DINER TRANSPORTABLE

Dinner transportable i Odense, Fyn, Agedrup

Diner Transportable, den rette løsning til mad ud af huset!

Skal der holdes fest og ønsker du at tilbringe aftenen sammen med dine gæster og ikke foran dampende gryder i køkkenet, så er det en rigtig god ide at bestille maden udefra.

Når du bestiller mad fra et professionelt cateringfirma, får du ikke bare mere overskud til dine gæster og mere tid til at hygge dig til festen, du får også en middag der med garanti er velsmagende, æstetisk og mættende – i hvert fald hvis du bestiller diner transportable fra Møllekroen.

 

Kvalitetsmad serveret hjem til dig

Møllekroen er en hyggelig kro restaurant placeret ved Odense på Fyn. Vi har i mange år drevet kroen med henblik på at skabe et højkvalitets spisested, med plads til hygge og kvalitet. Dette har vi formået og nu tilbyder vi vores kunder, at nyde vores gode mad fra dygtige kokke uden for kroens fire vægge, i form af mad ud af huset. Vi har sammensat en yderst lækker buffet og menu som part af vores catering diner transportable.

Her på hjemmesiden kan du læse nærmere beskrivelse om menuens sammensætning og vores råvarer. Falder menuen i din smag, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er åbne for ideer og forslag, såfremt der skulle være særlige ønsker.