Efterårsmenu

SÆSONMENU - Gældende fra 30. august til 28. november 2019
Sælges ikke lørdage ud af huset

 

Efterårsmenu 1

 

  • Variation af rejer, store og små i grov brunoise af grønt, serveres med hjemmerørt estragon/dildmayo. Hertil hjemmebagte baguettes.

 

  • Braiseret kalvesteg hertil pommes rissolées med rosenkål, parmesan og paranødder, rosmarinconfiterede rodfrugter, grillede gulerødder med panchetta i sesamdresssing samt red bull og bionda salat. Hertil serveres kalveglace mættet med krydderurter, citronskal og skalotteløg.

 

  • Pistacieis a la stracciatella  på mandelfragilitebund hertil bagt blomme og syltede brombær i papua vanilje

 

Pris pr. couvert ud af huset kr. 250,- Vi anbefaler max. 20-25 couverter af denne menu til ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.
Levering:
Afhentning minimum 8 couverter, levering min. 15 couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen

 

Kan også bruges i “fest til fast pris” på Møllekroen+kr. 25,- pr. couvert

Vejledning for Efterårs Menu 1 ud af huset:

Forberedelse til forret:

  • Baguettes varmes i ovn
  • Variationer af rejer m.m kommer portionsanrettet i skål
 
Forberedelse til hovedret:
  • Saucen varmes i egen gryde
  • Kalvestegen, kartofler og grøntsagerne er anrettet på fade og skåle i termokasse
  • Kalvestegen skal dog lige skæres i skiver når den tages op af termokassen
  • Salat kommer anrettet i skåle
 
Forberedelse til dessert:
  • Isen skal i fryser ved modtagelse og tages op ca 15 min. før

 

 

Vin som passer til denne buffet ud af huset

Hvidvin, Pearl Valley, Sydafrika,

Rødvin, Tebaldo Rosso, Italien,

Dessertvin, Moscato Amatista, Spanien,

Se efter "vin forslag 1" for priser og tilbud

 

Læs mere om:

 

 

 

 

Efterårsmenu 2

 

  • Ristet torsk med beurre blanc, grillet kål, salturt og baconsne. Hertil hjemmebagte baguettes.

 

  • Tournedos af oksemørbrad, grov mos af knuste kartofler, urter og brunet smør. Bagte rødbeder og rødløg med jomfru i det grønne vendt med ribssyltede skalotteløg, svampeflan med timian, red bull salat med variation af gulerod i sesamdressing. Hertil serveres kantarelsauce

 

  • Æblemousse på mazarinkage med karamelliserede mandler, herpå et spejl af glace. Nougatparfait med karamel og knuste P-tærter samt æblevanilje sauce.
 Pris pr. couvert ud af huset kr. 328,- Vi anbefaler max. 20-25 couverter af denne menu til ud af huset. Er I flere og ønsker den, anbefaler vi at der er professionelt personale i køkkenet. Vi anbefaler buffet ved større selskaber.

Levering:
Afhentning minimum 8 couverter, levering min. 15 couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen

 

Kan også bruges i “fest til fast pris” på Møllekroen +kr. 95,- pr. couvert

 

Vejledning for Efterårs Menu 2 ud af huset:

Forberedelse til forret:

  • Baguettes varmes i ovn
  • Torsk, kål og sauce kommer i ildfastskål, men skal varmes i egen ovn

Forberedelse til hovedret:
  • Saucen varmes i egen gryde
  • Oksemørbrad kommer i ildfast fad, men skal varmes i egen ovn
  • Kartofler og grøntsager er anrettet på fade og skåle i termokasse
  • Salat kommer anrettet i skåle
 
Forberedelse til dessert:
  • Æblemoussekage kommer portionsanrettet på mindre fade.
  • Isen skal i fryser ved modtagelse og tages op ca 15 min før servering

Vin som passer til denne buffet ud af huset

Hvidvin, Hayes Ranch Chardonnay, Californien, 

Rødvin, Fiorino Sangiovese, Italien, 

Dessertvin, Warre's, Otima 10 year Tawny, 

Se priser og andre vine.. 

 

Læs mere om: