Gourmet arrangement

Fest til fast pris - Gourmet

Retterne er tilberedt af de bedste råvarer, som har højsæson her og nu og hvor tiden og kvaliteten har første prioritet.


Velkomst

Cremant d’Alsace 

 

Appetizer

De hyggelige starters efter kokkens fantasi - fisk, grønt og kød

 

Forret

Dampet rødtunge anrettet på spinatpesto hertil sauce beurre blanc samt små couvert brød og hjemmekernet smør 

 

Hovedret

Langtidsstegt Limousine kvæg, hertil kartoffelkroketter med parmesan og timian. Garniture hvor kokkens kreativitet kommer i centrum af diverse confitering, purering, braisering og sautering. Hertil kraftig okseglace 

 

Dessert

After Eight iskage i lag på sprød Callebeaut flan.
Mojitomousse med lys rom og kandiseret mynte 

 

Vine
Udsøgte vine afstemt til menuen

 

Kaffe/te
Petit Fours, håndskænket cognac/likør bydes 2 gange

 

Bar
Øl, sodavand, gode vine, special øl, Mokai og Ice.

 

Natmad
Valgfrit fra natmadskortet

 

Bindende antal personer/bordplan senest 7 dage før 
Alle priser er pr. couvert og indeholder 25% moms.
Priser er gældende i 2018.
Ret til prisændringer forbeholdes.

  
Pris pr. couvert

mandag - fredag incl. blomster kr. 875,- for 7,5 time 

(gælder dog ikke følgende datoer 29/3, 30/3, 2/4, 27/4, 10/5, 11/5, 16/11, 23/11, 30/11, 7/12 og 14/12 der er prisen kr. 920,-)
Børn fra 6 -11 år kr. 475,- Børn under 6 år kr. 275,-

 

Pris pr. couvert uden natmad kr. 775,- for 6 timer

Børn fra 6 -11 år kr. 425,- Børn under 6 år kr. 245,-

 

Tillæg pr. ekstra ½ time + kr. 18,- pr. couvert incl. drikkevarer

 

Minimum betaling for 15 voksne couverter - mandag til fredag


Pris pr. couvert

lørdag og søndag incl. blomster kr. 920,- for 7,5 time 

lørdag aften kr. 970,- for 7,5 time

Børn fra 6 -11 år kr. 475,- Børn under 6 år kr. 275,-

 

Tillæg pr. ekstra ½ time + kr. 18,- pr. couvert incl. drikkevarer

 

Minimum betaling for 20 voksne couverter - lørdag - søndag

 

Menuen i dette tilbud sælges kun I huset.


Læs mere om: