Buffet 2018

Gældende fra 2/1 til 16/12 2018

(dog ikke følgende datoer 16/11, 17/11, 23/11, 24/11, 30/11, 1/12, 7/12 og 8/12, disse datoer tilbydes vores løvfaldsbuffet og julebuffet)

Forret buffet

  • Bagt laks rustikt anrettet med syltede sennepskorn, creme af grovkornet dijon samt baconstøv og jomfru i det grønne 
  • Salat af grønlandske rejer og krabbe vendt i hjemmerørt mayo med dild og kørvel toppet med håndpillede svenske rejer
  • Pocheret kyllingsupreme i chutney af karry tilsmagt med citrongræs, ingefær og gule rosiner
  • Hjemmebagte baguettes  

Hovedret buffet
  • Oksemørbrad i rub og hvid sesam hertil sauce bordelaise
  • Svinemørbrad glaseret med moscovado og teriyaki
  • Kartoffelduchesse med parmesan og pankorasp
  • Pommes Risoleés med balsamico og timian
  • Skalotteløg bagt med cider, flade bønner og edamame 
  • Rugkernesalat med grillet selleri, æbler, bredbladet persille og skarp peberrod
  • Småbladet salat med hjemmesylt og sprøde kikærter

Tilkøb til hovedret:
  • Lammeculotte i rosmarin, hertil æbletzaziki + kr.25,-  

 

Dessert buffet

  • Toscatærte med hassel, pistacie og pecannødder samt bær efter årstiden
  • Kage i lag med flødechokocreme, fragilité, hvid chokolade creme tilsmagt med grapesirup på kandiseret mandelbund
  • Fyldig syrlig kompot 

 

Anbefaling:
(Møllekroen anbefaler tilkøb af Vaniljeisbombe med sæsonens sorbet  + kr. 18,- )

Tilkøb:
  • 2 lækre oste med hjemmesylt og hjemmebagt knækbrød + kr.35,-
  • Vaniljeisbombe med sæsonens sorbet + kr.18,-
I huset:
Hele Buffet 2018 kan også bruges i vores “Fest til fast pris uden natmad” og "Fest til fast pris med natmad" på Møllekroen mod et tillæg på kr. 30,- pr. couvert 

Læs mere om:


Priseri/h  -  u/h

Hele buffeten 388,- / 298,-
Forret og hovedret 345,- / 268,-

Hovedret og dessert 335,- / 258,-
Hovedret 280,- / 218,-

 

Overstående priser er pr. couvert.
Børn under 12 reduceret pris.
i/h = i huset u/h = ud af huset 

 

Levering minimum 15 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter.
Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.  
Betaling:
Faktura medfølger leveringen. Beløbet kan overføres eller afregnes kontant og med dankort på Møllekroen


Vejledning for buffet 2018 ud af huset:

  • Alle retter er fint pyntet på sølv og porcelænsservice
  • Baguettes varmes i ovn
  • Saucen varmes i egen gryde.. 
  • Pommes rissolées varmes i ovn
  • Kartoffelduchesse og stegene leveres i termokasse.
  • Stegene skæres ud på eget skærebræt (Vi anbefaler at skære stegene ud inde på buffeten, da det virker mere indbydende og holder sig bedre varmt)
  • (Hvis man har bestilt is) Isen lægges på frost ved levering. Tages ud 15 minutter før og anrettes på eget fad(eller fade fra forret). Pynt med flødeskum/bær som medfølger. 

 

Vigtig info:

Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. 

På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.

Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik

  

Vin som passer til denne buffet ud af huset

Hvidvin, Hayes Ranch Chardonnay, Wente Vineyards

Rødvin, Bontadini Sangiovese, Chile,

Dessertvin, Warre's, Otima 10 year Tawny, Spanien,

Se efter "vin forslag 2" for priser og tilbud