Buffet 2019

Sælges alle ugens 7 dage

Tilbydes ikke følgende datoer 23/11, 29/11, 30/11, 6/12, 7/12, 13/12 og 14/12
Forret buffet
  • Laksebrandade med krydderravigotte og saltede kapers
  • Letrøgede rejer, hertil sprød salat, agurk og glaskål vendt i dild og sort peber
  • Charcuteri bestående af: Bresaola, Prosciutto Tirolese (norditaliensk skinke), grillede artiskokker og humus af butterbeans, tilsmagt med kørvel. Serveres med sprøde brød
  • Hjemmebagte baguettes
 

Tilkøb til forret:
Pocheret torsk i lerfad med grov brunoise og gratineret hvidvins beurre blanc (varm)+ kr. 25,-

Hovedret buffet

  • Oksemørbrad stegt med estragon, hertil tomatiseret whiskysauce
  • Sprængt wasabiglaseret kalvespidsbryst
  • Kartoffelmuffins med spinat og parmesan 
  • Små kartofler bagt med timian og bacon 
  • Variation af smagsfyldte tomater med cremet fetaost og basilikum
  • Sød og syrlig salat med syltede rødløg og druer, sirup af årstidens bær samt saltet nøddedrys
  • Møllerens kålsalat med nigellafrø og variation af grillede gulerødder

Tilkøb til hovedret:
Lammeculotte stegt med hvidløg og rosmarin, hertil tzatziki efter sæson + kr. 25,-
Peberstegt unghanebryst + kr. 15,-
 
Dessert buffet
  • Gourmet kage med et stænk af espresso, nougat og  lys kahlua-belcoladecreme. På toppen Ferrero Rocher overtræk
  • Blondies med lime, herpå mousse af passionsfrugt og ganache,
  • Bourbonvaniljeis med hindbærsirup og knas

I huset:
Hele Buffet 2019 kan også bruges i vores “Fest til fast pris uden natmad” og "Fest til fast pris med natmad" på Møllekroen mod et tillæg på kr. 40,- pr. couvert 

Læs mere om:
Allergener for denne Buffet
Tilkøb Special kost

Sæsonbuffet
Leveringsomkostninger

Priseri/h  -  u/h

Hele buffeten  / 318,-
Forret og hovedret / 278,-

Hovedret og dessert  / 268,-
Hovedret  / 228,-

 

Overstående priser er pr. couvert.

Sælges alle ugens 7 dage
Børn under 12 reduceret pris.
i/h = i huset u/h = ud af huset 

 

Levering:
minimum 15 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter. 
Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger leveringen. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen


Vejledning for buffet 2019 ud af huset:

  • Alle retter er fint pyntet på sølv og porcelæns service
  • Baguettes varmes i ovn
  • Saucen varmes i egen gryde.. 
  • Små Kartofler varmes i ovn
  • Kartoffelmuffins og stegene leveres i termokasse.
  • Stegene skæres ud på eget skærebræt (Vi anbefaler at skære stegene ud inde på buffeten, da det virker mere indbydende og holder sig bedre varmt)
  • Isen lægges på frost ved levering. Tages ud 15 minutter før og anrettes på eget fad(eller fade fra forret). Pynt med flødeskum/bær som medfølger. 

 

Vigtig info:

Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. 

På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.

Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik

  

Vin som passer til denne buffet ud af huset

Hvidvin, Hayes Ranch Chardonnay, Wente Vineyards

Rødvin, Bontadini Sangiovese, Chile,

Dessertvin, Warre's, Otima 10 year Tawny, Portugal,

Se efter "vin forslag 2" for priser og tilbud