Efterårsmenu

SÆSONMENU - Gældende fra 1. september til 2. december 2018


SÆSONMENU - Gældende fra 1. september til 2. december 2018

(dog ikke følgende datoer 9/11, 10/11 og 11/11 disse datoer tilbydes vores Mortens aften menu, løvfaldsbuffet, buffet 2018 og buffet kreativ)

Efterårsmenu 1

  • Chilibagt laks hertil salat af grønlandske rejer og krabbe vendt i hjemmerørt mayo med dild og kørvel. Serveres med hjemmebagte baguettes

 

  • Braiseret kalvesteg med pommes rissolées, gulerødder glaseret med lynghonning, smørstegte selleri med skalotteløg og bacon samt kraftig kalveskysauce. Hertil Ingrid Marie æbler i syrnet fløde toppet med bagte Elstar og nøddecrunch

 

  • Iskage: Kokosparfait med ristet kokos herpå karamelis med knuste makroner.
    Serveres med frisk frugt /bagte blommer

 

Pris pr. couvert ud af huset kr. 250,- Levering:
Afhentning minimum 8 couverter, levering min. 15 couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen

 

Kan også bruges i “fest til fast pris” +kr. 15,- pr. couvert

Vejledning for Efterårs Menu 1 ud af huset:Forret:

  • Baguettes varmes i ovn 8-10 min ved 175 grader
Hovedret:
  • Kalvesteg, pommes rissoleées og grøntsager leveres i termokasse
  • Sauce lunes i egen gryde
Dessert:
  • Isen lægges på frost ved levering. Tages ud ca 10-15 minutter før servering

 

Læs mere om:

 

Vin som passer til denne buffet ud af huset

Hvidvin, Pearl Valley, Sydafrika,

Rødvin, La Playa, Carmenére, Chile,

Dessertvin/Velkomst, Moscato Amatista, Spanien,

Se efter "vin forslag 1" for priser og tilbud

 

 

Efterårsmenu 2

 

  • Bagt havkat i cocotte med hvidvins beurre blanc på bund af porrer og variation af gulerødder i grov brunoise. Hertil hjemmebagte baguettes

 

  • Rødvinsmarineret oksemørbrad, bagt persillemos, svamperagout med butterdej, timianglaserede rodfrugter, rødbeder i sennepsvinaigrette herpå saltede, søde solbær samt kraftig oksesky

 

  • Marengsbund med marcipan, flødecreme af mørk belgisk chokolade tilsmagt med kahlúa, herpå råsyltede kirsebær, blåbær og brombær. Hertil bourbon vaniljeparfait.
 Pris pr. couvert ud af huset kr. 328,- 

Levering:
Afhentning minimum 8 couverter, levering min. 15 couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen

 

Kan også bruges i “fest til fast pris” +kr. 75,- pr. couvert

 

Vejledning for Efterårs Menu 2 ud af huset:Forret:

  • Havkat varmes i ovn 8-10 min ved 175 grader
  • Baguettes varmes i ovn 8-10 min ved 175 grader
Hovedret:
  • Oksemørbrad, persillemos og rodfrugt leveres i termokasse
  • Svamperagout varmes i ovn 5-7 min ved 175 grader
  • Sauce lunes i egen gryde
Dessert:
  • Isen lægges på frost ved levering. Tages ud 2-3 minutter før servering


Læs mere om:

 

Vin som passer til denne buffet ud af huset

Hvidvin, Hayes Ranch Chardonnay, Californien, 

Rødvin, Fiorino Sangiovese, Italien, 

Dessertvin, Warre's, Otima 10 year Tawny, 

Se efter "vin forslag 2" for priser og tilbud