabarber, forårets salat og madeirasauce.

 

  • Bountykage i lag på sej marengsbund med ananas/limeglace på toppen. Hertil grillet ananas og chilisyltede abrikoser samt malibuparfait med 70% chokolade.

 

Pris pr. couvert ud af huset kr. 328,- 
Levering:
Afhentning minimum 8 couverter, levering min. 15 couverter,
Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen.

 

Kan også bruges i “fest til fast pris” +kr. 100,- pr. couvert

 

Vejledning for Forårs Menu 2 ud af huset:

Forberedelse til forret:

  • Baguettes varmes i ovn
  • Torsk og prawns varmes i ovn
  • Rejer, krebsehaler og tilbehør kommer portionsanrettet på mindre fade lige klar til servering
 
Forberedelse til hovedret:
  • Saucen varmes i egen gryde
  • Spidskål, løg og rabarber er anrettet i ildfast fad og skal varmes i egen ovn
  • Kalvemørbrad og kartofler er i termokasse
  • Kalvemørbraden skal dog lige skæres i skiver når den tages op af termokassen
  • Salat kommer anrettet i skåle

 
Forberedelse til dessert:

  • Bountykage, ananas og abrikoser kommer portionsanrettet på mindre fade
  • Isen lægges på frost ved modtagelsen. Tages ud 5-10 minutter før servering

 

Vin som passer til denne menu ud af huset

Hvidvin, Hayes Ranch Chardonnay, Wente Vineyards

Rødvin, Bontadini Sangiovese, Chile,

Dessertvin, Warre's, Otima 10 year Tawny, Portugal,

Se efter "vin forslag 2" for priser og tilbud

 

Læs mere om: